Syrox PB115 Powerbank 30000 mAh LED Ekranlı Beyaz

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
792 TL780 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Syrox PB115 Powerbank 30000 mAh LED Ekranlı Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ece Ekspres Satıcı Ünvanı: CEVRİYE ISSIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0080396060
    Bu ürün Ece Ekspres tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Syrox 30000 mAh Powerbank yüksek kapasiteyle şarj edebilme olanağını sağlar. Type-C ve mikro girişlerinin yanı sıra 2X USB port girişiyle farklı bağlantı seçeneklerine sahiptir.
  • Yüksek hızda şarj edebilme ile 30000 mAh Powerbank kısa sürede verimli batarya dolumunu sunar. Isınma sorunlarına karşı ısı koruyucu röleye sahiptir.
  • Syrox PB115 batarya alanına entegre olarak kondansatör desteğiyle şarj performansında düşüş yaşatmaz. İlk kullanım performansını uzun süreler boyunca devam ettirir.
  • Dijital ekran göstergesi ile 30000 mAh Powerbank Syrox ne kadar şarjın kaldığını kolaylıkla öğrenmeyi sağlar. Li-Polimer piller kullanılarak üretilmesiyle güvenli ve dayanıklıdır.
  • LED ışıklı Powerbank karanlık ortamlarda bile rahatlıkla aydınlatmayı sağlamasıyla her yerde aktif kullanım deneyimini oluşturur. Askı aparatının bulunması sayesinde 678 gram ağırlığıyla her yere taşıma imkanını pratikleştirir.
  • Siyah powerbank iç ve dış malzemeleri darbelere karşı koruma sağlayan yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Şık tasarımıyla birlikte yüksek şarj performansını sunar.

Ürün Özellikleri

  • Pil Gücü (mAh) 20000 ve üzeri
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Kablo Ucu USB
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Syrox Pb115 30000 Mah Led Ekranlı Beyaz Powerbank

Günlük hayatta elektronik cihazlar yaşamın bir parçası halindedir. Bu nedenle cihazların kullanım durumuna bağlı olarak şarjları bitebilir. Seyahate çıktığınızda ofisinizde ya da arkadaşlarınızla uzun süreli buluşmalar yaptığınızda Syrox PB115 30000 mAh LED ekranlı beyaz powerbank PB115B ile bataryanın bitme kaygısı olmadan vakit geçirebilirsiniz. Yüksek kapasiteli ürün sayesinde cihaz üzerinde bulunan dijital ekrandan ne kadar şarjınız kaldığını görebilirsiniz. İhtiyaç duyulan her yerde şarj sorunu yaşamadan prize gerek duymadan teknolojik aletinizin bataryasını doldurabilirsiniz. Syrox PB115 cihazın çift USB portu sayesinde aynı anda birden fazla aygıtın şarjını doldurabilirsiniz. Aynı zamanda çevre dostu malzemelerden üretilen cihaz, doğaya zarar vermeden kullanıma uygun üretilir. Uzun süreli kullanımda ısıya dayanıklı şekilde geliştirilir.

  • Yüksek kapasiteli batarya
  • Şarj göstergeli LED ekran
  • Çift USB girişi

Syrox PB115 30000 mAh LED Ekranlı Powerbank Özellikleri

Syrox PB115 30000 mAh LED Ekranlı Powerbank Özellikleri

Küçük boyutu, hafifliği sayesinde kolayca taşınma özelliği sunulan bu cihaz sayesinde teknolojik aygıtlarınızı priz aramadan kolayca şarj edebilirsiniz. Özellikle günün her anı yoğun şekilde telefon görüşmeleri yapan biriyseniz, taşınabilir olan bu ürün, şarj ihtiyacınızı karşılayabilir. Syrox 30.000 mAh LED ışıklı powerbank cihazda tam olarak verim almak istiyorsanız kullanmadan önce şarj dolumunu yapmanız gerekir. Böylece tam dolu bataryayla aygıtlarınız belirtilen sürede şarj istasyonu görevini görür. Tam doldurulmayan cihaz, aksi takdirde cihazınızın bataryasına zarar verebilir, kullanım ömrü beklenenin altında olabilir. Ürün belirtildiği gibi kullanıldığı sürece size uzun süre kullanım imkanı sağlar. Syrox PB115 powerbank 30000 mAh ile fotoğraf makinelerinizi ya da kameralarınızı dilediğiniz an şarj ederek her anınızı kaydedebilirsiniz. Böylece gün ortasında elektronik aletlerin şarjının bitmesi sorununu ortadan kaldırarak hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.

Kullanışlı Yapısıyla Syrox 30.000 mAh LED Işıklı Powerbank

Kullanışlı Yapısıyla Syrox 30.000 mAh LED Işıklı Powerbank

İletişim başta olmak üzere hemen hemen her alanda elektronik cihazlar kullanılır. Örneğin, telefonunuzu evinizde, okulunuzda her alanda yanınızda taşıyarak kolay bir şekilde haberleşip iletişimi sağlayabilirsiniz. Bu durum beraberinde şarj sorununu da getirir. Bu nedenle aygıtlarınızı şarj etme ihtiyacı duyarsınız. Syrox PB 115 30000 mAh LED ekranlı beyaz powerbank ihtiyacınızı karşılayacak kapasiteye sahip bir ürün olma özelliğini gösterir. Böylelikle ürünü istediğiniz her yere götürerek kaygı duymadan vakit geçirebilirsiniz. Aygıtı kullanım talimatlarına uyulduğu sürece size uzun süre kullanım vaad eder. Özellikle cihazın sıvı ile temas etmemesine özen gösterebilirsiniz. Ayrıca günlük yaşamınızı kolaylaştıran ürünün kullanımı sürekli kılmak için aşırı sıcak yüzeylerden ve sıvılardan da uzak tutmanız gerekebilir. Syrox PB115 30000 mAh LED ekranlı beyaz powerbank kullananlar tavsiyeleri ve yorumları ile ürün hakkında merak ettiklerinizi kolayca öğrenebilirsiniz.

Doğa Dostu Syrox LED Ekranlı 30000 mAh Powerbank

Doğa Dostu Syrox LED Ekranlı 30000 mAh Powerbank

Çevre dostu ürünlerin kullanımı giderek artış gösterir. Bu nedenle insanlar doğaya zarar vermeyecek ürünler tercih eder. Bu ürünler enerji tasarrufu sağladıkları için kullanımı oldukça yaygındır. Kamp yapmaktan hoşlanan biriyseniz elektriğe ulaşımın kısıtlı olduğu doğada bu ürün ile kaygı yaşamadan elektronik cihazlarınızın batarya dolumunu yapabilirsiniz. Powerbank ile ilgili bir diğer önemli nokta ise içerisinde bulunan Lityum İyon hücresidir. Bu durumda Lityum hücre ile normal şarj edilebilir piller ile tedarik edilen kablo yoluyla şarj etme işlevini yerine getirir. Cihazın 30000 mAh kapasitesiyle bu işlem hızlı bir şekilde tamamlanır. Syrox PB115 30000 mAh LED ekranlı beyaz powerbank fiyatları ürünün kapasitesine, işlevine, dolum hızına göre bütçenize uygun belirlenir. Siz de daha önce alışveriş yapan müşterilerin Syrox PB115 30000 mAh LED ekranlı beyaz powerbank yorumları ile Trendyol üzerinden alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.