Syoss Fiber High Control Şekillendirici Mat Wax 100 Ml. Yüksek Tutuculuk

385 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
357,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Syoss Fiber High Control Şekillendirici Mat Wax 100 Ml. Yüksek Tutuculuk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hasmeri Satıcı Ünvanı: ASLI BAYIRLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1531018545
    Bu ürün Hasmeri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Syoss Matt Fiber High Control Mat Wax 100 ml Syoss profesyonel uzmanlık, macun mat bir görünüm ile doğal bir görünüm sağlar. 48 saate kadar güçlü kontrol. Mat yüzey 48 saate kadar stil kontrolü Ekstra güçlü kontrol
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Listelenen fiyat 14 Aralık 2022 tarihine kadar geçerlidir..
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin teslim edilip - edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 76 - 100 ml
Geri Bildirim Ver

Syoss Matt Fiber High Control Mat Wax 100 Ml

Saç waxı saç şekillendirme konusunda etkili bir performans sergiler. Saça bakım yaparken aynı zamanda saçın hacmini, parlaklığını, yapısını ve dokusunu da geliştirir. Saça birden fazla etkisi olan Syoss Matt Fiber wax mumsu yapısı sayesinde saçınızı sertleştirmeden ve zarar vermeden şekillendirir. Böylelikle gün içerisinde saçlarınız hacimli ve esnek bir duruş sergiler.

 
  • Hacim verici ve şekillendirici
  • Mat görünümlü
  • 48 saate kadar etkili

Syoss Matt Fiber High Control Mat Wax Özellikleri

Syoss Matt Fiber High Control Mat Wax Özellikleri

Saç jölesine benzer niteliğe sahip saç şekillendirici wax katı bir yapıdadır. Saçların gün boyunca hacimli durması için saçı şekle sokar, fakat saçı sertleştirmez ve sizi rahatsız hissettirmez. Saçlarınızı Syoss Matt Fiber High Control Mat Wax 100 ml ile yumuşak ve hafif hale getirebilirsiniz. Waxın bakım etkisi yıpranmış saçlara yeni bir parlaklık katarken saçın kurumasını önler ve saç kırılmasını azaltır. Bunun yanı sıra kişisel tercihinize göre uygulayacağınız saç stilleri için gerekli olan etkiyi gösterir. Profesyonel bir kullanım sunan ürün macunumsu mat bir görünüm sunarak saçlara doğallık katar. Etkisini 48 saate kadar güçlü bir şekilde gösterebilir. Sabah uyandığınızda saçlarınızın dağınık ve şekilsiz olması durumuyla karşılaştığınızda bu ürünü kullanabilir ve saçlarınızı kolayca sabitleyebilirsiniz. Kadın ve erkek fark etmeksizin herkesin kullanabileceği Syoss wax farklı saç stilleri oluşturmanıza yardımcı olur. Wax diğer saç ürünlerine göre daha fazla hacim, doğal görünüm ve esneklik sağlar. Ayrıca bu ürünü kullandıktan sonra saçınız yağlı görünmeyecektir.

 

Syoss Matt Fiber High Control Mat Wax Kullanımı

Syoss Matt Fiber High Control Mat Wax Kullanımı

Kadın ve erkek fark etmeksizin herkesin kullanabileceği saç waxı saçlara hacim ve esneklik kazandırmak için birebirdir. Wax kullandığınızda saçlarınız doğal görünümünü kaybetmeyecek ve yağlı bir duruş sergilemeyecektir. Birbirinden farklı saç tarzını Syoss Mat Wax ile deneyebilirsiniz. 48 saate kadar güçlü bir şekilde performans sergiler ve mat yapıdadır. Mum ve macun gibi bir kıvama sahip olan bu ürün saçlara gizli bir parlaklık verir ve böylelikle saçlar istediğiniz çekici görünüme kavuşabilir. Saça mat duruş kazandırmak için de bu ürünü tercih edebilirsiniz. Profesyonel olarak da tercih edilen bu ürün saça hacim kazandırma ve saça bukle gibi farklı şekiller vermede oldukça etkilidir. Bu ürünü saça uygulamak da oldukça kolaydır. Tamamen kuru veya nemli saça uygulayabilirsiniz. Balmumu bazlı olduğu için uygulamadan önce saçın biraz ısı görmesi gerekir. Sonrasında üründen belirli bir miktarda alıp avuç içine sürün. Eşit bir şekilde saçlara uygulayın ve dilediğiniz gibi şekil verin. Islak saça uygulama yaparsanız sonrasında fön makinesi ile düşük hızda saçlarınızı kurutun.

 

Syoss Matt Fiber High Control Mat Wax Fiyatı ve Yorumları

Syoss Matt Fiber High Control Mat Wax Fiyatı ve Yorumları

Saç waxı pek çok kişi tarafından tercih edilen saç bakım ürünlerinden biridir. Syoss Matt Fiber High wax de bunlardan biridir ve sıklıkla tercih edilmektedir. Bal mumu yapısına sahip olan ürün saçlara kolayca şekil verilmesi için kullanılır. Mat yapıdaki ürünü yağlı saç görünümünü azaltmak için tercih edebilirsiniz. Saça hacim katmak ve esneklik kazandırmak için bu waxtan yararlanabilirsiniz. Saça yeni bir parlaklık kazandırırken saçları ağırlaştırmaz aksine hafif hale getirir. Bu ürünü kullanarak saçlarınıza profesyonel bir şekilde hacim katabilir ve şekil verebilirsiniz. Günlük kullanıma uygun olan waxı dilerseniz kuru, nemli veya ıslak saça uygulayabilirsiniz. Fakat kullanırken fazla miktarda almamaya dikkat etmelisiniz, böylelikle saçlarda yağlı bir görünümden uzak durmuş olursunuz. Syoss Matt Fiber wax yorum ve değerlendirmeleri ile birlikte sayfada yer almaktadır. Dilerseniz diğer kullanıcıların ürün hakkındaki görüşlerine ulaşabilirsiniz. Syoss Matt Fiber High Control Mat wax 100 ml fiyatı ve detaylı bilgilerine Trendyol aracılığıyla erişebilir ve ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.