Syoss Curl Me Saç Kremi 550 ml

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
298,99 TL289,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
200 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,99 TL

Ürün Bilgileri

Syoss Curl Me Saç Kremi 550 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SADELYA Satıcı Ünvanı: BAGTUR KARGO ULUSLAR ARASI TAŞIMACILIK VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0129036041192491 Vergi Kimlik Numarası: 1290360411
    Bu ürün SADELYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Syoss Curl Me Saç Kremi ile kabaran ve elektriklenen saçlara son! Dalgalı ve kıvırcık saçlar için özel olarak geliştirilmiş olan Syoss Curl Me Saç Kremi ile saçınızı her yıkamada daha kolay şekillendirebilirsiniz. Daha belirgin, elektriklenmeyen, kabarmayan ve sağlıklı görünen bukleler için özel olarak geliştirilmiş formülündeki KeraLipid teknolojisi sayesinde, dalgalı ve kıvırcık saçların ihtiyacı olan onarımı sağlar. Saçın kurutma ve şekillendirme işlemleri sırasında elektriklenmesini önleyerek daha dolgun ve doğal görünmesine yardımcı olur. Saçı ısıl işlemlere karşı korurken saçın ideal nem dengesinde kalmasını sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Syoss Curl Me 550 ml Saç Kremi

Birçok ihtiyacı gideren ürünler tasarlamakta oldukça başarılı bir marka olan Syoss Curl Me saç kremi 550 ml ile de oldukça iddialıdır. Bu ürün, özel formülü ile saçlarınıza yaptığı bakım sayesinde dikkatleri üzerinizde toplamanızı sağlar. Curl Me saç şekillendirici, eşsiz yapısı ile hayatınızı kolaylaştırır. Saçlarınızı ısı kullanmadan şekillendirmenize imkân tanımasının yanında buklelerinizi daha belirgin hâle getirir. Sizi elektriklenme ve kabarma gibi can sıkıcı sorunlardan koruyan ürün, günlük bakımınızda size yardımcı olur. 48 saate kadar kısa bir sürede de buklelerinizin öncekinden daha belirgin olmasını sağlar. Uzun süre kalıcı etkisi sayesinde saçlarınız saatler boyunca şeklini korur. Curl Me, tüm saç yapıları için özel olarak tasarlanmıştır.

  • Faydası: Elektriklenmeleri engeller ve buklelerinizi belirginleştirir.
  • Saç Tipi: Tüm saç tiplerinde kullanıma uygundur.
  • Sıvı Hacmi: Ürün 550 ml’dir.

Syoss Curl Me Saç Kreminin Saça Faydaları Nelerdir?

Syoss Curl Me Saç Kreminin Saça Faydaları Nelerdir?

Syoss Curl Me saç kremi 550 ml ürünü saçlarınızda oluşan elektriklenmeleri engeller. Bu sayede, sağlıksız görünen saçların daha sağlıklı ve daha canlı bir hâle gelmesini sağlar. Elektriklenme, saçların zor taranmasına ve şekil verilmesine neden olur. Curl Me sayesinde saçlarınız oldukça kolay taranır. Ürün, saçınıza istediğiniz şekli kolaylıkla vermenizi sağlar. Syoss Curl Me özel formülü sayesinde daha güçlü saç tellerine sahip olmanıza yardımcı olur. Aynı zamanda saçlarınızı ideal nem seviyesine ulaştırmada son derece etkilidir. Syoss Curl Me saç kremi 550 ml yıpranan saç tellerinizi dolgunlaştırır, onarır ve güçlendirir. Ürün sayesinde saçınızdaki nem dengesi ideal seviyeye ulaşır. Curl Me, hem nazik hem de etkili bir saç bakım deneyimi yaşamanızı sağlar.

Syoss Curl Me Saç Kreminin İçeriği Sağlıklı mıdır?

Syoss Curl Me saç kremi 550 ml içeriği tamamen sağlıklıdır ve saçınıza asla zarar vermez. İçerisindeki güçlü formülde Asya kıtasına özgü doğal kaynaklı içerikler bulunur. Aynı zamanda Amino Complex adı verilen ve amino asitlerden oluşmuş olan bir karışım kullanır. Syoss Curl Me saç kremi, saçlarınız için faydalı olduğu gibi saçınıza hiç olmadığı kadar güç ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. Curl Me’nin içinde bulunan bir diğer madde soya proteinidir. Bu, saçlarınızı nemlendirmeye yarar. Ürünün içerdiği formül buklelerinizi belirginleştirerek, daha parlak olmasını sağlar. Saçınızda asla yağlanma yapmayan ürün yumuşak ve göz alıcı saçlara sahip olmanıza olanak tanır. 550 ml’lik şişesiyle uzun süreli kullanım için uygundur.

Syoss Curl Me Saç Kremini Kimler Kullanabilir?

Syoss Curl Me saç kremi 550 ml tüm saç tipleri için uygundur. Dalgalı ve kıvırcık saçlara sahip olan herkes Curl Me sayesinde daha da belirgin buklelere sahip olurken, sağlıklı bir görünüş yakalar. Ürünü ilk kez kullandıktan sonra bile etkisini görmek mümkündür; saçlarınız yumuşar ve elektriklenmeyi problemi ortadan kalkar. Ürün ince saç tellerine sahip olan kişiler için de uygundur. Ayrıca bakımınızın yanında saçlarınızda güzel bir koku elde etmek istiyorsanız, Curl Me sizin için uygun olabilir. Syoss saç kremi büyük ambalaj boyutu ile uzun bir süreli kullanım arayanların beğenisini kazanır. Sizler de güvenli alışverişin adresi Trendyol üzerinden Syoss Curl Me saç kremi 550 ml yorum kısmını okuyabilirsiniz. Ardından da sağlıklı ve güzel görünen saçlara sahip olmak için ürünü satın alabilirsiniz. Siparişiniz evinize kadar hızlı ve sorunsuz bir şekilde iletilir.