Syoss Curl Control- Bukle Belirginleştirici Köpük 250 ml X 2 Adet

399,07 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
591,34 TL
400 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
657,99 TL
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Syoss Curl Control- Bukle Belirginleştirici Köpük 250 ml X 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Henkel Consumer Brands Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün Henkel Consumer Brands tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Belirgin bukleler için hacim, elektriklenmeye karşı kontrol ve güçlü tutuş sağlar. Bukleleri kontrol altına alır.

Ürün Özellikleri

  • Etki Bukle Belirginleştirici
  • Hacim 250 - 499 ml
Geri Bildirim Ver

Syoss Curl Control- Bukle Belirginleştirici Köpük 250 ml X 2 Adet

Saçlarınızda doğal görünümlü dalgalar oluşturmak için Syoss Curl Control - Bukle Belirginleştirici Köpük 250 ml x 2 adet satın alabilir kolayca istediğiniz şekli verebilirsiniz. Saçlarınızın hacimli görünmesini ve kolay şekil almasını sağlayan Syoss Curl Control Saç Köpüğü ile hayal ettiğiniz buklelere kolayca sahip olabilirsiniz. Hava şartları, çevresel etkiler nedeni ile gün içerisinde saçınızın bozulmasına neden olan her türlü olumsuz durumda buklelerinizin kabarmasını ve dağılmasını engelleyerek ihtiyacınız olan bakımı da yapabilirsiniz. Ürün, içeriğinde bulunan besleyici mineraller sayesinde saçlarınızı kökten uca besleyip güçlendirir. Güçlenen saçlarınıza verdiğiniz şekiller daha hacimli bir görünüme sahip olur. Hayalini kurduğunuz bukleler için Syoss Bukle Belirginleştirici Köpük tercih edebilirsiniz. Bu sayede saçlarınızı görmek istediğiniz gibi şekillendirirken besleyebilirsiniz. Ürünün özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Hacimli bukleler
  • Parlak görünen saçlar
  • Kolay şekillendirme

Syoss Curl Control Bukle Belirginleştirici Köpük Kullanımı

Syoss Curl Control Bukle Belirginleştirici Köpük Kullanımı

Hacimli buklelere sahip olmak için tercih edeceğiniz bu ürün saçlarınızı besleyen zengin bir içeriğe sahiptir. Parlak ve pürüzsüz bir görünüm oluşturmasının yanı sıra kullanımı çok kolaydır. Nemli saçlarınıza elinize aldığınız bir miktar köpüğü uç kısımlarına gelecek şekilde eşit olarak dağıtabilirsiniz. Köpüğün eşit olarak yayıldığından emin olduktan sonra doğal görünüme sahip bukleler oluşturabilirsiniz. İsterseniz köpüğü saçınıza sürüp sonra örerek hafif dalgalı bir görünüme sahip olabilirsiniz. Syoss Saç Köpüğü Curl Control ile saçlarınızı kuruttuktan sonra istediğiniz dalgalı şekli verebilirsiniz. Saçlarınızın iyice hacim kazanınca tarak yardımı ile tersten tarayarak saçlarınızı kabartarak dilediğiniz bukleyi yapabilirsiniz. Syoss Curl Control kullananlar uygulamak istedikleri birçok farklı dalga modelini bu ürün sayesinde kolayca yapabilirler. Ürünün besleyici içeriği sayesinde saçlarınızda bir ağırlaşma veya elektriklenme yaşamadan istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz.

Syoss Curl Control Saç Köpüğü 250 ml Faydaları

Syoss Curl Control Saç Köpüğü 250 ml Faydaları

Bukleleriniz için özenle hazırlanıp size sunulan bu ürünün saçlarınız için birden çok faydası bulunur. Buklelerinizi yıpratmadan istediğiniz zaman istediğiniz şekli vermenizi sağlar. Köpük sayesinde bukleler olduğundan daha hacimli bir görünüme sahip olur. Saçınıza hacim kazandırarak daha parlak bir görünüm elde edebilirsiniz. Syoss Curl Control Saç Köpüğü yorum kısmında ürünü kullanan müşterilerin nasıl kullandıklarını, buklelerinin üzerinde nasıl bir etkisi olduğuna dair ayrıntılı bir şekilde bilgi sahibi olabilirsiniz. Syoss Curl Control yorum sayesinde müşterilerin tavsiyelerini, ürün hakkında fikirlerini rahatlıkla öğrenebilir ve size uygun olan kullanım şeklini deneyerek istediğiniz şekilleri yapabilirsiniz. Birden çok avantaja sahip olan bu ürün ile hem istediğiniz bukle modeline sahip olabilir hem de saçınızın yıpranmasının önüne geçebilirsiniz. Buklelerinizin gün içerisinde maruz kaldığı olumsuz her duruma karşı buklelerinizin bozulmasını engeller.

Syoss Curl Control Bukle Belirginleştirici Köpük Fiyat

Syoss Curl Control Bukle Belirginleştirici Köpük Fiyat

Syoss Curl Control Köpük fiyatları, ürününün tüm özellikleri ve faydaları göz önüne alınarak belirlenir. İster ıslak isterseniz de kuru olan saçınızı hızlıca şekillendirmenizi sağlar. Aynı zamanda saçınızı besler, parlaklık ve hacim kazandırır. Buklelerinizin gün içinde dağılmasını önüne geçerek saçı ağırlaştırmadan parlak bir görünüme kavuşmanızı sağlar. İstediğiniz buklelere sahip olabilmek için seçeneklerden biri olan Syoss Curl Control Saç Köpüğü ile bu isteğinizi kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Syoss Bukle Belirginleştirici Köpük kullananlar tarafından yazılan yorumlarda ürünün içerik bakımından zengin oluşu ve istedikleri buklelere sahip olduklarını belirtirler. Bu yorumlar ışığında istediğiniz ürüne kolayca karar verebilirsiniz. Yüksek performans ile dilediğiniz modelleri uygulayabilirsiniz. Bu ürün hakkında ayrıntılı bilgilere Trendyol’dan ulaşabilir, ürüne uygun fiyat avantajı ile güvenle ve kolayca sahip olabilirsiniz.