Sweet Sauna Termal Sauna Kadın Atlet Üst

321 TL
Beden: S
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne 25 TL İndirim
Kargo Bedava

Ürün Bilgileri

Sweet Sauna Termal Sauna Kadın Atlet Üst

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SWEET KORSE Satıcı Ünvanı: CESA GİYİM PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0206139168800001 Vergi Kimlik Numarası: 2061391688
    Bu ürün SWEET KORSE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • * Doğal vücut ısınızı yükseltmek ve yoğun bir sauna deneyimi yaratmak için özel POLİYMER kumaştan üretilmiştir. * Egzersiz, kardiyo ve günlük aktiviteler için tam hareket alanı sağlar. * Termal atlet ile daha fazla sonuç alırsınız. * Hafif ve konforludur. * Dış kullanıma uygundur. * Ulaştığı her bölgede toparlayıcı etkilidir. Ürün Açıklaması: Antrenmanlarınızda ya da günlük spor aktivitelerinizde rahatça tercih edebileceğiniz Termal atlet ürünümüz, ulaştığı her bölgeyi sararak forma girmeye yardımcı oluyor. Özel poliymer kumaş yapısıyla sauna etkisi yaparak toparlama sağlayan body ve tayt. Termal atlet ürünümüz, hafif yapısıyla gündelik kullanıma da uygundur. Konforunuz için her detay ve her dikiş özenle düşünülmüştür.Günlük vücut hareketlerinizi etkilemediği için rahatsız hissettirmez.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Model Atlet
  • Tip Günlük
  • Renk Siyah
  • Kumaş Tipi Dokuma
  • Paket İçeriği Tekli

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşenipamuklu
Geri Bildirim Ver

Sweet Sauna Termal Atlet Siyah

Sweet Sauna termal atlet siyah renkte üretilir. Spor yaparken ya da egzersiz yaparken giyilebilecek bir atlettir. Günlük yürüyüşe çıktığınızda terlemek ve kalori yakmak için tercih edebilirsiniz. Isıyı hapseden polimer kumaştan üretilir. İnce yapısı sayesinde günlük hayatta kullanılabilir. Tayt, şort, pantolon, eşofman gibi çeşitli parçalar ile kombinlenebilir. Siyah renkte olduğu için farklı birçok renk ile uyum sağlar. Esnek yapısı içerisinde rahat hareket edebilmeyi mümkün kılar. Şekillendirici etkisi vücudu sarar ve güzel gösterir. Sıfır kol olarak tasarlanan ürün ilkbahar ve yaz aylarında giymek için oldukça idealdir. Kış aylarında ise vücudunuzu sıcak tutabilmek için kıyafetlerinizin altına giyebilirsiniz. Düzenli olarak spor yapıyorsanız çabuk terlemek ve kalori yakabilmek için kullanabilirsiniz. Çabuk terleten ve çabuk kuruyan kumaşı sayesinde egzersiz sırasında rahatsızlık hissini ortadan kaldırır.

  • Günlük kullanım
  • Esneklik ve rahatlık
  • Polimer kumaş

Sweet Sauna Marka Termal Atlet Siyah Özellikleri

Sweet Sauna Marka Termal Atlet Siyah Özellikleri

Sweet Sauna termal atlet birçok özelliği sayesinde hayatı kolay hale getirir. Termal tasarımıyla insanların terlemesini hızlandırır. Bu sayede su ve kilo kaybına neden olur. Spor yaparken terleyebilmek ve kalori yakabilmek için oldukça idealdir. Termal tasarımlı olduğu için insanları kolayca terletir ve çabuk kurumasını sağlar. İnce yapıya sahip olduğu için günlük hayatta kullanılabilir. Spordan ve yaptığınız hareketlerden maksimum verim alabilmek için tercih edilebilir. Esnek ve rahat kumaşı ile hareket özgürlüğü sağlar. Şekillendirici etkisiyle beli ve vücudu sarar. Tam yapıştığı için terlemeyi artırır. Sporda kullanmak için oldukça ideal bir üründür. Aynı zamanda yürüyüş yaparken kışın vücudunuzu sıcak tutmak için veya günlük hayatta farklı kıyafetlerinizle kombinleyerek giyebilirsiniz. Siyah renkte üretildiği için her renk ile kullanabilirsiniz. Sıfır kol olması ile kıyafetlerin altına giymek için tercih edebilirsiniz.

Sweet Sauna Marka Termal Atlet Siyah Avantajları ve Yorumları

Sweet Sauna Marka Termal Atlet Siyah Avantajları ve Yorumları

Sweet Sauna siyah atlet birçok farklı avantajıyla insanların hayatını kolaylaştırır. Esnek, hafif, ince ve yumuşak kumaşıyla gün boyu rahatlığı hayatınıza getirir. Polimer kumaştan tasarlanır. Bu kumaşın temel özelliği ısıyı hapsetmesidir. Termal olduğu için kış aylarında da rahatlıkla tercih edilebilir. Sıfır kol tasarımlı olduğu için yaz aylarında da spor yaparken kullanabilirsiniz. 4 mevsim rahatlıkla kullanabileceğiniz kurtarıcı bir parçadır. Bu yüzden de insanların hayatlarında sık tercih edeceği bir üründür. Hareket ettiğinizde hızlı bir şekilde terlemenizi sağlar. Bu sayede kilo vermeyi ve su kaybetmeyi kolaylaştırır. Spor yaparken maksimum verim almak için tercih edilebilir. Şekillendirici ve esnekliğinin avantajından yararlanarak gün boyu özgürce hareket edebilirsiniz. İnce tasarımı sayesinde günlük hayatta kullanılabilir. Sweet Sauna termal atlet siyah yorumlarını okuyabilir ve ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Sweet Sauna Marka Termal Atlet Siyah Fiyatı

Sweet Sauna Marka Termal Atlet Siyah Fiyatı

Sweet Sauna termal atlet siyah fiyatı ürün özelliklerine göre belirlenir. Sporda terlemeyi artırmak adına kullanışlı bir ürün arayanlar için oldukça idealdir. Kaliteli tasarımı sayesinde ısıyı hapseder. Özellikle spor yapmak için birçok insanın tercih edebileceği bir üründür. Spor yaparken yeteri kadar terleyemediğinizi ve kalori yakamadığınız düşünüyorsanız tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda ince yapıya sahip olduğu için günün her saatinde giyebilirsiniz. Esnek ve rahat kullanım kolaylığını hayatınıza getirir. Ergonomik tasarımı sayesinde vücuda oturur ve güzel gösterir. Şekillendirici etkiye sahiptir. Geniş yaka ve sıfır kol şeklinde tasarlanır. Kol kesiminin uzun olmaması hareket ederken kolaylık sağlar. Tamamen rahatlığı, konforu ve kullanım kolaylığını ön plana çıkaran bir üründür. Siz de spor yaparken terleyebilmek ve kalori yakmak istiyorsanız bu ürüne Trendyol'dan ulaşabilir ve uygun fiyat imkanıyla satın alabilirsiniz.