SVR Sun Secure Spf30 Spray Dry-touch Milky Mist 200ml

870 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
999,90 TL

Ürün Bilgileri

SVR Sun Secure Spf30 Spray Dry-touch Milky Mist 200ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sachane Satıcı Ünvanı: MOT GRUP BİLİŞİM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622058118900013 Vergi Kimlik Numarası: 6220581189
    Bu ürün Sachane tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SVR Sun Secure SPF+30 Güneş Koruyucu Süt 200 ml 3 yaşın üzerindeki tüm aile için hassas ciltler için yüksek güneş koruması. Ürünün Faydaları 3 yaş ve yetişkinlerden gelen çocukların hassas ciltleri için özel olarak formüle edilmiş, yüksek korumalı ultra ince yapılı bir süttür. Bu süt, yüksek performanslı organik güneş filtreleri SPF 30 fototable sayesinde yüzeyde fiziksel koruma sağlayan üçlü etkili bir formül (Integral Secure Technology) içerir. Suya dayanıklıdır. Suya, terlemeye ve ovalamaya dayanıklıdır. Cilt Tipi Tüm cilt tipleri Ürün İçeriği Detaylı Ürün İçeriği
  • Aqua (Arıtılmış Su), Coco-Kaprilat / Kaprat, Etilheksil Metoksisinamat, Diizopropil Adipat, Dietilamino Hidroksibenzoil Heksil Benzoat, Dikapirilil Karbonat, Behenet-25, Metil Metakrilat Çaprazpolimer, Bis-Etilheksiloksifolhektametil, Toksil, Triazin, Triazin, Triazin, Triazin, Triazin Modifiye, Niasinamid, Aminometil Propanol, Beta-Karoten, Kaprilhidroksamik Asit, Daucus Carota Sativa (Havuç) Kök Ekstresi, Glisin Soja (Soya) Yağı, Hidrojenlenmiş Fosfatidilkolin, Lesitin, Lepidium Sativum Filiz Ekstraktı, Fenetil Alkol, Tosterinol, Tosterinol, Glikerin 1,2-Heksandiol, Kapriil Glikol, Selüloz Sakızı, Setearil Alkol, Sitrik Asit, Disodyum Edta, Hidroksietil Akrilat / Sodyum Akriloyildimetil Taurat Kopolimeri, Lizolesitin, Mikrokristalin Selüloz, Neopentil Glikol Diheptanoat,Pentilen Glikol, Polyester-7, Polisorbat 60, Sodyum Laureth Sülfat, Sorbitan İzostearat, Coco-Glukozit, Fenoksietanol, Parfüm (Koku).

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 20 - 40
  • Form Krem
  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver