Svava Katlanabilir Yer Minderi - 5 Bölmeli Yastık Oyun Halısı (Gri)

1.299 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Svava Katlanabilir Yer Minderi - 5 Bölmeli Yastık Oyun Halısı (Gri)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Svava Satıcı Ünvanı: SVAVA OYUNCAK TEKSTİL KOZMETİK HEDİYELİK EŞYA TEKNOLOJİ BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0265059653400016 Vergi Kimlik Numarası: 2650596534
    Bu ürün Svava tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Svava Katlanabilir Minder Yatak - Bebek, Çocuk Yer Yatağı - Puf Minder, Misafir Yer Yatağı Artık hantal fasulye torbası sandalyeleri yok, çocuklarınız SVAVA Minder Yatağın sıcaklığına sarılmaya bayılacaklar. Svava Minder Yataklar küçük bir kestirme yapmak isteyenler için yumuşacık harika yataktır. Film yada TV izlerken, arkadaşlarınızla sohbet ederken uzanıp vakit geçirmek için birebir uygundur. Çocuklarınız bu mindere bayılacak. Evde arkadaşlarıyla oynarken yada kamp yaparken SVAVA minder yatağın üzerinden hiç inmeyecekler. Kullanım Alanları: Yer minderi, Koltuk minder, Yer yatağı, Çocuk oyun ve uyku yatağı, Kamp yatağı, Ek misafir yatağı ve Puf olarak kullanılabilir, katlanabilir ve çok yer kaplamaz. Svava Minder Yatağın Ölçüleri
  • - Boyu: 200 cm - Eni: 70 cm - Yüksekliği: 18 cm NOT: İç dolgu malzemesi 1. SINIF ELYAF DOLGU KULLANILMIŞTIR. Piyasada bulunan " Kırpıntı sünger veya kumaş" ile doldurularak satılan ürünlerle kıyaslama yapmayınız. Özellikleri: - 5 Bölmelidir. Her bir bölmede 800-900gr elyaf dolgu kullanılmıştır. - Her bir bölme içinde, kılıflı iç yastık kullanılmıştır. - Her bir bölmede ayrı fermuar mevcut olup, istendiğinde iç yastıkları çıkarılıp yıkanabilir. - Rahat, kullanışlı şık ve ergonomik yapısı sayesinde evde, kreşte, okulda rahatlıkla kullanılabilir. - Minder dış yüzü kaliteli %100 pamuk kumaştan yapılmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Model Katlanabilir
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver