1
ÇocukBebek Salıncağı ve Hoppala kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Svava Bebek Hoppala Zıpzıp -yüz Korumalı Bebek Yürüteç (KIRMIZI)

699 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Svava Bebek Hoppala Zıpzıp -yüz Korumalı Bebek Yürüteç (KIRMIZI)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Svava Satıcı Ünvanı: SVAVA OYUNCAK TEKSTİL KOZMETİK HEDİYELİK EŞYA TEKNOLOJİ BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0265059653400016 Vergi Kimlik Numarası: 2650596534
    Bu ürün Svava tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Svava Bebek Hoppala Yüz KorumalıAnne adaylarının veya annelerin bebekleri için çok heyecan duyduğu ürünlerden bir tanesi de bebek hoppala"dır. Bebek Hoppala aldıysanız, bebeğiniz artık yeni şeyler keşfetmeye başlayacaktır. Bebeğiniz ZıpZıp istediği yere ulaşmak için merakı sayesinde sürekli çaba gösterecektir. Svava Bebek Hoppala, bebeğinizi mutlu etmek, güldürmek için birebir. Bebek hoppala, Bebek Yürüteç kullanımında bebeğiniz yere parmak ucuyla değil ayak tabanıyla basar. Sadece hoplamak için parmak ucunu kullanır. Bu sebeple iyi bir yürüme yardımcısıdır. Uzmanlar bebeğinizin gelişimi için günden 15-30 dk kadar hoppala önermektedir. Bebeğiniz Svava Hoppala Zıpzıp ile etrafına neşe saçacaktır. Hoppala ZıpZıp Ürün Açıklaması * Kullanım Yaşı 4-24 Ay * Max. Taşıma Kapasitesi 13 Kg. * Çocuğu Saran Kemerli Ergonomik Kılıf * Çocuğa Göre Ayarlanabilen Yükseklik Ayarı * Tavana asma aparatları * Test Edilmiş Yay ve Kemer * Çelik dübel+karabina kanca * Emniyetli ve Güvenli Ebatlar : - Askı 50 cm - Yükseklik ayarlanabilir 220 cm ye kadar

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tekstil
  • Taşıma Kapasitesi 0-18 Kg
  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Svava Bebek Hoppala Zıp Zıp - Bebek Yürüteç (Kırmızı)

Zıp zıp ve yürüteçler, çocukların eğlenceli vakit geçirmesi ve yürümeye alışması gibi amaçla kullanılan ürünlerdendir. Svava bebek hoppala zıp zıp - bebek yürüteç (kırmızı), yay sistemi sayesinde bebeklerin ev içinde de keyifli vakit geçirmesini sağlar. Kolay bir şekilde monte edilen bu ürün çocukların vücutlarına göre ayarlanarak serbestçe hareket etmesine olanak tanır. Emniyete önem veren bu yürüteç, tüm vücudu sararak düşme ve oturaktan çıkma gibi kazaların önüne geçer. Kemer ile bebeği oturağa bağlama imkanı tanır. Böylece çocuk oturağa pratik bir şekilde sabitlenmiş olur. Evdeki işlerinizi yaparken bebeğinizin kendi kendine eğlenebilmesi için bu modeli tercih edebilirsiniz. Çocuğunuzu bu ürün içerisine oturtarak hem başka yerlere gitmesini önleyebilir hem de kendi işlerinizi yapabilirsiniz.

  • Kolay monte edilen tasarım
  • Kemer emniyetli oturma kılıfı
  • Ayarlanabilir yay sistemi

Kaliteli Svava Bebek Zıp Zıp Hoppala - Bebek Yürüteç Kırmızı

Kaliteli Svava Bebek Zıp Zıp Hoppala - Bebek Yürüteç Kırmızı

Kaliteli ve kullanışlı özelliklere sahip bebek ürünleri her zaman ön plana çıkar. Svava hoppala zıp zıp, dayanıklı malzemeler kullanılarak üretilen yapısı ile büyük beğeni toplar. Montaj işlemleri için gereken tüm parçalar yürüteç ile birlikte sunulduğundan pratik bir şekilde monte etmenizi sağlar. Çelik dübel ile sabitlenen bu ürün, 4-24 ay aralığındaki tüm bebeklerin kullanımına uygun olarak üretilir. Askı yardımı ile tavana bağlanarak kullanılır. 50 cm uzunluğunda olan bu askı, bebeğin boyuna göre ayarlanarak rahat bir şekilde oynamasına yardımcı olur. Yay üzerinde bulunan kılıfı sayesinde yayı örter ve çocukların parmaklarını sıkıştırması engellenir. Svava bebek hoppala zıp zıp, ergonomik yapısı ile sizi her anlamda memnun eder. Bebeklerin vücut ve kas yapılarına uygun sertlikte üretilen yay sistemi sayesinde keyifli bir şekilde zıplama avantajı sağlar.

Svava Bebek Hoppala Kırmızı Zıp Zıp Yürüteç Avantajları

Svava Bebek Hoppala Kırmızı Zıp Zıp Yürüteç Avantajları

Bebeklerin kas sistemleri için düzenli olarak hareket etmeleri çok önemlidir. Kas ve vücut sistemlerini çalıştırmalarını sağlayan ürünler anneler tarafından sıklıkla tercih edilir. Bebek hoppala zıp zıp, tüm vücut kaslarını çalıştıran yapısı ile büyük beğeni toplar. Hareket sırasında bacak ve ayak kaslarını çalıştırarak çocukların dengede durmayı öğrenmesini sağlar. Boyuna göre ayarlanabilen askısı sayesinde ayakları ile yere basarak yürümek için alıştırma yapmasına yardımcı olur. Dik bir şekilde durmasını sağlayan oturma bölümü, beli destekleyerek kamburluğun önüne geçer. Bebeğin yürümek için ihtiyaç duyduğu güveni kazanmasını sağlayan bu ürün ile çocuğunuzun kaliteli vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz. Ürünü satın almadan önce Svava bebek hoppala zıp zıp - bebek yürüteç (kırmızı) yorumları ve müşteri önerilerini inceleyebilirsiniz. Böylece modelin kalitesi ve kullanan ebeveynlerin tecrübeleri ile ilgili detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Svava Bebek Zıp Zıp Hoppala - Bebek Yürüteç (Kırmızı) Fiyatı

Svava Bebek Zıp Zıp Hoppala - Bebek Yürüteç (Kırmızı) Fiyatı

Svava bebek hoppala zıp zıp - bebek yürüteç (kırmızı) fiyatları belirlenirken modelin tüm kaliteli özellikleri göz önüne alınır. 2 yaşına kadar kullanılabilen bu ürün, bebeklerin vücut gelişimine destek olan özelliği ile büyük beğeni toplar. Vücuttaki tüm kasları çalıştırarak motor becerilerin gelişmesine yardımcı olur. Boy uzunluğuna göre ayarlanabilen askısı çocuğunuzun boyu uzadıkça ayar yapabilme imkanı tanır. Çelik dübel ve karabina kanca ile monte edilerek sağlam bir şekilde sabitleme olanağı tanır. Emniyet kemeri bulunan bu ürün, çocuğun hareket esnasında düşmesini engeller. Bebek zıpzıp yürüteç sayesinde çocuğunuzun hem eğlenceli vakit geçirmesini izleyebilir hem de bacak kaslarının güçlenmesine yardımcı olabilirsiniz. Dengede durmak için çabalayan çocuğunuzun ayak yapısının yürüyüş için hazırlanmasını sağlayabilirsiniz. Kaliteli ve kullanışlı yapısı ile beğenilen bu yürüteci Trendyol üzerinden temin ederek kullanmaya başlayabilirsiniz.