SÜVARİ Yelekli Siyah Slim Fit Damatlık Takım Elbise

4.019,99 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 44-6 Drop
44-6 Drop
46-6 Drop
48-6 Drop
50-6 Drop
52-6 Drop
54-6 Drop
56-6 Drop
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SÜVARİ Yelekli Siyah Slim Fit Damatlık Takım Elbise

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BLUESMODA Satıcı Ünvanı: ÜNZÜLE KÜÇÜK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6030484978
    Bu ürün BLUESMODA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün model kodu Tk3000400157s09. Materyal %37 polyester %63 viskoz . Renk Siyah. Kalıp Dar kesim. .

Ürün Özellikleri

  • Kalıp Slim Fit
  • Renk Siyah

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni63% Viskoz, 37% Polyester
Geri Bildirim Ver

SÜVARİ 21125 Yelekli Siyah Slim Fit Damatlık Takım Elbise

Süvari̇ yelekli siyah slim fit damatlık takım elbise, mutlu anlarınızda kendinizi son derece şık hissetmenizi sağlar. Damat adaylarının, mezuniyet törenine katılacak öğrencilerin ve özel davetlerde giymek üzere takım elbise arayışında olan bireylerin tercihine uygundur. Her erkeğin dolabında bulunması gereken kurtarıcı bir parçadır. Yelekli olması, takım elbiseye bütünlük kazandırır. Siyah rengiyle asalet ve zarafeti birleştiren ürün, klasik ve zamansız bir takım elbisedir. Kaliteli yapısı ile uzun yıllar kullanıma uygundur.

  • 6 drop kalıba sahiptir.
  • Slim fit olarak tasarlanır.
  • Polyester ve viskoz karışımlıdır.

Süvari Yelekli Siyah Damatlık Takım Elbisenin Özellikleri?

Süvari Yelekli Siyah Damatlık Takım Elbisenin Özellikleri?

Süvari̇ yelekli siyah slim fit damatlık takım elbise, toplam 3 parçadan oluşur. Damatlık takımın içeriğinde ceket, yelek ve pantolon mevcuttur. Yelek; gömlek, ceket ve pantolon arasındaki boşluğu doldurarak görünümünüzü zenginleştirir. Tüm parçalar arasında bütünlük sağlar. Yedi farklı bedeni bulunan bu ürün, hemen her erkeğe uygun bir seçeneğe sahiptir. Takım elbisenin 44 ve 56 aralığında yer alan bedenlerinden birini tercih etmeniz mümkündür. Slim fit kalıpta üretilen bu yelekli takım, 6 dropdur. Drop, göğüs ile bel ölçüsü arasındaki farktır ve takım elbiselerin kalıbı hakkında net olarak bilgi verir. Dolayısıyla bu takım elbiseyi de göğsü ile bel çevresi arasında 6 inç fark bulunan bireylerin satın almaları tavsiye edilir. Tüm bu özellikleri sayesinde ürün, mükemmel görünüme kavuşmanıza yardımcı olur.

Süvari Yelekli Siyah Slim Fit Damatlık Takım Elbise Şık mıdır?

Süvari Yelekli Siyah Slim Fit Damatlık Takım Elbise Şık mıdır?

Süvari̇ yelekli slim fit damatlık takım elbise, oldukça şık bir tasarıma sahiptir. Bu özel tasarım, siyah rengin asaletini kullanır. Böylece tüm gömlek ve aksesuar renkleriyle uyumlu bir hâle gelir. Takım elbiseyi mendil, kravat veya papyon çeşitleriyle kombinleme şansınız mevcuttur. Yelekli takım, parlak yaka detaylarıyla dikkat çeker. Şal yaka detayı, ürün tasarımına sade ve şık bir görünüm kazandırır. Takımın ceketi, üç cepli ve iki düğmelidir. Ceketin etek ucunda bulunan iki cep, takıma ayrı bir şıklık katar. Üst taraftaki cep ise mendil ve çiçek gibi aksesuarlarınız için alan oluşturur. Böylece kombininizi dilediğiniz gibi tamamlamanız mümkün olur. Takım elbisede kullanılan dokulu kumaş sayesinde ürün, üstünüzde hem daha tok hem de kaliteli durur. Şık olmanız gereken her yerde, özgün tasarımlı bu takımı giyebilirsiniz.

Süvari Yelekli Slim Fit Damatlık Takım Elbise Kaliteli midir?

Süvari Yelekli Slim Fit Damatlık Takım Elbise Kaliteli midir?

Süvari̇ yelekli siyah slim fit damatlık takım elbisenin %37'si polyester, %63'ü viskon kumaştan üretilir. Viskon yoğunluğu sayesinde ürün, oldukça esnektir. Koltuk altı ve pantolon ağı gibi birleşim noktaları, vücudunuzu sıkmaz. Hava alan gözenekli yapısı sayesinde cildinize zarar vermez ve terlemeyi önler. Heyecan, aşırı sıcak ve benzeri sebeplerden dolayı terleseniz dahi rahatsız edici bir hissiyat ortaya çıkmaz. Yüksek oranda nem emiciliği bulunan bu ürün, tere karşı dirençlidir. En sıcak yaz günlerinde bile rahatlıkla kullanılabilir. Takım elbisenin %37'sini oluşturan polyesterin ise en önemli özelliklerinden biri, yumuşak ve ipeksi bir dokuya sahip olmasıdır. Bu sayede ürün, bedeninize narin bir dokunuş yapar ve konforunuzu ikiye katlar. Aynı zamanda dayanıklılığı ile bilinen polyester karışımlı bu takım, defalarca giyseniz bile deforme olmaz ve renk canlılığını korur. Süvari̇ yelekli siyah slim fit damatlık takım elbise yorum sayfasını ziyaret ederek ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüşlerine ulaşabilirsiniz. Dilerseniz siz de bu takım elbiseyi Trendyol'dan güvenle satın alabilirsiniz.