Sütaş Çikolatalı Kakaolu Süt 180 Ml ( 27 Adet )

335 TL
(12,41 TL / adet)
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
4. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
359,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sütaş Çikolatalı Kakaolu Süt 180 Ml ( 27 Adet )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YAĞMUR GIDA ARTUKLU Satıcı Ünvanı: AHMET ACAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0040387757
    Bu ürün YAĞMUR GIDA ARTUKLU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sütaş Çikolatalı Kakaolu Süt 180 Ml ( 27 Adet )
Geri Bildirim Ver

Sütaş Çikolatalı Kakaolu Süt 180 Ml ( 27 Adet ) 202

Sütaş Çikolatalı Süt eğlenceli ve içmesi keyifli lezzeti ile çocukların süt içme eylemini gerçekleştirmesini daha keyifli bir hale getiriyor. Çocukların çok sevdiği çikolata ve gerçek meyve tatlarını Sütaş Çiftliği'nden gelen taze sütle birleştirerek sütün tüm sağlık yararlarını çocuklara ulaştırıyor. Sütaş Kakaolu Süt son derece önemli olan bir kalsiyum kaynağıdır. Paket içerisinde bulunan bir kutu çikolatalı süt günlük kalsiyum ihtiyacının %25’ini karşılar. Ayrıca çikolatalı süt önemli bir protein kaynağıdır. Bu kakaolu süt ürünü tamamı ile gerçek çikolata içerir. Hiçbir koruyucu ve katkı maddesi içermez. Az miktarda selenyum, çinko, magnezyum ve iyot içerir. Ayrıca A, B1, B6 ve B12 vitaminleri içerir. Vücudun ihtiyaç duyduğu temel aminoasitleri karşılar. En güçlü kasların inşasında ve korunmasında önemli bir rol oynayan lösin bakımından da son derece zengindir.

  • Zengin ve Faydalı İçerik
  • Keyifli İçim Deneyimi
  • Çikolata – Kakao Baskın Lezzet

Sütaş Çikolatalı Süt Kemik Sağlığına Yararları

Sütaş Kakaolu Süt 180 ml, kalsiyum açısından zengindir. Bu süt ürünündeki kalsiyum kolayca emilebilir. Çocuklarda ve ergenlerde bu kalsiyum zenginliği kemik gelişimine oldukça faydalıdır. Protein ve fosfor bakımından da zengin olan kakaolu süt D vitamini ile de güçlü kemik yapısı oluşumuna yardımcı olur. Koruyucu veya katkı maddesi içermez. Az miktarda selenyum, çinko, magnezyum ve iyot içerir. Ayrıca A, B1, B6 ve B12 vitaminlerini içerir. Vücudun ihtiyaç duyduğu esansiyel amino asitlerin tümünü karşılar. Sütaş çikolatalı süt fiyatı ile ve bütçeniz dahilinde bu çikolatalı süt paketine sahip olabilir, paket içerisindeki 27 adet sütü buzdolabında dilediğiniz gibi muhafaza edebilirsiniz. Çocuklarınızın 27 günlük süt, kalsiyum ve diğer vitamin ihtiyaçlarını bu set ile karşılayabilir, çocuklarınıza süt içirmeyi çok daha keyifli ve mümkün bir hale getirebilirsiniz.

Sütaş Kakaolu Süt 180 ml Özellikleri

Sütaş Çikolatalı Kakaolu Süt 180 Ml ( 27 Adet ) ayrıca kasların iyileştirilmesine gelişmesine de yardımcı oluyor. Bu ürünü yalnızca çocuklar değil yetişkinler de tüketebiliyor. Yetişkinlerin özellikle egzersizlerden sonra kakaolu süt içmesi egzersiz sırasında kaybedilen şeker ve elektrolitlerin yenilenmesinde etkili olmaktadır. Sütaş Çikolatalı Kakaolu Süt 180 Ml ( 27 Adet ) satın al seçeneği üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde üstün Sütaş kalitesi ile üretilmiş olan çikolatalı süt setine sahip olabilirsiniz. Böylece hem kendiniz hem de çocuklarınız için pek çok faydası bulunan aynı zamanda da damak tadına hitap eden çikolatalı sütün keyfini çıkarabilirsiniz.

Sütaş Kakaolu Süt 180 ml Yorumları

Çikolatalı süt, Sütaş çiftliğinden gelen doğal taze sütten yapılır. Doğal bir kalsiyum, protein ve vitamin kaynağı olan bu süt, kolayca sindirilir. Sütaş kakaolu sütü her zaman gönlünüzce içebilir, damak tadına hitap eden lezzetlerin tadını çıkarabilirsiniz. Çocukların çok sevdiği çikolata ve gerçek meyve aromaları ile Sütaş Çiftliği'nden gelen taze sütün birleşimi, çocuklara sütün tüm sağlık faydalarını sağlıyor. Sütaş kakaolu süt çok önemli bir kalsiyum kaynağıdır. Paketin içindeki çikolatalı süt kutusu günlük kalsiyum ihtiyacınızın %25'ini karşılar. Sütaş Çikolatalı Kakaolu Süt 180 Ml ( 27 Adet ) yorum noktası söz konusu olduğunda hem anne ve babalar tarafından hem de çocuklar tarafından olumlu geri bildirimler almayı başaran hem pek çok fayda sağlayan hem lezzetli olan bu süte kolayca erişim gerçekleştirebilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü, Sütaş Çikolatalı Kakaolu Süt 180 Ml ( 27 Adet ) indirim dönemlerinde bu süt çeşidine çok daha uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.