Süsler Kömürlü Soba Siyah Modern Döküm Kuzine Soba Fırınlı Soba Camlı Kuzineli Soba Kömür Odun Sobaı

10.990 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Süsler Kömürlü Soba Siyah Modern Döküm Kuzine Soba Fırınlı Soba Camlı Kuzineli Soba Kömür Odun Sobaı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bidesenalemagazacılık Satıcı Ünvanı: ERSİN AYDUĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Niğde Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1190424423
    Bu ürün bidesenalemagazacılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SÜSLER KALİTESİ VE TECRÜBESİ İLE SÜSLER Modern Döküm Kuzine Soba Siyah Linyit Kömür ve Odun Sobası 55 m2 Isıtma Alanı 13 cm Boru Çapı 65 Kg Ürün Ağırlığı 50 cm 82,5 cm 66 cm Ürün Koli Ölçüleridir. Tüm Ürünler 2 Yıl Garantili ve Faturalıdır

Ürün Özellikleri

  • Materyal Döküm
Geri Bildirim Ver

Süsler Kömürlü Siyah Modern Döküm Kuzine Fırınlı Uyuyan Döküm Soba

Soba, geçmişten bugüne popülerliğini kaybetmeyen önemli eşyalardan biridir. Bu önemli eşyanın çok sayıda değişik özelliğe sahip farklı ham maddeden üretilen çeşidi bulunur. Bu çeşitler arasından Süsler kömürlü camlı uyuyan döküm kuzine fırınlı şömine soba seçeneği, özellikleri sonucunda öne çıkar. Ürün, insanların ısınma ihtiyacını kolay bir şekilde karşılanmasına aracı olur. Aynı zamanda içerisinde yer alan fırın bölme niteliği sayesinde yemek pişirme olanağı tanır. Patates közleme, kestane veya börek gibi pek çok yiyeceğin rahat bir şekilde pişirilmesine olanak sunar. Ürün, siyah renk tonuna sahiptir. Bu özelliği sayesinde pek çok değişik konseptin hakim olduğu mekanlarda rahat bir şekilde kullanılır. Siz de insanların ısınma ihtiyacını karşılayıp fırın bölmesi sayesinde pek çok yiyeceğim pişirilmesine olanak sunan ürünü inceleyebilirsiniz.

  • Vintage trendi
  • Fırın detayı
  • Dayanıklı ve sağlam yapı

Vintage Süsler Kömürlü Siyah Döküm Kuzine Fırınlı Soba

Vintage Süsler Kömürlü Siyah Döküm Kuzine Fırınlı Soba

Fırınlı uyuyan döküm soba seçeneği, vintage trendinin başarılı yansımalarından biridir. Ürün, bugün modu akımına uygun olması sayesinde çok sayıda kişinin sıklıkla tercih ettiği eşyalar arasında yer alır. Fırınlı soba, siyah renk tonuna sahiptir. Renk özelliği sayesinde ürün, oldukça geniş kullanım alanına sahiptir. Aynı zamanda zarif ve şık bir görüntü sergiler. Çeşitli mekanlarda dekoratif amaçlı olarak da son derece fazla talep edilir. Mekanın vintage ve doğal bir görsellik kazanmasına yardımcı olur. Fırınlı döküm soba, insanların ısınma ihtiyacının kolay ve pratik bir şekilde karşılanmasına kaynaklık eder. Aynı zamanda ürün, fırın detayına sahiptir. Fırın detayı sayesinde ısınma ihtiyacını karşılamasını yanı sıra çeşitli yiyeceklerin pişirilmesine de olanak tanır. Siz de vintage trendinin başarı yansımalarından biri olup zarif ve etkileyici görsellik sunan kaliteli ürünü değerlendirebilirsiniz.

Kaliteli Süsler Kömürlü Canlı Fırınlı Şömine Soba

Kaliteli Süsler Kömürlü Canlı Fırınlı Şömine Soba

Fırınlı soba, kaliteli materyallerin çeşitli işlemlerden geçmesi sonucunda tasarlanır. Bu özelliği sayesinde ürün, uzun süre rahat bir şekilde kullanıma uygundur. Fırında soba içerisinde yer alan haznesi ideal genişliği sahiptir. Böylelikle ürün, kül dökülmesi gibi çeşitli temizlik sorunlarının oluşmasını engeller. Aynı zamanda kül hazne niteliği sayesinde ısının eve yayılmasına kaynaklık eder. Ürün, dayanıklı yapısı sayesinde kömür ya da odun gibi pek çok materyalin yakılmasına aracı olur. Aynı zamanda otantik ve göz alıcı bir görsellik sunulmasına kaynaklık eder. Pek çok müşterinin beğenisini kazanır. Süsler kömürlü camlı uyuyan döküm kuzine fırınlı şömine soba yorumları da olumlu yöndedir. Siz de kaliteli materyallerin çeşitli işlemlerden geçmesi sonucunda üretilip uzun süre deforme veya zedelenme gibi istenmeyen durumlar olmadan rahat bir şekilde kullanılan ürünü güven içinde tercih edebilirsiniz.

Ekonomik Fiyatlarla Süsler Fırınlı Şömine Soba

Ekonomik Fiyatlarla Süsler Fırınlı Şömine Soba

Fırınlı soba, demir döküm materyalinin çeşitli işlemlerden geçmesi sonucunda tasarımlanır. Bu özelliği sayesinde ürün, oldukça dayanıklı ve sağlam bir yapıya sahiptir. Uzun süre zedelenme ya da deforme olma gibi istenmeyen durumlar görülmeden rahat bir şekilde kullanılır. Aynı zamanda ürün; ham madde niteliği sayesinde kömür veya odun gibi pek çok yakıtın rahat bir şekilde kullanılmasına imkan tanır. Oldukça kullanışlı ve işlevsel bir yapıdadır. Müşterilerin ısınma ihtiyacını karşılamasının yanı sıra; pek çok yiyeceğin pişirilmesinde de büyük katkı payına sahiptir. Aile bireylerinin bir arada kaliteli ve eğlenceli bir şekilde zaman geçirmesine yardımcı olur. Süsler kömürlü camlı uyuyan döküm kuzine fırınlı şömine soba fiyatı, ürün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Siz de dayanıklı ve sağlam yapıya sahip olan kullanışlı ürünü Trendyol aracılığı ile hızlı bir şekilde temin edebilirsiniz.