SürLaz Bağ Budama Makası Bahçe Makası

339,93 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SürLaz Bağ Budama Makası Bahçe Makası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SürLaz Satıcı Ünvanı: AHMET ASLIHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0900305124
    Bu ürün SürLaz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3260 kalite çelikten üretilmiştir. Bahçenizde kullanım kolaylığı sağlayan kaymaz saplıdır. Tam boyu 23 cm dir.
Geri Bildirim Ver

Sürlaz Bağ Budama Makası Bahçe Makası

Bitkilerle ve çiçeklerle uğraşmak, doğal terapi hissiyatı veren aktivitelerden biridir. Hobi ya da iş amaçlı olarak gerçekleştirilen bahçe çalışmalarında özel biçimde tasarlanan aparatların kullanılması gerekir. Bu aparatların kullanımı, verimli bir çalışmanın alt yapısını oluşturur. Budama işlemleri için tercih edebileceğiniz Sürlaz bağ budama makası bahçe makası, pratik kullanımı ve ergonomik tasarımıyla dikkat çeker. Kaliteli materyallerin kullanımıyla tasarlanan ürün, kısa süre içerisinde verimli çalışmalar gerçekleştirmenizi sağlar. Şık duruşa sahip olan bu seçenek, konforu ve verimli çalışma özelliklerini bir arada sunar. Uzun ömürlü olarak kullanabileceğiniz ürün, dayanıklı bir yapıya sahiptir. Budama işlemlerini kısa süre içerisinde gerçekleştirerek zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız ürünle bahçe işlerini pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

  • Ergonomik tutuş sunan tasarım
  • Pratik kullanım özellikleri
  • Dayanıklı yapı

Ergonomik Sürlaz Bağ Budama Makası Bahçe Makası

Ergonomik Sürlaz Bağ Budama Makası Bahçe Makası

Sıkıştırma prensibiyle çalışan ürün, ergonomik bir tutuşa sahiptir. Tutamaç bölgesinde yer verilen detaylar, ürünün kolay bir şekilde kavranmasını sağlar. Keskin uçların altında yer alan ayrıntılar, gerilme ve salınma gibi işlemlerin gerçekleşmesine imkan tanır. Aparatın amacına uygun bir biçimde kullanılmasını sağlayan yaylar, esnekliğini kaybetmeyen bir yapıya sahiptir. Özenle tasarlanan bağ budama makası bahçe makası, kaliteli materyallerin kullanımıyla ortaya çıkar. Paslanmaz bir yapıya sahip olan kesici uçlar ve yay kısmı ürünün uzun süre boyunca kullanılmasına fırsat tanır. Kolay tutuş imkanı sunan sap kısımları, yüksek hakimiyet gücü oluşturur. İşlem esnasında kayma ve düşürme gibi problemlerin yaşanmasını engeller. Ergonomik tasarımı ve pratik kullanımıyla Sürlaz bağ budama makası bahçe makası kullananların beğenisini toplar. Bu ürünü satın alarak bağ ve bahçelerinizde yapacağınız budama işlemlerini verimli bir şekilde yapabilirsiniz.

Pratik Sürlaz Bağ Budama Makası Bahçe Makası

Pratik Sürlaz Bağ Budama Makası Bahçe Makası

Güvenli bir kullanım sunan ürün, çeşitli detaylarla işlevselliğini arttırır. Tutamaç kısmında yer verilen demir ataç bölümü, ürünün kullanılmadığı anlarda sıkı bir şekilde kapatılmasını sağlar. Kesici uçların kapatılmasını sağlayan ataç kısmı, güvenli bir şekilde muhafaza imkanı sunar. Kaliteli materyallerin kullanımıyla tasarlanan bağ bahçe makası, verimli biçimde budama işlemlerini gerçekleştirmenize yardımcı olur. Kuvvet uygulayarak sıkıştırıp açacağınız ürün, çiçeklerin ve çeşitli otların budanmasında kullanılır. Amacına uygun bir şekilde hizmet sunan ürün, pratik kullanımıyla dikkat çeker. Ergonomik tasarım ve işlevsel özelliklerin bir arada bulunması ile rahat bir kullanım sunar. Bahçe ve bağ işleriyle ilgilenenler için özel olarak tasarlanır. Şık bir duruşa sahip rengiyle öne çıkar. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız işlevsel ürün aracılığıyla bağ ve bahçede bulunan otların ya da çiçeklerin budama işlemlerini pratik bir şekilde halledebilirsiniz.

Sürlaz Bağ Budama Makası Bahçe Makası Fiyatları

Sürlaz Bağ Budama Makası Bahçe Makası Fiyatları

Bağ, bahçe, çiçek ve ot yetiştirilen çeşitli alanlarda meydana gelen çalışma ihtiyaçlarının karşılanması için gerek duyulan aparatların başında budama makası gelir. Budama işleminin gereklilikleri ve konforlu kullanım olanakları bir arada bulundurularak tasarlanan bu ürün, maksimum verim sağlar. Bahçe ve bağlarda verimli bir şekilde budama işlemlerinin gerçekleştirilmesini imkan tanır. Dayanıklı yapısıyla darbelere karşı sağlam bir duruş sergiler. Kaliteli materyaller ile tasarlanan ürün, uzun ömürlü kullanımıyla avantaj sağlar. Pratik kullanımı ve ergonomik tasarımıyla öne çıkan ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Uygun aralıklarda yer alan Sürlaz bağ budama makası bahçe makası fiyatlarıyla bütçe dostu alışveriş yapabilirsiniz. Ürünün görünümü, kullanımı ve özellikleri hakkında bilgi sahibi olmak için diğer müşteriler tarafından yazılan Sürlaz bağ budama makası bahçe makası yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu yorumlardan yola çıkarak bilgi sahibi olabilirsiniz.