Supradyn 30 Efervesan Tablet | Koenzim Q10, Multivitamin Ve Mineral Içeren Takviye Edici Gıda

262 TL
(8,73 TL / tablet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (45)
2 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
310 TL235 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
50 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
255,08 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
359,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Supradyn 30 Efervesan Tablet | Koenzim Q10, Multivitamin Ve Mineral Içeren Takviye Edici Gıda

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Park Ecza Optik Satıcı Ünvanı: PARK ECZA OPTİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0721094879300001 Vergi Kimlik Numarası: 7210948793
    Bu ürün Park Ecza Optik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Supradyn Efervesan Tablet Multivitamin, Mineral ve Koenzim Q10 İçeren Takviye Edici Gıda Tatlandırıcı(lar) İçerir. Portakal aromalı Net Miktar: 30 Efervesan Tablet İçindekiler Asit: Sitrik Asit, Asitlik düzenleyici: Sodyum hidrojen karbonat, Hacim artırıcı: Sorbitol, Kalsiyum karbonat, Magnezyum sülfat, Hacim artırıcı: İzomalt, Magnezyum karbonat, L-askorbik asit, Renklendirici: Karoten, Aroma verici: Portakal suyu aroması, Asitlik düzenleyici: Sodyum karbonat, Ferrik pirofosfat, Koenzim Q10, Topaklanmayı önleyici: Polivinilpolipirolidon, Köpüklenmeyi önleyici karışım (Taşıyıcı: Mannitol, Köpüklenmeyi önleyici: Yağ asitlerinin sukroz esterleri, Köpüklenmeyi önleyici: Polisorbat 80, Köpüklenmeyi önleyici: Dimetilpolisiloksan, Köpüklenmeyi önleyici: Silikon dioksit), DL-alfa-tokoferil asetat, Retinil palmitat, Çinko sitrat, Tatlandırıcı: Aspartam, Aroma verici: Çarkıfelek meyvesi aroması, Sodyum klorür, Nikotinamid, Tatlandırıcı: Asesülfam K, Renklendirici: Pancar kökü kırmızısı, Sodyum selenit, D- Pantotenat kalsiyum, Manganez sülfat, Sodyum molibdat, Potasyum iyodür, Siyanokobalamin, Bakır sitrat, Kolekalsiferol, Riboflavin 5’fosfat sodyum, Pridoksin hidroklorür, Tiamin hidroklorür, Fitomenadion, Pteroilmonoglutamik asit, D-Biotin. KULLANIM TALİMATI VE TAVSİYE EDİLEN GÜNLÜK ALIM DOZU (PORSİYON MİKTARI) Yetişkinler için günde 1 tablet 200 ml (1 bardak) suda çözündürülerek tüketilir. Uyarılar Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayın. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayın. İlaç değildir. Hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi amacıyla kullanılmaz. Hamilelik ve emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza danışın. Ürünün içeriğindeki maddelerden herhangi birine karşı aşırı duyarlılığınız varsa kullanmayınız. Son Tüketim Tarihi (STT) ve Parti Numarası için kutunun altına bakınız. Özel muhafaza koşulları: 25 °C’nin altında ağzı sıkıca kapalı olarak saklayınız. Son tüketim tarihi uygun koşullarda salanmış ürün için geçerlidir. Fenilalanin kaynağı içerir. Aşırı tüketimi laksatif etki yaratabilir.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Multivitamin
  • Aroma Aromalı
  • Form Efervesan Tablet
  • Paket İçeriği 30'lu
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver