SUPPO Iphone 6 Ve 6s Model, Lansman Kılıf

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SUPPO Iphone 6 Ve 6s Model, Lansman Kılıf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SUPPORTTİCARET Satıcı Ünvanı: SUPPORT RESTORAN VE DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0784054273000001 Vergi Kimlik Numarası: 7840542730
    Bu ürün SUPPORTTİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BU SİPARİŞİNİZ 1 ADET LANSMAN KILIF İÇERİR.
  • SLİKON KILIF
  • Lansman silikon kılıf leke ve kir tutmaz.
  • İç dokusu kadife süettir.
  • Dış dokusu sıvı silikondur.
  • İç dokusu sayesinde telefonunuzu darbelerden maksimum seviyede korur.
  • Slikon kılıf esnektir ve telefonu tam kaplamaktadır.
  • Dış yüzeyi elden düşme ihtimaline karşı aşırı kaygan değildir ve iç cepten rahatlıkla çıkarılacak şekilde kayganlık düzeyindedir.
  • Alkollü ve kimyasal maddelerle temizlenmesi kesinlikle SAKINCALIDIR.

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli iPhone 6S
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Materyal Silikon
  • Model Arka Kapak
  • Renk Bordo
Geri Bildirim Ver

SUPPO Iphone 6 Ve 6s Uyumlu Logolu Lansman Kılıf

Telefon cihazlarında kılıf kullanımı elektronik hassasiyet ve kozmetik değerin korunması için önemli bir konudur. Hem işlev hem de maddi bakımdan değerli olan telefonlar, kılıflarla sert darbelerle karşı korunarak üstün performans gösterir. SUPPO lansman bordo kılıf kaliteli yapısıyla herkesin ilgisini çeker. Bu ürün leke ve kir tutmaz plastik yapısı ile telefon üzerinde insan vücuduna zararlı bakterilerin oluşumunu önler. Kolay çıkarılıp takılma ve solmayan renk özelliği sayesinde kolayca temizlenebilir. Bu ürünü ılık su ve sabunla ya da ıslak bir bezle temizlemeniz mümkündür. SUPPO iPhone 6 ve 6S uyumlu logolu lansman bordo kılıf fiyat aralığını ve özellikleri araştırabilir, avantajlı fırsatlarla sipariş vererek cihazınızı koruma altına alabilir ve ömrünü uzatabilirsiniz.

  • Leke ve kir tutmaz
  • Kadife süet iç doku
  • iPhone 6 ve 6S ile uyumlu

Avantajlı SUPPO iPhone 6 ve 6S Uyumlu Kılıf Özellikleri

Avantajlı SUPPO iPhone 6 ve 6S Uyumlu Kılıf Özellikleri

Avantajlı özellikleri ile hayat kolaylaştıran SUPPO bordo silikon kılıfın içi kadifedir. Kadife yapısı ile bu ürün cihazınızın arka kapağını sürtünme kaynaklı aşınmalardan ve kılcal çiziklerden korur. Leke tutmayan silikon dış yüzeyi sayesinde telefonunuzun iç kısmına toz ve kir girmesini önler. Kaliteli malzemelerden üretilen kılıf, rengi ile çoğu kişinin ilgisini çeker. Bu kılıf renk tonu ile telefonunuzun rengine uyum sağlayarak şık bir görünüm yaratır. Lansman silikon kılıfı rengi solmadan uzun süre kullanabilirsiniz. Elastik yapısı ile SUPPO iPhone 6 ve 6S uyumlu logolu lansman kılıf telefonunuza kolayca takılıp çıkarılabilir olmasına rağmen cihazınıza tam uyumlu olduğu için düşmelerde telefondan ayrılmaz. SUPPO iPhone 6 ve 6S uyumlu logolu lansman bordo kılıf esnekliği sayesinde kolay temizlenebilir. Rutin bakım yaparak insan vücuduna zararlı bakterilerin oluşumunu önleyebilirsiniz.

SUPPO iPhone 6 ve 6S Kılıf Müşteri Yorumları

SUPPO iPhone 6 ve 6S Kılıf Müşteri Yorumları

SUPPO iPhone 6 ve 6S logolu lansman bordo kılıf kaliteli elastik silikondan üretilir. Silikon üretiminde insan vücudunda herhangi bir alerjik reaksiyon oluşturacak kimyasal malzeme kullanılmadığı için ürün cildinize temas ettiğinde zarar vermez. Rengi ve sade tasarımı ile her yaş için uygundur. Bu ürünün yanında eğlenceli renkleri olan dinamik kablo koruyucu gönderilir. Kablo koruyucu şarj giriş uçlarındaki bükülmelerin ve kopmaların önlenmesine yardımcı olur. Bu işlevsel kablo koruyucu telefonunuzun şarj olurken doğru pozisyonda durmasını sağlar. Kulaklık ya da Type-C bağlantı kablolarıyla beraber koruyucu kullanabilir, aksesuar ömrünü uzatabilirsiniz. Modelin yalın çizgilere sahip olan estetik tasarımı, kullanışlı bir hediye alternatifi olarak değerlendirilmesini sağlar. Siz de bu ürünü hem işlevsel hem de şık bir hediye olarak ailenize ya da sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

SUPPO iPhone 6 ve 6S Logolu Lansman Kılıf Kullananlar

SUPPO iPhone 6 ve 6S Logolu Lansman Kılıf Kullananlar

Teknolojik gelişmelerle birlikte çevrim içi alışverişe olan ilgi de artar. Evinizin konforunda, iş yerinizde ya da okulunuzda İnternet üzerinden alışveriş yaparak zamandan tasarruf edebilirsiniz. Güvenli alışveriş imkanı sunan Trendyol’da SUPPO kadife iç dolgulu lansman silikon bordo kılıfı kolayca bulabilirsiniz. Kaliteli malzemelerden üretilen SUPPO iPhone 6 ve 6S logolu lansman kılıf yorum ve puanlamalarda da öne çıkar. Bunları inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Ürünü kullanmadan önce, temizlerken ya da kullandıktan sonra oluşabilecek durumlar hakkında müşteri tecrübelerinden faydalanabilirsiniz. Bu özellik sayesinde üründen azami verim almanız kolaylaşır. SUPPO iPhone 6 ve 6S logolu lansman bordo kılıf kullananlar ürünün üstün koruma sağlamasından ve şık bordo renginden memnun kalırlar. Siz de bu ürünü indirim günlerini takip ederek avantajlı fiyata satın alabilirsiniz.