SUPPO Iphone 11 Model, Lansman Kılıf

111,52 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SUPPO Iphone 11 Model, Lansman Kılıf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SUPPORTTİCARET Satıcı Ünvanı: SUPPORT RESTORAN VE DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0784054273000001 Vergi Kimlik Numarası: 7840542730
    Bu ürün SUPPORTTİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SLİKON KILIF
  • Lansman silikon kılıf leke ve kir tutmaz.
  • İç dokusu kadife süettir.
  • Dış dokusu sıvı silikondur.
  • İç dokusu sayesinde telefonunuzu darbelerden maksimum seviyede korur.
  • Slikon kılıf esnektir ve telefonu tam kaplamaktadır.
  • Dış yüzeyi
  • elden düşme ihtimaline karşı aşırı kaygan değildir ve iç cepten rahatlıkla çıkarılacak şekilde kayganlık düzeyindedir.
  • Alkollü ve kimyasal maddelerle temizlenmesi kesinlikle SAKINCALIDIR.

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli iPhone 11
  • Materyal Silikon
  • Model Arka Kapak
  • Renk Haki
  • Uyumlu Marka Apple Uyumlu
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

SUPPO Iphone 11 Model, Logolu Lansman Kılıf Haki Yeşil

SUPPO iPhone 11 logolu lansman kılıf haki yeşil rengi ve yüksek koruyucu fonksiyonu ile size üstün kaliteyi sunmayı amaçlar. Sıvı silikon materyalden oluşan yumuşak kılıf dokusu, kullanım sırasında ellerinize zarar vermez. Telefonunuzda düşme, çarpma gibi darbeler sonucu büyük kayıplar oluşabilir. Rehber, fotoğraflar, dosyalar gibi pek çok veri geri dönülemez bir biçimde silinebilir. Cihazınızın işletim sisteminde ciddi sorunlar oluşabilir. Bu tür sorunlar, yaşantınızda da birtakım aksaklıklar meydana getirir. Haki silikon kılıf darbeleri dağıtır. Telefonunuzda oluşabilecek büyük hasarları önler ve yaşantınızı aynı akıcılıkta sürdürmenizi sağlar. Bilgi çağında oldukça öne çıkan ve insanlara büyük bir konfor sağlayan akıllı telefonların korunmasında önemli bir araç olan kılıf ile cihazınızı uzun süre hiçbir sorun yaşamadan kullanabilirsiniz.

  • Sıvı silikon materyal
  • Haki yeşili renk
  • Kadife sert iç kaplama

Yüksek Güvenlikli SUPPO iPhone 11 Kılıf Haki Yeşil

Yüksek Güvenlikli SUPPO iPhone 11 Kılıf Haki Yeşil

Maksimum seviyedeki cihaz muhafaza fonksiyonu bulunan SUPPO iPhone 11 model logolu lansman kılıf haki yeşil size oldukça fazla fayda sağlar. Yumuşak ve mat dokusuyla telefonunuzu nazikçe sarar. Silikondan üretildiği için elastik bir yapısı bulunur. Bu yapı sayesinde kılıf, ekrana tam oturur. Herhangi bir boşluk kalmadığından çarpma ve düşmelere karşı yüksek bir koruma oluşturur. Aynı zamanda cihazınıza gelebilen darbeleri titreşimler halinde dağıtır ve hafifletir. Bu sayede akıllı telefonunuzda darbe sonucu oluşan veri kaybı veya işletim bozukluğu yaşanmaz. SUPPO iPhone 11 logolu lansman haki yeşil kılıf ile uzun ömürlü bir cihaz kullanım imkanına sahip olursunuz. Üstün kalitesi ve yüksek güvenlik sağlama fonksiyonu ile akıllı telefonunuzu rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hasara bağlı veri kayıpları ve işletim sistemi sorunları yaşama korkusu olmadan keyifli bir kullanım süreci geçirebilirsiniz.

SUPPO iPhone 11 Logolu Lansman Kılıf Haki Yeşil Fiyatı

SUPPO iPhone 11 Logolu Lansman Kılıf Haki Yeşil Fiyatı

Fonksiyonel özelliklerinin yanı sıra haki yeşil rengiyle de öne çıkan ürün, oldukça şık ve sade bir tasarıma sahiptir. SUPPO iPhone 11 logolu lansman haki yeşil kılıf kullananlar yorum kısmında geri dönüşlerini bildirirler. Bu yorumları okuyarak ürünle ilgili bilgi edinebilirsiniz. Ürün, yumuşak silikon dış yapısı ve sert bir kadifeden oluşan iç kaplaması ile ileri seviye bir koruma sağlar. Yuvarlak kenarlı tasarım ise estetik bir görünüm sunar. İnceliği ile telefonunuzun zarif görünümünü de korumayı hedefler. Akıllı telefonunuzun var olan ağırlığına ekleme yapmaz. SUPPO iPhone 11 logolu lansman haki yeşil kılıf fiyat konusunda da üst seviyede bir avantaja sahiptir. Size uygun fiyatla yüksek hizmet kalitesi sunar. Siz de ultra ince, sıvı silikondan üretilip özenle tasarlanan haki yeşili kılıfa sahip olarak telefonunuzu güvenle kullanabilirsiniz.

SUPPO iPhone 11 Model Logolu Kılıf Haki Yeşil Yorumları

SUPPO iPhone 11 Model Logolu Kılıf Haki Yeşil Yorumları

Kir ve leke tutmayan malzemelerden üretilen kılıf, yüzeyi sayesinde uzun süre kullanılabilir. Ürünün sahip olduğu özel sert iç doku, telefonunuzun arka bölümünden gelen darbelere karşı oldukça dayanıklıdır. Darbeleri dağıtan ürün, telefonunuzun ana kartına zarar gelmesini engeller. Bu çok fonksiyonlu ürüne siz de kolaylıkla sahip olabilir, üstün niteliklerinin tadını çıkarabilirsiniz. SUPPO iPhone 11 logolu lansman haki yeşil kılıf yorum bölümüne bakıp önceden ürüne sahip olan kişilerin deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Ürün fotoğraflarına göz atarak görsel hakkında fikir edinebilirsiniz. Puanlama sistemi sayesinde memnuniyet derecesini görebilirsiniz. Ürünü kullananların paylaştığı fotoğraflara da bakabilirsiniz. Farklı ön bilgilendirme yöntemleri ile kılıfı pek çok açıdan değerlendirme imkanına sahip olabilirsiniz. Ürünün fonksiyonları hakkında bilgi edinebilirsiniz. Bu çok fonksiyonlu haki yeşil renkteki sade tasarımlı kılıfa siz de sahip olabilirsiniz.