SuperFresh Hazır Haşlanmış Mısır Konservesi 220 gr

98 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

SuperFresh Hazır Haşlanmış Mısır Konservesi 220 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bodrum Asel kozmatik Satıcı Ünvanı: SULTAN KOCA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5640624072
    Bu ürün Bodrum Asel kozmatik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yerli haşlanmış mısır konservesi 220 gram
  • SuperFresh Konserve Mısır, tamamen doğal ve katkısızdır. SuperFresh konserve mısır ile pratik bir şekilde mısır lezzetini tadabilirsiniz
  • Suyunu süzdükten sonra tüketebileceğiniz gibi ısıtıp ve çeşitli baharatlar serperek de lezzetli tarifler hazırlayabilirsiniz. SuperFresh Konserve Mısır konservede sofralarınıza ulaşmaktadır
  • Kapalı olarak son kullanma tarihine kadar tazeliğini korur. Güneş görmeyen kuru bir yerde muhafaza etmeye özen gösteriniz
Geri Bildirim Ver

Superfresh Hazır Haşlanmış Mısır Konservesi 220 gr

Tatlı ya da süt gibi çeşitleri olan mısır; yüksek lifli yapısı ile her insanın besin kaynağı olarak sofrasında bulundurması gereken bir tahıl ürünüdür. Superfresh hazır haşlanmış mısır konservesi 220 gr ile sadece lezzetli sofraların yanı sıra sağladığı faydalarla da mutlaka tüketilmesi gereken bir üründür. Yüksek lifli bir yapıya sahip olan bu besini, yiyeceklerinizde hem sıcak hem de soğuk olarak dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. %100 doğal ve katkısızdır. İçeriğinde oldukça fazla C vitamini bulunur. Bu gıda ürününün, saymakla bitmeyen oldukça önemli özellikleri vardır. Bağışıklık sistemlerinizi bu besinle güçlendirebilirsiniz. Güneş ışınlarının cildinize zarar vermesini önleyebilirsiniz. Bol proteinli bir yapıya sahip olan bu ürünü tüketerek, vücudunuzdaki %80 protein ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Sağlığınızı korumaya da yardımcı olabilirsiniz.

  • Yüksek lifli yapısı
  • %100 doğal ve katkısız
  • Lezzetli sofraların vazgeçilmezi

Superfresh Hazır Haşlanmış Mısır Konservesi 220 gr Faydaları

Superfresh Hazır Haşlanmış Mısır Konservesi 220 gr Faydaları

%100 doğal ve katkısız içeriğiyle Superfresh markalı konserve; sofralarda çorba, salata, meze ve garnitür olarak tüketebileceğiniz bir tahıl ürünüdür. Mısır, Türkiye’nin her bölgesinde yetişir. Tarladan sofralara ulaşır. Tarladan taze olarak hasat edilen, mısır tanelerinin tek tek ayrıştırılıp, özel suları ile birlikte taze olarak konserve edilir. Haşlanmış mısır konservesinin tadı oldukça lezzetlidir. Raf ömrü uzundur. Bu ürünü, oda sıcaklığında son tüketim tarihine kadar saklayabilirsiniz. Sağlığınız için oldukça faydaları vardır. Vücudunuzda; bağışıklık sistemlerini güçlendirebilir. Ödemi kısa sürede vücuttan çıkarmaya yardımcı olur. Sindirim için büyük yararlar sağlar. Metabolizmayı hızlandırır. Güneş ışınlarının cildinize zarar vermesini önleyebilirsiniz. Bol proteinli bir yapıya sahip olan bu besini tüketip, vücudunuzdaki %80 protein ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Sağlığınızı korumaya yardımcı olabilirsiniz. Hafızayı güçlendirimesi ile birlikte yaşlılık hastalıklarının gelişimi konusunda da besinde destek alabilirsiniz.

Doğal Superfresh Hazır Haşlanmış Mısır Konservesi 220 gr

Doğal Superfresh Hazır Haşlanmış Mısır Konservesi 220 gr

Son derece faydalı bu besin, herhangi bir ağır kimyasal katkı maddeleri içermez. İçeriği de oldukça temizdir. Tarladan direkt sofranıza gelir. %100 doğal ve katkısız içeriği sayesinde gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz. Bu seçeneği; çorba, salata, pizza, yemek ve garnitürlerde dilediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Böylelikle farklı lezzetler hazırlayabilirsiniz. Yemeklerinizde dilerseniz soğuk dilerseniz de ısıtarak sıcak olarak tüketim sağlayabilirsiniz. Sofralarınızda farklı lezzetler hazırlarken yemeklerinize biraz daha tat katmak istediğinizde Superfresh mısır konservesi imdadınıza koşar. Konserve paketi ile de oldukça pratik bir kullanışlı ambalaja sahiptir. Özel koruyucu suları ile el değmeden paketlenir. Çok kolay açılır. Nerede olursanız olun rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dilediğiniz gibi baharatlarla çeşitlendirip lezzetine lezzet katabilirsiniz. Bu besin, gerekli tüm gıda kalite sertifikalarına sahiptir. El değmeden hijyenik bir şekilde paketlendiği için gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz.

Superfresh Hazır Haşlanmış Mısır Konservesi 220 gr Yorumları

Superfresh Hazır Haşlanmış Mısır Konservesi 220 gr Yorumları

Superfresh markası güvencesiyle hazırlanmış bu besin, %100 doğal ve katkısız olarak konserve haline getirilir. Her türlü çorba, salata, garnitür, pizza ve diğer yemeklerde kullanılmak üzere satışa sunulur. Tatlı mısır veya süt mısır olarak da bilinir. Bu besin, bağışıklık sistemini güçlendirir. Günlük %80 protein ihtiyacını karşılayabilir. Antioksidan açısından da oldukça zengindir. Özel koruyucu suları ile paketlenen Superflash markalı konserve, 220 gramlık tenekelerde müşterilerin beğenisine sunulur. Superfresh hazır haşlanmış mısır konservesi 220 gr yorum ve önerileri ile kapsamlı bilgi alabilirsiniz. Her yaştan insanın tüketimine uygundur. Çok çeşitli alanda kullanım sağlayabileceğiniz mısır konserveleri, açılmadığı sürece uzun süre tazeliğini muhafaza eder. Superfresh hazır haşlanmış mısır konservesi 220 gr fiyatı ile de oldukça caziptir. Beğeni kazanan bu faydalı besine Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.