Sunshine 925 Ayar Rose Kaplamalı Beyaz Taşlı Anka Kuşu Gümüş Kolye

395,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Gümüş Ürünlerin Kararmasını Etkileyen Faktörler Nelerdir?
Kimyasal Ürünler: Kimyasal içerikli –özellikle sülfat ağırlıklı- birçok ürün gümüş malzemesinin çok erken kararmasına neden olmaktadır. İçerisinde sülfat bulunan sabun, şampuan gibi ürünler ve parfüm, deodorant gibi ürünlerde gümüşle direkt olarak temas etmesi sonucunda olumsuz bir sonuca neden olmaktadır.
Hava Kirliliği: Gündelik hayatın içerisinde birçok kişiyle aynı alanlarda bulunmak ve izole olmanın çok zor olduğu kalabalık alanlarda havaya karışan maddeler gümüşle direkt etkileşime geçmekte ve kararmasına sebebiyet vermektedir.
Ter: Ter asidik değeri yüksek bir sıvıdır. Ph etkili sıvılarda eğer asit oranı fazlaysa gümüş bu durumdan olumsuz etkilenecektir.
Nem: Gümüş takılar kullanılmadığı zamanlarda bir gıda gibi özel olarak muhafaza edilmelidir.
Gümüş Ürünlerin Kararması Nasıl Önlenir?
- Gümüş takıların kararmasını engellemenin en etkili yolu, onu bir çanta veya temiz, kuru ve hava geçirmez bir kapta saklamaktır. Bu şekilde takılarınızın çizilmesini de önleyebilirsiniz. Kararmaya sebep olan elementleri emmeye yardımcı olacak kabın içindeki mücevherle birlikte kararmaz bir şerit kullanmalısınız.
- Gümüşünüzü yenilemek için zaman zaman gümüş aksesuarlarınızı mikrofiber bir bez ile silin ve parlatın.
- Duşta, spa küvetinde veya yüzme havuzunda gümüş takıları kullanmayın.
- Gümüşün yüzeyini çizebileceğinden lekeleri temizlemek için diş macunu veya kabartma tozu kullanmanız önerilmez
- Gümüşünüzü temizlemek için ağartıcı veya aseton gibi sert kimyasallar kullanmayın; gümüşü daha donuk hale getirip yüzeyi mahvedebilirler.
- Gümüşü ev ortamında parlatmak için limon, sirke ve karbonat gibi malzemelerin kullanılacağı önerilse de bunlar gümüşe daha fazla zarar verebilir. Gümüşü parlatmak üzere özel olarak üretilen ürünlerden yararlanmak daha iyi bir tercih olacaktır.

Ürün Bilgileri

Sunshine 925 Ayar Rose Kaplamalı Beyaz Taşlı Anka Kuşu Gümüş Kolye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SUNSHİNE GÜMÜŞ TAKI Satıcı Ünvanı: ERY GÜMÜŞ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0376024741900001 Vergi Kimlik Numarası: 3760247419
    Bu ürün SUNSHİNE GÜMÜŞ TAKI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • -Tüm Metal Aksamı 925K Saf Gümüştür -Rose Kaplamalı -Beyaz Zirkon Taşlı -Parfüm, Deterjan, El Kremi vb. kimyasallardan uzak tutulduğu sürece kararma yapmaz, takılarınızı daha uzun ömürlü kullanabilirsiniz. -Ürün bakımınızı pamuklu yumuşak kuru bir bez ile yapabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Ayar 925 Ayar
  • Taş Cinsi Zirkon Taş
  • Yüzey Tipi Parlak
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Sunshine 925 Ayar Gümüş Anka Kuşu Kolye SK5002

Zarif köle kullanmaktan keyif alanlar için özenle tasarlanmış olan Sunshine 925 Ayar Gümüş Anka Kuşu Kolye SK5002, saf gümüş içeriği ile kaliteyi de beraberinde sunuyor. Aksesuar kullanmaktan vazgeçmeyen kadınlar sevdikleri figürlerle buluşmuş olan kolye gibi takıları uzun süre severek kullanıyor. Anka kuşu figürünü barındıran gümüş Anka kuşu kolye ise zarafeti ile göz alıcı bir şıklığı gözler önüne seriyor. Gümüş takılar abartılı aksesuar kullanmaktan çekinen kadınların ilk tercihi olarak satın alınıyor. Zinciri ile birleşik tasarıma sahip olan gümüş kolye Anka kuşu, sevdiğine hediye almak isteyen beyler içinde iyi bir alternatif niteliği taşıyor. Maddi değerinden çok manevi değeri yüksek bir hediye düşünenler için hem zarif hem de uygun fiyatlı bir kolye her kadının kullanmaktan hoşlanacağı bir seçenektir. Özenli kullanıldığı takdirde uzun yıllar kararma yapmadan kullanılması mümkündür. Kararmaması için rose ve rodaj işlemleri uygulanmış ve kullananların çoğu memnun bir şekilde kullanmaya devam etmektedir.

  • Saf gümüş içerik
  • Şık tasarım
  • Dayanıklı ve kaliteli malzeme

Sunshine 925 Ayar Gümüş Anka Kuşu Kolye SK5002 Özellikleri

Sahte aksesuarlara karşı alerjisi olanlar için gümüş zümrüdü Anka kuşu kolye mutlaka deneyimlenmesi gereken muazzam şık kolyelerden biridir. Saf gümüş içeriği uygun fiyata değerli bir aksesuara sahip olmayı mümkün kılıyor. Anka kuşunun saflığı ve sadakati temsil ediyor oluşu birçok kadının bu figür ile kendi benliklerini öne çıkarmalarına olanak sunuyor. Aynı zamanda sonsuz aşkı simgeleyen bir kuş olmasından dolayı da erkekler tarafından sıkça sevdikleri kadına bu türde hediyeler verilmesine neden oluyor. Suya ve çeşitli kozmetik ürünlerine karşı dayanıklılığı kanıtlanmış Sunshine kadın 925 ayar gümüş kolye, olası olumsuz etkilere karşı dikkatli olmak adına duş sırasında çıkarılmalıdır. Böylece uzun ömürlü şık bir kolye ile her kıyafetinin özel bir tamamlayıcısına sahip olmak mümkün olacaktır.

Özel Günler İçin Hiç Unutulmayacak Sunshine Kadın 925 Ayar Gümüş Kolye

Anneler günü ve sevgililer günü gibi özel günler kadınların kendilerini daha da değerli hissetmek isteyeceği günler oluyor. Bu bilinçte olan sevgili ve evlatlar ise Sunshine 925 Ayar Gümüş Anka Kuşu Kolye SK5002 ürünü ile sevdiklerinin ve annelerinin gönlünü kolayca alabiliyor. Son derece naif bir duruşa sahip olması narin bedenli karınların boynunda oldukça şık ve zarif bir duruş sergilemektedir. Abartılı ve sıradan kolyelere çok daha fazla ücret ödemek yerine cazip fiyatı ve saf gümüşten tasarlanmış özel tasarımı ile Sunshine gümüş kolye, kadınlar için büyük anlamlar içeren bir aksesuara dönüşüyor.

Sunshine 925 Ayar Gümüş Anka Kuşu Kolye SK5002 Yorumları

Online aksesuar alışverişlerinde en çok gerçek kullanıcıların deneyimlerine göre hareket ediliyor. Büyük ölçüde memnun klan kullanıcılar sipariş vermekte tereddütleri bulunanlarında cesaretini yerine getiriyor. Sunshine 925 Ayar Gümüş Anka Kuşu Kolye yorumlarının da büyük çoğunluğunun olumlu içerikte olması, saf gümüş özelliği ile anka kuşu gümüş kolyenin en çok satılanlar arasında yer almasına neden oluyor. Büyüklüğünün ideal boyutta olması ise gözle görülür şekilde şık bir kolyenin gerdanda sergilenmesine olanak sunuyor. Gerçeğini aratmayan şıklığı ve dayanıklılığını artıran işlemler ile ortaya şahane bir kolyenin çıkmasını sağlamış olan marka, gümüş takıların yeniden popüler olmasına da katkı sağlıyor. Günlük kıyafetlerle ve iş kıyafetleri ile de yüksek uyum içerisinde olan kolye, Sunshine 925 Ayar Gümüş Anka Kuşu Kolye indirim cazip fiyat eşliğinde satın almak isteyenlerin sürekli takipte kaldığı detaylardan oluyor. Trendyol'da yer alan bu ürünü dilediğiniz zaman sipariş vererek satın alabilirsiniz.