Sunman 40210 Minnie Core Peluş 36 Cm.

622,84 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
745,17 TL638 TL
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sunman 40210 Minnie Core Peluş 36 Cm.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: seytoys Satıcı Ünvanı: YUSUF SEYHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7661308760
    Bu ürün seytoys tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 36 cm. uzunluğundaki yumuşacık tüylere sahip sevimli peluşu Minnie hayranları çok sevecek! Bu sevimli peluşu isterseniz sevdiklerinize hediye edin, isterseniz de evinizde aksesuar olarak kullanabilirsiniz. Sevdiklerinizi özel günlerinde mutlu etmek için harika bir hediye olacaktır. Aynı zamanda çocuklar bu sevimli peluşu kendilerine oyun arkadaşı veya uyku arkadaşı yapabilirler. Ürün iç kısımları kaliteli dolgu malzemesinden, dış kısımları peluştan üretilmiştir. Üretiminde çocuğunuzun sağlığını tehlikeye sokacak hiç bir madde kullanılmamıştır. Peluş oyuncakları doğal sabun ile elde yıkayabilirsiniz. Ağartıcı ve kimyevi madde kullanılmadan ve sıkmadan yıkanmalı, oda sıcaklığında kurutulmalıdır. Peluş Uzunluğu: 36 cm.

Ürün Özellikleri

  • Boyut 20 cm
  • Renk Pembe
  • Karakter Minnie Mouse
  • Yaş 3 - 6 Yaş
Geri Bildirim Ver

Sunman Minnie Core Peluş 36 cm

Başta Minnie Mouse hayranları olmak üzere, herkesin oldukça beğendiği bir ürün olan Sunman Minnie Core pelüş 36 cm oyuncak kaliteli malzemelerden üretilir. Hem çocuklar hem de gençler olmak üzere geniş bir kitlenin beğenisini toplar. 36 cm büyüklükte olan ürün sevimli tasarımı ve canlı renkleri ile öne çıkar. Bu eşsiz oyuncağı sevdiklerinize hoş bir hediye vermek için de tercih edebilirsiniz. Hoş bir tasarıma sahip olan Minnie Core oyuncak, tasarımında pembe, siyah ve beyaz renkleri yumuşacık pelüş ile buluşturulur. Her yaş grubundan insanın severek tercih ettiği pelüş oyuncak dekor amaçlı da sık sık kullanılır. Her ortama renk katan ve sevimli bir hava yaratan bu ürünü sizler de alanlarınızda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

  • Kaliteli iç dolgu malzemesi
  • Tamamen pelüş
  • Canlı renkler

Sevimli Tasarımı ile Sunman Minnie Core Pelüş

Sevimli Tasarımı ile Sunman Minnie Core Pelüş

Sevdiklerinize sevimli hediyeler vererek onları mutlu edebilirsiniz. Bu oyuncak 36 cm boyutunda müşterilerine sunulur. Minnie Mouse karakterinden ilham alınarak tasarlanır. Yumuşacık bir pelüş kullanılarak üretilir. Kaliteli iç dolgusu sayesinde minikler tarafından oyun arkadaşı veya uyku arkadaşı olarak kullanılabilir. Orijinal Minnie Mouse renkleri ile tasarlanan ürün gerçekçi bir görüntü sunar. Büyük küçük her yaş grubunun sevebileceği bir hediye olan Sunman 36 cm Minnie Core pelüş oyuncağı sizler de gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Gören herkesi kendisine hayran bırakan, özellikle çocukların ve çocuk ruhlu insanların oldukça sevdiği bu model çeşitli alanlarda dekor amaçlı da kullanılabilir. Üretiminde hiçbir zararlı madde kullanılmaz. Herhangi bir alerjen madde içermez, bu sayede çocuklarınız ürünle gönül rahatlığıyla oynayabilir. Gerçekçi görünümü sayesinde oyunlarda çocukların keyifli vakit geçirmesini sağlar.

Sunman Minnie Core Pelüş 36 cm Oyuncak Özelliği

Sunman Minnie Core Pelüş 36 cm Oyuncak Özelliği

Evinizde dekor amaçlı kullanabileceğiniz ya da sevdiklerinize hediye olarak sunabileceğiniz oldukça sevimli olan bu pelüş, çocuklarınızın ve yakınlarınızın beğenisini kazanır. Oyun ve uyku arkadaşı olarak tercih edilebilir. Birinci kalite malzemeler kullanılarak üretilen ve özenle tasarlanan bu pelüş oyuncak vazgeçilmeziniz olur. Bu eşsiz modelin üretimi gerçekleştirilirken sağlığa zararlı hiçbir madde kullanılmaz. Kimyasal ve zararlı madde içermeyen son derece sevimli bu oyuncağı çocuklar rahatlıkla kullanabilir. Kaliteli malzemeler kullanılarak üretimi gerçekleştiğinden dolayı sizlere uzun süreli kullanım ömrü de sağlar. İnsan sağlığını tehlikeye atmayan, güvenle kullanabileceğiniz ürün renkleri ve tasarımı ile göz doldurur. 36 cm büyüklüğünde tasarlanan pelüş karakter pembe, beyaz puantiyeli bir elbiseyle tasarlanır. Sunman 36 cm Minnie Core pelüş fiyatı ise her bütçeye uygun olacak şekilde sunulur.

Uygun Fiyat Seçeneği ile Sunman Minnie Core Pelüş

Uygun Fiyat Seçeneği ile Sunman Minnie Core Pelüş

Birçok insanın beğenisini kazanan bu sevimli karakter pembe elbiseli olarak sunulur. Karakterin ayakları pembe renkte ve elleri de beyaz renkte olacak şekilde üretilir. Pembe kurdeleli tokası ile sevimli bir görünüşe bürünen model, özenle hazırlanarak beğeninize sunulur. 36 cm boyutunda olan ve her yaştan insana hitap eden oyuncak uygun fiyat seçeneğiyle karşınıza çıkar. Sunman Minnie Core pelüş 36 cm fiyat aralıkları her bütçeye hitap eder. Çocukların sevimli arkadaşı ve birçok mekanın sevimli aksesuarı niteliğinde olan bu pelüş, sizlerin de vazgeçilmez olur. Birinci kalitede malzemeler kullanılarak üretilen ve sağlığa hiçbir zararı bulunmayan modeli rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Ürünün birçok kişi tarafından sevildiğine tanık olmak ve kullanan müşterilerin deneyimlerini incelemek için Sunman Minnie Core pelüş yorumlarına göz atabilirsiniz. Siz de oyuncağı Trendyol sayesinde kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.