3
Mobil Oyun Aksesuarları kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Genel Markalar Pubg Parmaklık Eldiveni

43 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
41,99 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Pubg Parmaklık Eldiveni

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LİMSAA Satıcı Ünvanı: İBRAHİM KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5510361041
    Bu ürün LİMSAA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hareket kabiliyetini arttıran Pubg parmak eldiveni işaret ve baş parmağa takılır. Siyah renk tasarımına sahip Pubg parmak eldiveni, elyaf ve pamuk karışımı kumaşa sahiptir.
  • Parmaklık Pubg kılıfların yüksek hassasiyetli olması iletkenlik sağlar. Parmak kılıfının sahip olduğu iletkenlik cep telefonunu daha duyarlı hale getirir.
  • Sunix Pubg parmaklık kılıfını oyun dışında telefonla video izlerken veya başka işlemleri yaparken de kullanabilirsiniz.
  • Sunix Pubg parmak eldiveninin kalınlığı 0,3 mm' dir. Bu tasarım, telefondaki dokunmatik ekranın daha iyi çalışmasını sağlar.
  • Sunix parmaklık kılıflar ter geçirmezlik özelliğine sahiptir. Bu özellik sayesinde oyun sırasında nişan alarak ateş etmeniz mümkün hale gelir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
  • Garanti Süresi 1 Yıl
  • Ürün Türü Parmak Eldiveni
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
Geri Bildirim Ver

Sunix Pubg Parmaklık Eldiveni

PUBG parmaklık eldiveni, oyun konforunu ve sürekliliğini sağlamaya yardımcı olan bir aksesuardır. Son teknoloji yöntemler ile dokunan tekstil malzemeden üretilir. Telefonu sürekli tutmayı ve ekrana düzenli basınç uygulamayı gerektiren oyunda, devamlı ve sabit aksiyon almanıza yardımcı olur. Sunix PUBG parmaklık eldiveni ile hassasiyet sorunu yaşamazsınız. Dokunmatik ekranda tanınır, yüksek basınç uygulanmasına gerek kalmaz. Rahat, terleme yapmayan dokuya sahiptir. Nemi ve vücut yağını geçirmez, dolayısıyla telefon ekranını korur. Esnek dokuması sayesinde uyum sorunu yaşanmaz. Parmağınızı sararak tam oturur. Gevşeme yapmaz, uzun süre aynı konforda kullanılır. Rahat olduğu kadar şık bir aksesuardır. Dokusu zarar vermez, konforunuzu azaltmaz. Telefonun elden kaymasını önler, tutuşu destekler. Rahatsız etmeyen dokuması sayesinde oyun oynadığınız süre boyunca etkilenmeden kullanabilirsiniz.

  • Nano teknolojisi ile dokuma
  • Esnek ve uyumlu yapı
  • Şık ve rahat tasarım

Dayanıklı ve Fonksiyonel Sunix PUBG Parmaklık Eldiveni

Dayanıklı ve Fonksiyonel Sunix PUBG Parmaklık Eldiveni

Sunix marka PUBG parmaklık eldiveni, nano teknolojisi kullanılarak dokunan tekstilden üretilir. Bu sayede üstün özelliklere sahip bir ürün haline gelir. Hava ile teması kesmeyen bir yapısı vardır. Eldiven ile kapanan kısmın terlemesini, rahatsız olmasını ve nem eksikliğinden dolayı kurumasını önler. Oyun bitip elden çıkarıldıktan sonra tahriş ya da rahatsızlık yaşanmaz. Sunix PUBG parmaklık eldiveni kullananlar, herhangi bir temas sorunu yaşamadan oyun oynamaya devam edebilirler. Ürünün malzeme özelliği sayesinde dokunmatik ekranda rahatlıkla işlem yapılır. Aynı hassasiyette ve devamlı basınç uygulanır. Bu sayede oyundaki performansınız da olumlu yönde etkilenir. Ritmik ve eşit şiddette vuruşlar yapılabilir, ekran sensörleri her dokunuşu tanır. Tutukluk yapmaz. Böylece oyundaki ilerlemeniz ve performansınız kötü yönde etkilenmez. Sunix PUBG parmaklık eldiveni fiyatlarını inceleyip satın alarak size sunduğu bu konfordan yararlanabilirsiniz.

Nano Teknoloji ile Üretilen Sunix PUBG Parmaklık Eldiveni

Nano Teknoloji ile Üretilen Sunix PUBG Parmaklık Eldiveni

PUBG oynarken parmaklar sürekli ekranla temas halindedir. Bu durum sonucunda el terlemeye başlar. Nemlenen parmak, dokunmatik alanda tanınma soruna sebep olur. Aynı şekilde deriyi nemlendirmek için üretilen yağ, bir süre sonra dokuda ve ekranda hissedilmeye başlanır. Bu durum hem oyundaki performansı hem de telefonun kullanım konforunu düşürür. Sunix PUBG parmaklık eldiveni DS1781, nano teknoloji kullanılarak dokunan malzemesi sayesinde bu sorunu çözer. Terin ya da yağın ekrana geçmesine, etki etmesine izin vermez. Bunu sağlarken derinin hava almasını önlemez. Böylece oyundaki performansınız ve devamlılığı artarken cildiniz bundan zarar görmez. Hava geçiren ve terletmeyen yapısı sayesinde her mevsim kullanılabilir. Ciltte ekstra bir ısıtma ya da ağırlık hissine sebep vermez. Sunix PUBG parmaklık eldiveni yorumlarını okuyarak satın alanların tecrübelerinden yararlanabilirsiniz.

Oyun Keyfini Artıran Sunix PUBG Eldiveni Trendyol’da

Oyun Keyfini Artıran Sunix PUBG Eldiveni Trendyol’da

Oyun oynamak, keyif almanın ön planda olduğu bir aktivitedir. PUBG parmaklık eldiveni, bu zevkin artmasına yardımcı olur. İnce ve hafif materyali sayesinde hissedilmez. Esnek dokuması, parmağı sarar. Boyut sorunu yaşanmamasını sağlar. Çabuk gevşemesini engelleyen tekniklerle dokunur. Bu sayede giyip çıkardıkça esnekliğini yitirmez. Parmaktan çıkmasını engellemek için alt kısmında sıkı dokuma şerit bulunur. Rahatsızlık vermeyen, sıkma yapmayan bu bant sayesinde eldivenin kazayla çıkmasının önüne geçilir. Oyun heyecanını ve ritmini korumanızı sağlayan ürün, performansınızı da iyi yönde etkiler. Zaman geçtikçe oluşan ve rahatsız eden nemlenmenin önüne eldiven ile konfor azalmaz. Oyunda yakalanan ritim ve ilerlemenin dokunmatik ekranda yaşanan problem nedeniyle etkilenmesini engeller. Hafif ve hava geçiren teknolojisi sayesinde parmağınızda ekstra ısınmaya, ağırlığa neden olmaz. Böylece sadece oyuna odaklanarak süreçten maksimum keyif alabilirsiniz.