Suncon 1:18 Uzaktan Kumandalı Jumbo Wheels Usb Şarjlı Araba 26 cm. - Siyah Jeep

629,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Suncon 1:18 Uzaktan Kumandalı Jumbo Wheels Usb Şarjlı Araba 26 cm. - Siyah Jeep

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Toyzz Shop Satıcı Ünvanı: TOYPA MAĞAZACILIK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859023557500010 Vergi Kimlik Numarası: 8590235575
    Bu ürün Toyzz Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Uzaktan Kumandalı Usb Şarjlı Jumbo Wheels araçların 1:18 oranında küçülmüş modeli ile sizlerle! Full fonksiyonlu (ileri-geri, sağ-sol), Usb şarjlı ve ayrıntılı detay tasarım özelliklere sahiptir. 26 cm. uzunluğundaki bu uzaktan kumandalı büyük tekerli araçları meraklıları çok sevecek. Serinin
  • Beyaz Pickup, Gri Jeep, Kırmızı Jeep, Kırmızı Pickup, Mavi Jeep, Mavi Pickup, Sarı Pickup ve Siyah Jeep olmak üzere 8 farklı modeli bulunmaktadır. Çocukların
  • motor becerilerinin, hayal güçlerini, hareket ve beceri koordinasyonunun gelişmesine yardımcı olmaktadır. Araba: 4.8V.300mAh şarj edilebilir pil ile çalışmaktadır. Usb şarj aleti ve 4.8V. şarjlı pil kutuya dahildir. Kumanda: 2 x 1,5V AA pil ile çalışmaktadır. Piller kutuya dahil değildir. Araç uzunluğu: 26 cm Kutu ölçüsü: 36,5 x 18,2 x 15,5 cm Ürün ağırlığı: 0,870 kg

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Yaş 4+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Suncon 1:18 Uzaktan Kumandalı Jumbo Wheels Usb Şarjlı Araba 26 cm. - Siyah Jeep

Suncon 1:18 uzaktan kumandalı Jumbo Wheels USB şarjlı siyah jeep modern tasarımı ve yüksek performans gücünden dolayı tercih edilen bir üründür. Full fonksiyonlu olup yüksek performans desteği ve teknik donanıma sahip bir oyuncaktır. Hareket ve koordinasyonu ile çocukların motor becerileri gelişimine olanak sağlar.

 
  • Motor becerileri gelişimi
  • Estetik tasarım
  • Ergonomik kullanım

Suncon 1:18 Uzaktan Kumandalı Jumbo Wheels Usb Şarjlı Araba Özellikleri

Suncon 1:18 Uzaktan Kumandalı Jumbo Wheels Usb Şarjlı Araba Özellikleri

Suncon uzaktan kumandalı Jumbo Wheels araba 26 cm özellikleri ürünün estetik tasarımı ve ergonomik kullanımını ön plana çıkarır. Oyun zamanını keyifli hale getirerek çocukların yön ve el becerisi kazanmasına olanak sağlayan ev, bahçe ve daha pek çok alanda rahatlıkla kullanılabilen bir oyuncaktır. Metal gövdeleriyle şık duran, uzaktan kumandalı ürünler çocuklar tarafından yüksek beğeni toplar. Farklı ebatlara sahip olup gösterişli ve dikkat çekici tasarımıyla çocukların ilgi alanına hitap eder. Yer kaplamayan, kullanışlı ürünlerden olup alandan tasarruf etmenizi sağlar. Batarya gücünün yüksek olması performans kalitesini artırarak daha uzun süre kesintisiz çalışabilir. Sağlam ve dayanıklı gövdesi sayesinde zorlu yarışların vazgeçilmezi olan, son yıllarda teknolojinin gelişmesiyle birlikte özel olarak dizayn edilen siyah jeep, erkek çocuklarının en gözde oyuncaklarından biridir. Suncon 1:18 Jumbo Wheels Usb şarjlı araba 26 cm 4.8 V şarjlı pil gücüne sahip olup uzaktan kumanda edilebilir.

 

Suncon 1:18 Uzaktan Kumandalı Jumbo Wheels Usb Şarjlı Araba Kullanımı

Suncon 1:18 Uzaktan Kumandalı Jumbo Wheels Usb Şarjlı Araba Kullanımı

Motor gücü yüksek bu ürün uzun süre kesintisiz çalışabilir. İdeal ve hafif yapı özellikleriyle zahmetsiz ve pratik bir şekilde taşıyabileceğiniz ergonomik ürün 3 yaşının üzerindeki çocukların rahatlıkla kullanabileceği bir oyuncaktır. Çocuklarınızın keyifli, kaliteli şekilde zaman geçirmesine olanak sağlayan özel tasarım modeldir. Uzaktan kumandası sayesinde farklı yönlere hareket etmesini sağlarken arkadaş grubu ile birlikte eğlenceli ve keyifli yarışlar ile tatil zamanlarının en güzel değerlendirme aracıdır. Keyifli ve kaliteli zamanlar geçirmenize olanak sağlayan en yeni ve yüksek performans gücüne sahip bir araçtır. Sağlam ve dayanıklı yapısı sayesinde uzun süre hasar görmeden ilk günkü dayanıklılığıyla kullanılabilir. Çocukların ve büyüklerin vazgeçilmezi olan, herkesin hayalini kurduğu oyuncak araba modelleri arasında yer alır. Tam pil gücüne sahip olup güçlü ve uzun süre dayanıklıdır. Sık değiştirilmesine gerek kalmadan uzun saatler aktif bir şekilde kullanılabilir. Suncon 1:18 Jumbo Wheels USB şarjlı araba 26 cm yorumları ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

 

Suncon 1:18 Uzaktan Kumandalı Jumbo Wheels Usb Şarjlı Araba Fiyatı

Suncon 1:18 Uzaktan Kumandalı Jumbo Wheels Usb Şarjlı Araba Fiyatı

Çocuklarınızın hayalini kurduğu estetik, modern tasarımı ve kullanışlılığı ile ön plana çıkan siyah jeep hem büyüklerin hem de küçüklerin en gözde araba modelleri arasında yer alır. Motor performans gücü yüksek olduğundan farklı yol koşullarında da rahatlıkla kullanılabilir. Çocuğunuzun ilgi ve odağına hitap eden teknik yapı kalitesi yüksek bir oyuncaktır. Kumanda kontrol etmesi ile el becerisinin gelişmesini ve yön bulma gibi farklı işlevleri yerine getirmesini kolaylaştırır. Sağ ve sol kavramlarını öğrenerek küçük yaşlarda odak ve dikkati artırır. Şarj edilebilen aküye sahip olup çocukların severek kullanabileceği en moda ve dikkat çekici yarış arabası çeşitleri arasında yer alır. Uzaktan kumandayla kolaylıkla yönlendirebileceğiniz engebeli alanlarda emniyetli ve rahat hareket etmenize imkân sağlar. Esnek ve kir tutmaz yapıya sahip özel bir arabadır. Hız seviyesini uzaktan kumanda ederek eğlenceli yarışlar düzenleyebilirsiniz. Suncon uzaktan kumandalı Jumbo Wheels araba 26 cm fiyatı ve daha fazlasına Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.