Sufi Kitap Fihi Ma Fih Mevlana'nın Konuşma Ve Sohbetleri

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
205 TL180 TL
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
203,55 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sufi Kitap Fihi Ma Fih Mevlana'nın Konuşma Ve Sohbetleri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KitapAbi Satıcı Ünvanı: ASAF BİLİŞİM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086130233300001 Vergi Kimlik Numarası: 0861302333
    Bu ürün KitapAbi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fihi Ma Fih

Ürün Özellikleri

  • Yazar Mevlana
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Sufi Kitap Fihi Ma Fih Mevlana'nın Konuşma ve Sohbetleri

Edebiyatın içinde bulunan değerli tasavvuf klasiklerinden biri olan Fihi Ma Fih, içindeki içinde olandır gibi bir anlama gelir ve Mevlana’nın birçok farklı ortamda gerçekleştirdiği sohbetlerin derlenip yazıya döküldüğü halidir. Celaleddin-i Rumi Mevlana tarafından yazılan, Cemal Aydın tarafından çevrilen bu değerli ölümsüz eser, sizlere yeni bakış açıları kazandırarak büyük bir katkıda bulunur. Kitabın içinde ayrıca Mevlana’ya yönetilen sorular ve karşılıklı cevapları da bulunur. Sizleri derinden etkileyecek olan bu kitap, İslam hakkında doğru bir yönlendirme sunar. Hangi olaya nasıl bir gözle bakılması gerektiği, kime nasıl yaklaşılır, bir sorun ile karşılaşıldığında nasıl baş edilir gibi günlük hayatınızda ihtiyaç duyacağınız konularda sizlere yol gösterir. Mevlana’nın eşsiz sohbetleri ile keyifli okuma yapmanıza imkan tanır.

  • Ölümsüz eser
  • Mevlana’nın etkileyici sohbetleri
  • Bir tasavvuf klasiği

Sufi Kitap Mevlana’nın Konuşma ve Sohbetleri Yorumları

Sufi Kitap Mevlana’nın Konuşma ve Sohbetleri Yorumları

Bu kitap, Mevlana’nın dini, felsefi ve ahlaki görüşlerini, tasavvufi düşüncelerini daha yakından anlamanıza olanak sağlar. Konuşma ve sohbetler yolu ile sizlere hem öğüt verir hem de birçok konu hakkında ders verir. Bu anlatım yoluyla kafanızdaki soru işaretlerine sade ve anlaşılır bir şekilde cevap verir. Farklı açılardan bakıldığında bir kişisel gelişim kitabına benzer. Mevlana tarafından anlatılan hikayeler oldukça sürükleyicidir. Mevlana sizlerin yoluna ışık tutarak gelişmenizi sağlar. Eşsiz ve ölümsüz eserler okumayı sevenler tarafından beğeni toplar. Farklı tarzda kitaplar okuyanlar tarafından ilgi çekicidir. Kısa konuşmalar ve sohbetlerden oluşan bu eser Sufi Kitap Fihi Ma Fih Mevlana’nın Konuşma ve Sohbetleri yorumları İslam’a yönelen pek çok kişi tarafından olumlu olarak değerlendirilir. Eser batılı düşünürleri, mesnevi kadar derinden etkilemesi gibi yorumlarıyla da bilinir.

Sufi Kitap Mevlana’nın Konuşma ve Sohbetleri’nin İçeriği

Sufi Kitap Mevlana’nın Konuşma ve Sohbetleri’nin İçeriği

Yazılışının ardından yüzyıllar geçse de hala bu günlere ışık tutarak Türk edebiyatında önemli bir yere sahip olan Mevlana Fihi Ma Fih adlı kitap, herkes tarafından okunması tavsiye edilen büyük bir şaheserdir. Hem insana ve hayata dair verdiği öğütler ile hem de iyi niyet aşıladığı sohbetleri ile sizlerin kalbine dokunur. Fikir ve düşüncelerle ufkunuzu açar ve hayatınızda yeni kapılar açabilmeniz konusunda ilham verir. Üzerinde düşünülmesi gereken olaylara fikir yürütmek iyi bir kafa egzersizi yapmanıza olanak tanır. Kendinize ya da hayatınıza uzaktan bir gözle bakmayı tercih ederseniz Sufi Kitap Fihi Ma Fih Mevlana’nın Konuşma ve Sohbetleri size yardımcı olarak yol gösterir. Mevlana, İslam’a olan aşkı ve derin inancıyla sürükleyici hikayelerin içinde kendinizi bulmanıza ışık tutar ve yol gösterir.

Sufi Kitap Mevlana’nın Konuşma ve Sohbetleri Fiyatı

Sufi Kitap Mevlana’nın Konuşma ve Sohbetleri Fiyatı

Yaşamı boyunca kendisini ilahi aşka adayan, bu yolda insanı ve hayatı kapsayıcı, değerli eserler bırakan Türk-İslam düşünürü Mevlana, tasavvuf tarihinde bilinmesi ve unutulmaması gereken önemli insanlardan biridir. Bu eserinde, hoş ve eşsiz sohbetleriyle, soru cevapları ile sizlere örnek davranışlar ve düşünme biçimi olanağı sunar. Kitabı okurken birçok durumda aydınlanmalar ve farkına varmalar yaşanabilir çünkü Mevlana fikirleriyle size yol gösterir. Onun yaşadığı İslam sevgisi ve düşünce biçimi sizlerin hayatına dokunur. Hoş sohbetleri ile verimli vakit geçirmenizi sağlar. Kişisel gelişiminize katkı sağlayarak sizlere doğru bir insan olma yolunda yardımcı olur. Mutasavvıf Celaleddin-i Rumi Mevlana örnek alınası kişiliğiyle hayatınız boyunca sizlere ışık tutar. Siz de Sufi Kitap Fihi Ma Fih Mevlana’nın Konuşma ve Sohbetleri fiyatı ve incelemelerine Trendyol aracılığı ile kolaylıkla ulaşabilirsiniz.