2
Guaj Boya kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Südor 10x15ml Guaj Boya / Sd522

108 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (34)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
89,98 TL
Kurumsal Fatura
119,90 TL
400 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Südor 10x15ml Guaj Boya / Sd522

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pozitif E-Ticaret Satıcı Ünvanı: POZİTİF YAYINCILIK E-TİCARET PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733107178900001 Vergi Kimlik Numarası: 7331071789
    Bu ürün Pozitif E-Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Südor guaj boya 10 renk şişe

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Südor SD522 10 Renk 15 ml Guaj Boya

Çeşitli alanlarda kullanılan guaj boyalar, temel resim malzemelerinden biri olur. Südor 10 renk 15 ml guaj boya takımı, güçlü renkleri ve yoğun içeriğiyle kullanıcıya sunulur. Tek pakette 10 farklı rengin bulunması, boya ihtiyacını tek seferde karşılamayı sağlar. Yaygın kullanılan ana tonlardan oluşan bu set hem okullarda hem de sanat atölyelerinde tercih edilir. Yerli üretim olan Südor 10'lu guaj boya, kalitesini her açıdan yansıtır. Set, EN71 standartlarına uygun olarak üretilir. Ayrıca üründe “Safe for Kids" etiketi yer alır. Bu etiket, boyaların çocuk sağlığı için risk taşımadığını gösterir.

  • Hacim: 15 ml
  • Özellik: Safe for Kids etiketi - CE sertifikası
  • Renkler: Siyah, kahverengi, yeşil, mor, pembe, kırmızı, mavi, turuncu, sarı ve beyaz

Südor Guaj Boya 10 Renk 15 ml Yapısı ve Yoğunluğu Nasıldır?

Südor Guaj Boya 10 Renk 15 Ml Yapısı ve Yoğunluğu Nasıldır?

Südor 10 renk 15 ml guaj boya, yapısı ve yoğunluğu ile öne çıkar. Genç öğrencilerin rahatlıkla kullanabileceği set, okul çalışmaları için küçük çocuklara alınabilir. Her yaştan kullanıcının ihtiyacını karşılayan boy takımı; parlak, örtücü ve su bazlı yapısı ile ayırt edilir. Su bazlı olması, boyaların istenilen yoğunluğa ulaşmasını kolaylaştırır. Renklerin yoğunluğu ve güçlü örtücülüğü, canlı tonlarda resim yapabilmeyi mümkün kılar. Başlıca uygulama yüzeyleri kâğıt ve karton olur. Toksik madde içermeyen ürün, özellikle çocukların yaratıcılığının gelişmesinde önemli rol oynar. Bu boyaların yanında palet ve fırça gibi diğer yardımcı resim aksesuarları da edinildiğinde verimli bir çalışma ortamı yaratılabilir. Südor boya seti, karton kutu içinde alıcıya ulaştırılır. Bu kutu, seti kolayca taşımayı mümkün kılar.

Südor Guaj Boya 10 Renk 15 ml Pigmentasyonu Nasıldır?

Südor Guaj Boya 10 Renk 15 Ml Pigmentasyonu Nasıldır?

Renk pigmentasyonu ideal seviyede olan Südor 10 renk 15 ml guaj boya, her açıdan kalitesini gösterir. Üretiminde; yüksek kaliteli pigmentler, bağlayıcılar ve yardımcı kimyasallardan faydalanılır. Kullanılan malzemeler, renk kalitesini yükseltir. Pigmentlerin canlılığı, kutu içerisindeki boyaların kıvamında da görülebilir. Ürün, çalışmaya göre sade hâliyle kullanılabileceği gibi inceltilerek de uygulanabilir. Çok yoğun kalması ya da kuruması hâlinde sulandırılarak yumuşatılması önerilir. Bu setin içerisinde, 10 farklı renk bulunur. Seçilen renkler ise siyah, kahverengi, yeşil, mor, pembe, kırmızı, mavi, turuncu, sarı ve beyaz olur. Her biri 15 mililitrelik ayrı kapların içinde yer alır. Boyalar, birbirleri ile karıştırılmaya da uygun özellik taşır. Bu karıştırma işlemiyle, birçok ara renk elde edilebilir.

Südor Guaj Boya 10 Renk 15 ml Kimlerin Kullanımına Uygundur?

Südor Guaj Boya 10 Renk 15 Ml Kimlerin Kullanımına Uygundur?

Südor 10 renk 15 ml guaj boya seti, birçok farklı alanda kullanılabilir. Temel düzeyde bir ürün olduğu için ilk olarak okullarda tercih edilir. Resim dersinde her öğrencinin çantasında olması gereken parçalar arasında yer alır. Başlangıç seviyesindeki sanat atölyelerinde de yaygın olarak tercih edilir. Amatör ressamlar için de son derece kullanışlı bulunur. Resim yapmaya başlamadan önceki çalışmalar, Südor boya ile tamamlanabilir. Daha çok kâğıt üzerinde tercih edilen guaj boyalar; hobi ve el işi çalışmaları için uygun özellikler taşır. Dekoratif obje yapımında boya ihtiyaçları, bu takım ile rahatça karşılanabilir. Südor 10 renk 15 ml guaj boya yorumları incelendiğinde de ürünün bu amaçlarla kullanıldığı görülür. Yorumların büyük çoğunluğu öğrenciler ve ebeveynler tarafından yapılır. Set yorumlarını inceleyerek siz de bu kullanışlı gereci, tercih edebilirsiniz. Südor boyaları, Trendyol üzerinden satın alarak hemen çalışmaya başlayabilirsiniz.