Sudocrem Biocodex Bebek Bakım Kremi 2 Li Set 125 Gr 60 Gr

918 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sudocrem Biocodex Bebek Bakım Kremi 2 Li Set 125 Gr 60 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: M&F REYON Satıcı Ünvanı: MUSTAFA KATMER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5281205337
    Bu ürün M&F REYON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sudocrem Bebek Bakım Kremi 1 Adet 60 gr Sudocrem Bebek Bakım Kremi 1 Adet 125 gr Sudocrem bebeğinizin cildinde su itici özellikte bir bariyer oluşturur. Böylece cilt ile temas eden tahriş edici etkenleri engeller. Sudocrem cildin korunma kapasitesini destekler. Bebek bezlerinin neden olduğu kızarıklığı ve pişiği önlemeye yardım eder. Sudocrem cildinizin dostudur. Güneş sonrası bakımınızda güvenle kullanılabilir. Bütün ailenin kullanımına uygundur. Sudocrem’in geniş kullanım alanı vardır ve tüm cilt tiplerine uygundur. Sudocrem’in Kullanım Şekli: Sudocrem her bez değişiminde uygulanmalıdır. İnce bir tabaka halinde uygulamak yeterlidir. Her alt değişiminde SUDOCREM sürmeyi unutmayın. Sudocrem Korur, destekler. Bebeklerde güvenle kullanılır. Bebeğin cildini yumuşatır. Cildi korur ve bakımını sağlar. Hassas ve tahriş olmuş ciltlere fayda sağlar. Bebeğin cildinde oluşturduğu koruyucu bariyer ile pişikleri önlemeye yardımcı olur.
Geri Bildirim Ver