1
Bebek Krem Yağlar kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Sudocrem Bebek Bakım Kremi 60 gr.

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (28)
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kurumsal Fatura
149,90 TL
Kurumsal Fatura
149,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
149,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sudocrem Bebek Bakım Kremi 60 gr.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İkoncan Satıcı Ünvanı: İCON KİŞİSEL BAKIM KOZMETİK ÜRÜNLERİ ÜRETİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470126440200001 Vergi Kimlik Numarası: 4701264402
    Bu ürün İkoncan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ø Sudocrem, pürüzsüz ve sağlıklı bir cilt hissi için tahriş edici maddelere karşı ciltte koruyucu bir bariyer oluşturur.
  • Ø Hassas ciltler için bakım yapar.
  • Ø Tahrişin neden olduğu kızarıklığın yatışmasına yardımcı olarak cildin doğal ve sağlıklı durumunu korur.
  • Ø Tüm cilt tipleri ve her yaşta günlük kullanıma uygun çok yönlü bir üründür.
  • Ø İstenilen bölgeye gerektiği şekilde eşit olarak ince bir tabaka halinde uygulayın.
  • Ø Doğumdan itibaren kullanıma uygundur.
  • Ø 3 yaşın altındaki çocuklarda sadece bebek bezi alanında kullanılır. Her bebek bezi değişiminde kullanıma uygundur.
  • Ø Paraben ve SLS içermez

Ürün Özellikleri

  • Etki Pişik Önleyici
Geri Bildirim Ver

Sudocrem Bebek Bakım Kremi 60 gr

Bebeklerin ciltleri oldukça hassastır ve cilt sağlığını korumak bu açıdan önemlidir. Sudocrem bebek bakım kremi 60 gr, bu amaç ile özenle üretilerek müşteri beğenisine sunulur. Ürün ağırlığı 60 gr değerindedir ve plastik beyaz bir kutu formuna sahiptir. Ciltte pürüzsüzlük ve yumuşaklık hissi yaratır. Cildi dışarıdan gelen tahriş faktörlerinden koruması ile bilinir. Hassas cilt tipine sahip müşteriler için de oldukça uygun bir üründür. Tahriş olmuş cilde bakım yaparak yenilenmesine yardımcı olur. Doğallık ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. Her yaşa ve her cilt tipine sahip kişiler gönül rahatlığı ile kullanabilir. İnce bir tabaka halinde uygulanması oldukça yeterlidir. Paraben ve SLS içermeyen sağlıklı bir formüle sahiptir.

  • Her cilt tipine uygun içerik
  • Pürüzsüz ve sağlıklı bir cilt görünümü
  • Doğal ve yumuşak his

Her Cilt Tipine Uygun Sudocrem Bakım Kremi

Her Cilt Tipine Uygun Sudocrem Bakım Kremi

Yumuşak, doğal ve ipeksi cilt görünümü oldukça dikkat çeker. Bebek bakım kremi cildi yumuşacık yaparak kurumasını önler. Bebek sağlığı üzerinde hiçbir olumsuz etkisi yoktur. 3 yaşın altındaki bebeklerde yalnızca bebek bezi bölgesi için kullanılması önerilir. Her cilt tipine kolayca uyum sağlayarak yenilenmesine yardımcı olur. İnce bir tabaka halinde sürülmesi yeterli olduğu için uzun süreli bir kullanım özelliği vardır. Bebeğiniz ve kendi cildiniz için de gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Ciltte tahriş ya da kızarma, dökülme gibi sorunlar ile karşılaşılması söz konusu değildir. Bu ürün sayesinde vücudunuz doğallık ve pürüzsüzlüğe kapılarını açar. Hassas ciltleri onaran yapısı ile dışarıdan gelen yıpratıcı faktörlere karşı etkili bir koruma sağlar. Güzel kokusu sayesinde müşteriyi rahatsız etmez ve sıklıkla tercih edilir. Her yaştan müşterinin kullanımına uygundur.

Sudocrem Bebek Bakım Kremi 60 gr Yorumları

Sudocrem Bebek Bakım Kremi 60 Gr Yorumları

Sudocrem bebek bakım kremi, bebeklerde alerjiye sebep olmayan zengin ve kaliteli bir formüle sahiptir. Cilt sağlığını korumaya yardımcı olur. Yüz egzamasına ve dermatit sorununa da iyi gelir. Pişik sorununu anında çözerek müşteri hayatını kolaylaştırır ve konforlu bir hale getirir. Yaralara olumlu etkide bulunarak hızlı bir şekilde iyileşmesini sağlar. Ürünün saç için kullanım özelliği mevcut değildir. Hassas ciltleri koruyarak yüksek düzeyde bakım yapma özelliği bulunur. Bu amaçlar doğrultusunda kalite ve güvenle üretilir. Özenli ve sağlam bir paketleme seçeneği ile müşterinin eline ulaşır. Ambalaj tasarımı sayesinde akma ya da dökülme gibi bir sorun ile karşılaşılmaz. Cilt üzerinde herhangi bir yan etkisi bulunmaz. Ürün hakkındaki değerlendirmelere Sudocrem bebek bakım kremi 60 gr yorumları bölümünden göz atabilir ve dilerseniz siz de ürün hakkında yorumda bulunabilirsiniz.

Sudocrem Bebek Bakım Kremi 60 gr Fiyatı

Sudocrem Bebek Bakım Kremi 60 Gr Fiyatı

Bakım kremleri vücuttaki sorunları gidererek yaşam standartlarını yükseltir. Sudocrem bebek bakım kremi 60 gr fiyatı belirlenirken ürünün kalitesi ve müşteri için uygun olup olmadığı göz önünde bulundurulur. Ürün, cildinize ihtiyacı olan nem desteğinde bulunarak nefes almasını ve yenilenmesini sağlar. Hassas ciltlerde kızarma ya da tahriş problemi meydana gelmez ve cildinizin uzun süre yıpranmasına engel olur. Yatıştırıcı özelliği ile cildin sakinleşmesine yardımcı olur. Yoğun bir kıvama sahip olması nedeniyle az miktarda uygulama cildi nemlendirmek için yeterlidir. Ciltteki leke ve sivilce problemlerine iyi gelmesi ile bilinir. Etkili bir formül kullanılarak özenle üretilir ve müşteri beğenisine sunulur. Gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz bir bakım kremi ürünüdür. Siz de ürün hakkındaki değerlendirme ve yorumlara göz atabilir ve ürüne Trendyol güvencesi ile kolayca ulaşabilirsiniz.