Sudocrem 125 gr Pişik Kremi 2 Adet

480 TL
(240 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
444,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sudocrem 125 gr Pişik Kremi 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: eczacın Satıcı Ünvanı: ECZACIN SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0324093219200001 Vergi Kimlik Numarası: 3240932192
    Bu ürün eczacın tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Uygulama:Gerektiğinde ince bir tabaka uygulayın. Belirtiler sürerse veya yanlışlıkla yutulursa tıbbi yardım isteyin. Hassas maddelere aşırı duyarlıysa (alerjik) herhangi bir maddeye kullanmayın. Gözlerin, burun ve ağzınızın dışında tutun
  • Genel uyarı: Sağlık bakanlığına bağlı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumunun aldığı karar gereği, İnternet üzerinden satışı yapılan ürünlere ilişkin reklam ilan ve açıklamalarda endikasyon belirtilmesi yasaklanmıştır.İnternet Sitemiz üzerinden satılan ürünlerle ilgili özellikle tedavi edilmesi gereken rahatsızlıkları tedavi ettiği ya da tedavisine yardımcı olduğu ve/veya ilaç niteliğinde olduğu şeklinde beyanlara ve ürün sayfalarında ürün açıklamalarına yer verilmemektedir. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Ürün Özellikleri

  • Etki Pişik Önleyici
Geri Bildirim Ver

Sudocrem 125 gr Pişik Kremi 2 Adet

Sudocrem pişik kremi 125 gr çocuklar ve yetişkinler için kullanılabilen bir üründür. Yalnızca pişik değil çeşitli cilt problemleriyle mücadelede tercih edebileceğiniz fazlasıyla etkili bir çözümdür. Krem 125 gr ağırlığındadır ve ince tabakalar halinde uygulanır. Bu tarz bir uygulama şekli ile uzun süre rahatlıkla kullanılabilen bir üründür. Markanın kremi günlük kullanıma uygundur. Her bez değişiminde veya kızarıklık olan bölgelerde günde bir veya birkaç kez kullanabilirsiniz. Döküntü veya kızarıklık olan bölgeyi temizledikten sonra ince bir tabaka halinde Sudocrem sürülmesi yeterlidir. Sadece bebekler için değil yetişkinler için de Sudocrem 125 gr pişik kremi 2 adet uygundur. Cilt lekelerine, güneş yanığına veya çeşitli cilt hastalıklarından etkilenen bölgelere ince bir tabaka halinde uygulanması ürünün rahatlık vermesi için yeterlidir.

  • Sağlıklı içerik
  • Anında etki
  • Yüksek kalite

Anında Etkili Sudocrem Pişik Kremi İçeriği

Anında Etkili Sudocrem Pişik Kremi İçeriği

Sudocrem pişik kremi 5011025014007, bebekler ve yetişkinler için etkili olan ürünlerden biridir. Özellikle ürünün kullanımı bebeklerde pişik tedavisi içindir. Sağlıklı içeriği ile güvenle kullanılan çok güçlü bir kremdir. Bir bebeğin poposu ve genital organları uzun süre dışkı ve idrara maruz kaldığında çeşitli cilt problemleri meydana gelebilir. Bununla birlikte, bebeğin farklı bölgelerinde pişik oluşabilir. Özellikle eklemler ve boyun kısımları sıklıkla tahriş ve kaşıntı sorunlarının ortaya çıktığı yerlerdendir Bu gibi durumlarda bebekler ağrı nedeniyle sürekli ağlama eğilimindedir. Döküntü sorunu, ele alınması gereken ciddi bir problem haline gelir. Sudocrem pişik kremi içeriği bakımından bebeklerin ve yetişkinlerin cildine zarar vermeyen maddeler barındırır. Sudocrem 125 gr pişik kremi 2 adet kullananlar tarafından yapılan yorumlar ile ürün ve marka hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Her Yaşa Uygun Sudocrem Pişik Kremi 125 gr

Her Yaşa Uygun Sudocrem Pişik Kremi 125 gr

Sudocrem bebeklerin hassas cildi için özel olarak tasarlanan bir üründür. Bebeğinizin altını değiştirmek için bezini çıkarırken narin poposuna ince bir tabaka halinde Sudocrem sürebilirsiniz. Az miktarda ürünle etkili sonuçlar alabilir, cilt problemlerinden kurtulabilirsiniz. Pişik, cilt tahrişleri gibi farklı pek çok sorun için Sudocrem markalı pişik kremini tercih edebilirsiniz. Faydası oldukça fazla olan bu ürün kaliteli ve yüksek performanslı bir kullanım deneyimi sunar. Cilt tonunu ve pH düzeyini dengeleyerek bebeğinizin narin tenine kısa sürede bakım sağlar. Sudocrem pişik kremi faydaları ile her yaştan kişi için benzersiz bir sağlık çözümü sunar. Sudocrem pişik kremi yorumları ile diğer müşterilerin fikirlerini öğrenebilir ve ürün hakkında daha net bilgi sahibi olabilirsiniz. Sudocrem 125 gr pişik kremi 2 adet yorumlarını okuyarak karar sürecinizi kısaltabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Sudocrem Pişik Kremi Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Sudocrem Pişik Kremi Fiyatı

Bebekler için özenle hazırlanan pişik kremi çok kısa sürede hızlı etki sağlayarak çocuğunuzun rahatlamasını sağlar. Markanın kreminin önemli özelliklerinden biri kortizon içermemesidir. Kortizon, yan etkilere neden olabileceğinden bebekler ve kimi yetişkinler için tehlikeli olabilir. Bu sebeple bebeklerin narin ciltleri için geliştirilen Sudocrem pişik kreminde kortizon yer almaz. Ürün cildin kısa sürede nemlenmesinde çok önemli rol oynar ve tenin nefes almasına yardımcı olur. Bebeğinizin cildini yumuşak tutmak için çok etkili bir üründür. Hassas ciltlere özel olarak özenle hazırlanan bir üründür. Günün belirli saatlerinde bebeğinizin cildine doğrudan uygulayarak cilt ağrısı, hassasiyet ve tahrişini önleyebilirsiniz. Sudocrem pişik kremi fiyatı ile müşterilerin beğenisini kazanır. Her bütçeye uygun Sudocrem 125 gr pişik kremi 2 adet fiyatları aileler için ekonomiktir. Ürünü Trendyol üzerinden hızlıca satın alabilirsiniz.