Suda Collagen Fxone Elmalı 13gr X 30 Gün ( Tip 1-2-3 10.000mg Kolajen Içerir.)

850 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
8 saat 27 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
22 saat 27 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
20 saat 27 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8 saat 27 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Suda Collagen Fxone Elmalı 13gr X 30 Gün ( Tip 1-2-3 10.000mg Kolajen Içerir.)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: farmaucuz Satıcı Ünvanı: LİKYA FARMA EMLAK GIDA KOZMETİK İTHALAT İHRACAT TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608115879400001 Vergi Kimlik Numarası: 6081158794
    Bu ürün farmaucuz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Formülünde hangi kolajenler vardır? Formülünde Alman Gelita firmasının patentli iki kolajeni: Fortigel ve Tendoforte bulunmaktadır. Patentli kolajen formu nedir? Patentli formların farkı üzerine araştırma yapılmış ve etkinliği klinik çalışmalarla desteklenmiş olmasıdır. Kolajen, MSM, glukozamin ve kondroitin bir arada Suda Collagen FXONE kolajen içeriğine ek olarak MSM, glukozamin, kondroitin, hyarulonik asit, boswellia ekstresi, C vitamini, K2 Vitamini, D3 vitamini ve çinko içerir. Ne kadar kolajen peptit içerir? Suda Collagen FXONE, 1 servisinde (1 tekli toz saşe) 10.000 mg kolajen peptit içerir. Kolajen kaynağı %100 sığırdır ve helal sertifikası vardır. Tip 1-2-3 kolajen formlarına sahiptir. Tadı Nasıldır? Elma aromalı ve aromasız olmak üzere iki farklı çeşidi vardır. Nasıl Tüketilir? Yetişkinlerin günün herhangi bir saatinde günde 1 porsiyon ürünü 250 ml su ile karıştırarak tüketmesi tavsiye edilir. 1 kutusunda kaç servis vardır? FXONE SAŞE formunun 1 kutusunda, 30 adet tek kullanımlık toz saşe ürün bulunur. Saklama koşulları nedir? Ürünün tazeliğini korumak için serin ve kuru yerde muhafaza ediniz. Doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Elma
  • Form Saşe
  • İçerik Kolajen
  • Özellik Tip 1
  • Tip Sığır Kolajen
  • Paket İçeriği 1 - 39
Geri Bildirim Ver