6
Mobil Oyun Aksesuarları kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

Subzero R11 Pubg Telefonlar Için Çift Oyun Adaptörü Ateş Tetik Düğmesi

114,72 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
114,72 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Subzero R11 Pubg Telefonlar Için Çift Oyun Adaptörü Ateş Tetik Düğmesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Asfal Moda Satıcı Ünvanı: EMRE AĞRIDAĞI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3177805737800001 Vergi Kimlik Numarası: 0100765397
    Bu ürün Asfal Moda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüm Telefonları İçin Oyun Adaptörü Pubg Ateş Tetik Düğmesi
  • İlan görsellerinde görüldüğü gibi telefon üzerine takılarak daha rahat oyun oynamanızı sağlar.
  • Şeffaf kutusu ile taşıması kolaydır.
  • Oyun ayarlarından ateş düğmesi aldığınız ürünün alt kısmında bulunan metal kısma gelmelidir.
  • Gerekli ayarlamalar yapıldıktan sonra sorunsuzca çalışmaktadır.
  • Ürün içeriğinde 2 adet bulunmaktadır.
  • Desteklenen Cihazlar: Çoğu dokunmatik ekranlı cihazlar
  • Her yerde ve her zaman oyun oynamanız için hafif ve minik tasarımlıdır.
  • Gerilebilir ve ayarlanabilir

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ürün Türü Tetik
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
Geri Bildirim Ver

Subzero R11 Pubg Telefonlar İçin Çift Ateş Tetik Düğmesi Oyun Adaptörü

Marka, teknolojik tasarımları ile öne çıkar. Kaliteli ve ihtiyaca yönelik tasarladığı ürünler markanın başarısını ön plana çıkararak müşterilerin akla gelen ilk tercihi haline gelir. Son yenilikleri ve gelişmeleri teknolojik ürünleri tasarlayarak aktaran marka, size iyi hizmeti vermek için yola çıkar. R11 PUBG telefonlar için çift oyun adaptörü ateş tetik düğmesi oyunlarda hem hızınızı hem de performansınızı artırır. Kolay kullanım sağlayan portatif bir tasarıma sahip bu ürün, oyunlarınızı eğlenceli hale getirir. Ateş düğmesini bu ürünün sensörlerinin altına getirebilmeniz için özel ayar yapmanız gerekir. Düğmeyi, metal kısma denk gelen alan olarak ayarlamanız yeterlidir. Gerekli ayarlamaları yaparak oyununuzu sorunsuzca oynayabilirsiniz. Ürün, çoğu dokunmatik cihazlar ile uyumludur. Telefonu rahat kavradığı için ekran hassasiyetinizi artırır. Bu ürün sayesinde her yerde, her zaman oyun oynayabilirsiniz.

  • Portatif tasarım
  • Rahat kullanım
  • Güçlü performans

Dikkat Çeken Tasarımı ile Subzero R11

Dikkat Çeken Tasarımı ile Subzero R11

Marka, cazip fiyat seçenekleri sunabilmek adına sürekli gelişim prensibini izler. Taleplerinize hızlı şekilde cevap verecek teknik altyapıya sahip olan marka, müşteri memnuniyeti, güven ve saygı anlayışıyla sektörde adını duyurmayı başarır. R11 ateş tetik düğmesi oyunlardaki hızınızı artırır, güçlü performansı ile başarılarınıza başarı katar. Ürünü cihazınızda herhangi bir iz bırakmadan kullanabilir, dilediğiniz gibi takıp çıkarabilirsiniz. Maksimum koruma ve şık görünümü ile oyunlarınıza renk katan ürün, minimal tasarımı ve rahat kullanımı sayesinde gençlerin gözdesi olmayı başarır. Son zamanların popüler oyunları için tercih edilen bu ürün, gençler tarafından portatif kullanımı ile aranan gözde model haline gelir. Şık ve modern tasarım da herkesi kendine hayran bırakır. Kullanım kolaylığını ve hız performansını maksimum seviyeye çıkaran model, her kesime hitap eder.

Subzero R11 ile Göz Alıcı Performans Maksimum Hız

Subzero R11 ile Göz Alıcı Performans Maksimum Hız

Ürün, ekran hassasiyetini maksimum düzeyde tutar. Oyunlarınızda sizi yalnız bırakmadan rakiplerinize karşı güçlü performans geliştirmenize yardımcı olur. Keyifli oyun serüvenlerinize her yerde ulaşma imkanı sunar. Minimal tasarımı ile cebinizde ve çantanızda taşıyabileceğiniz ürün, son derece rahat kullanım imkanı ile tutuş kolaylığı sağlar. Ürün sayesinde verimli atış imkanı bulabilirsiniz. Oyuna hakim olabilir ve oyun kontrol yeteneğinizi geliştirebilirsiniz. Ürün, vidalama tasarımı sayesinde telefonu daha iyi kavrayarak konsantrasyonunuzu artırır. Düğmenin hassasiyet düzeyi yüksek olduğu için oyun atışlarınızda ekran kullanımınız aktif hale gelir. Şeffaf kutu kılıfı ile ürünü her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz. İsterseniz alışveriş yapacağınız zaman müşteri deneyimlerinden faydalanarak ürünün nasıl kullanıldığını ve daha fazla bilgiyi Subzero R11 ateş tetik yorumlarından inceleyip öğrenebilirsiniz. İster evde ister dışarıda kullanabileceğiniz bu modeli telefonlarınızla eşleştirerek kullanabilirsiniz.

Uygun Fiyat ve Şık Tasarım ile Subzero Oyun Adaptörü

Uygun Fiyat ve Şık Tasarım ile Subzero Oyun Adaptörü

R11 PUBG telefonlar için çift oyun adaptörü ateş tetik düğmesi fiyatları ürün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Oyun performanslarını maksimum seviyeye çıkaran bu ürün, yeni nesil oyun aksesuarları arasına girer. Evde, otobüste, dışarıda istediğiniz her alanda rakiplerinizle karşılaşma imkanını size sunar. Beklemek zorunda kaldığınız zamanlarda, vaktinizi bu oyun aksesuarı ile keyifli bir hale getirebilirsiniz. Marka, uygun fiyat avantajı ile müşterilerini her daim mutlu eder. Fiyat avantajı ile her kesimden genç müşterilere ulaşabilir. Oyun serüveninizin keyifli bir hal almasını isterseniz, siz de Trendyol ayrıcalığı ile ürüne kolayca ulaşabilirsiniz. Ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilir, ürünü hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz. Siz de bu şık tasarımlı oyun aksesuarını satın alarak oyuna kaldığınız yerden güçlü bir şekilde devam edebilirsiniz.