Stylo Star Anne Bebek Bakım Sırt Çantası Termos Çanta -siyah

926 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
740 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.069 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.089 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Stylo Star Anne Bebek Bakım Sırt Çantası Termos Çanta -siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: One Master Satıcı Ünvanı: EYLÜL İŞ GELİŞTİRME İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0383088837300001 Vergi Kimlik Numarası: 3830888373
    Bu ürün One Master tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mini termo özellikli çantası
  • sıvı malzemelerinizi istediğiniz seviyede tutmanızı sağlarken geniş ve çok gözlü bebek bakım çantası tüm gereksinimlerinizi karşılayacaktır. İç kısmı tek hareket ile boşaltılabilen torba şeklindeki astarı ile kullanıcı dostu bu ürünü kullanmaktan zevk alacaksınız. STYLO Star Takım Anne Bebek Bakım ve Sırt Çantası + Termos Çanta Dışı annelere içi bebeklere göre tasarlanmış anne ve bebek çantamızda çantanın ana gözünde 3 adet biberon için thermo özellikli göz (2-4 saate kadar soğuk-sıcak)bulunmaktadır Çantanın sağ tarafında biberon cebi bulunmaktadır Çantanın sol tarafında biberon cebi bulunmaktadır Çantanın arka kısmına ipad ve cüzdan saklama için fermuarlı kolay ulaşım cep bulunmaktadır. Çantanın fermuar, astar ve kumaşında fitalat ağır metal bulunmamaktadır. Termos çanta annelerin büyük yardımcısı olacak şık termos çanta bebek biberonları, bebek mamaları için hafif tasarımı sayesinde içerisine koyulacak malzemeleri hava şartlarına göre 2 ila 4 saat muhafaza edecektir. Sıvı geçirmez fitalatsız kumaş ÜRETİM YERİ: TÜRKİYE MARKANIN AİT OLDUĞU ÜLKE: TÜRKİYE EBATLAR: Yükseklik: 42 cm Genişlik: 28 cm En: 16 cm AĞIRLIK : 850 +-30gr MİNİ ÇANTA EBATLARI: Yükseklik: 15 cm Uzunluk: 25 cm En: 9 cm AĞIRLIK : 80 +-10gr Bakım Talimatları: Elde sabun tozu veya sabun İle yıkanabilir, Kuru temizleme yapılabilir ,ütü yapılmaz, makinede yıkanmaz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tekstil
  • Model Sırt Çantası
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver