Strong Team Olta Alarmı

185,90 TL
Beden: M
M
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Strong Team Olta Alarmı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: STRONG TEAM Satıcı Ünvanı: DERDA COŞKUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2120471224
    Bu ürün STRONG TEAM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • POWEREX KAMIŞ ALARMI Ses alarm cihazı. 80dB kadar maksimum ses 1 ila 2 yıl arasında pil ömrü vardır. (Kullanıma göre değişiklik gösterir.) Kapatma düğmesi ile kapatarak pil tasarrufu sağlayabilirsiniz. Oltaya zarar vermez. Çok hassastır. Misina gerildiği anda alarm verir. Yer kaplamaz ve kolayca kurulabilir Renk: Siyah Ağırlık: 48g Uyarılar: Ses ve led ışık

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Strong Team ST-146680 Powerex Olta Alarmı

Powerex kamış olta alarmı, amatör ve profesyonel balıkçılar için gerekli bir cihazdır. Söz konusu alarm, 80 desibel ses çıkarabilir. Oltanın ucuna takılan ve balık yakalamaya engel olmayan bu parça, yer kaplamaz. Hassas yapıdaki bu ürün, ufak hareketlere bile tepki verir. Bu sayede, misinanın gerildiğini erken anlamanız mümkün hâle gelir. Powerex olta alarmı, balık avının konforlu olmasına katkıda bulunur. Olta alarmı, kamışın ucuna kolay bir şekilde takılabilir. Güç düğmesinden açılabilen cihaz, son teknoloji ürünüdür. 1-3 sene arasında pil ömrü olan alarm, son derece fonksiyoneldir. Çok amaçlı olarak kullanılabilen cihaz, oltanın çalınmasını da engeller. Led ışıkla hareketi haber veren bu ürün, güvenli kullanıma da olanak tanır.

  • Hassas kamış olta alarmı
  • Dayanıklı ve uzun ömürlü ürün
  • Ses ve led ışık göstergeli

Powerex Kamış Olta Alarmı Ne İşe Yarar?

Powerex Kamış Olta Alarmı Ne İşe Yarar?

Alarmlar, ister profesyonel ister amatör olarak yapılsın, olta balıkçılığının ihtiyaç duyduğu ekipmanlardan biridir. Bahsedilen cihaz, kurulumu kolay olan küçük bir parçadır. Balığın oltaya değdiği andan itibaren algılanması açısından önem taşır. Küçük ya da büyük tüm balıkların oltaya yaklaştığını, kullanan kişiye önceden haber verir. Bu sayede, balıkçının oltayı hangi yöne atması gerektiğiyle ilgili bilgi edinmesi mümkün hâle gelir. Oltaya takıldığında, işlevsel olarak bir aksama yaşanmaz. Powerex kamış olta alarmı 80 db ses çıkararak uyarıda bulunur. Kalabalık sahil yerlerinde balıkçılık yapan kişilerin oltasının çalınmasını engeller. Alarm açıkken bırakılan oltaya biri dokunduğunda, ışıkla ve sesle bildirim alınır. Çok hassas olduğu için, misina gerilir gerilmez balıkçıya haber verir. Kedi ve köpek gibi hayvanların oltaya yaklaşmasını da bu sayede önler.

Powerex 80 db Ses Olta Alarmının Özellikleri Nelerdir?

Powerex kamış olta alarmı, balıkçılıkla ilgilenen kişilerin konforlu bir şekilde sazan ya da palamut avlamasına imkân tanır. Kullanım sıklığına göre pil ömrü değişkenlik gösterir. Haftanın her günü kullanıldığında yaklaşık 1 sene sonra alarmın pilinin bittiği görülür. Daha az kullanımlarda ise 3 sene boyunca balıkçılık yapılabilir. Balıkçılar, balık tutmak için ayırdıkları zaman dilimini verimli şekilde geçirmek ister. Bahsi geçen alarm, hassasiyet seviyesine göre yüksek sayıda balık tutmaya olanak tanır. 48 g olan alarm, oltanın ağırlığını artırmaz. Güç düğmesi, alarmın kapatılmasına imkân sunar. Çıkardığı ses, balığın kolay avlanmasını sağlar. Kullanım sonrasında pilin harcanmaması için off tuşuna basılması önerilir. Mavi ve beyaz led ışığı, oltacıların geceleri de avlanmasına yardım eder.

Powerex Kamış Olta Alarmı Uzun Ömürlü müdür?

Powerex kamış olta alarmı, kaliteli bir ürün olduğu için uzun ömürlü kullanım sunar. Pratik ve çok yönlü olan bu cihaz, senelerce sağlam kalır. Oltaya kolay bir şekilde takılan alarm, istendiği zaman çıkarılabilir. Farklı oltalarda aynı alarmı kullanmak mümkündür. Siyah renkli olduğu için tüm olta takımlarına uyum sağlar. Estetik duruşu ve küçük boyutlardaki tasarımı, ihtiyaçları karşılamak için idealdir. 80 db ses çıkaran bu ürün, yüksek performans sergiler. Led ışık, suyun altında da çalışır. Hangi denizde avlanıldığı, tekneyle açığa gidilmesi ya da kıyıda durulması gibi özellikler, kişinin ne kadar balık tuttuğunu etkiler. Anlatılan alarm, başarıyı olumlu yönde etkileyen bir balık av cihazıdır. Daha fazla bilgi almak için Powerex kamış olta alarmı yorumlarını inceleyebilirsiniz. Powerex kamış olta alarmı fiyatı, performans süresine göre belirlenir. İndirim ve kampanyalardan yararlanarak hızlı bir şekilde bu alarmı Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.