Aquas Yaşlanma Karşıtı Spf50 Güneş Kremi 150ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
513,87 TL381,71 TL
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Aquas Yaşlanma Karşıtı Spf50 Güneş Kremi 150ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ennur toptan Satıcı Ünvanı: LATİFE GÜZEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3615443750800017 Vergi Kimlik Numarası: 2490323479
    Bu ürün ennur toptan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aquas Spf50 Energetic Sun Cream 150mlÜrün Açıklaması: Cildinizde ultraviyole hasarına karşı yüksek bir koruma oluştururken, Niasinamid, Co Q 10, Vitamin C, Folik Asit ve Vitamin E gibi dermaprotektif doğal bileşikler ile ciltte "yaşlanma karşıtı" etkiler gösterir. Güneşin cildinizden alıp götürdüğü enerjiyi geri kazandırır. Cildi besler, nemlendirir ve cilde bakım yapar. Son Kullanma Tarihi:06/2023

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Form Krem
  • Hacim 51 - 75 ml
Geri Bildirim Ver

Striacare Spf 50 Energetic 150 ml Sun Cream

Yaz aylarında kullanılabilecek en faydalı ürünlerden biri Striacare Energetic Sun Cream güneş kremidir. Bu krem sayesinde güneşin UVA ve UVB gibi zararlı ışınlarına karşı cildi koruyabilmek mümkündür. Cildin bu ışınlardan zarar görmemesi için, Energetic gibi yüksek koruma faktörüne sahip bir krem kullanılmalıdır. Sadece yaz aylarında değil, kış aylarında da kullanılabilen bu koruyucu krem, sahip olduğu içerik itibariyle cilt sağlığını en iyi seviyede tutar. Özellikle hassas cilde sahip olanların derisi çabuk deforme olur ve Striacare sayesinde olası risklerin önüne geçilebilir. 150 mililitrelik pratik tüpü sayesinde kolay kullanılır. Ayrıca çantada taşınabildiği için seyahatlerde de uygundur.

  • Cildi besler, nemlendirir ve yaşlanma karşıtı etkiler gösterir
  • E vitamini, folik asit, Co Q 10, C vitamini ve niasinamid içerir
  • Son Kullanma Tarihi: 03/2024

Spf50 Energetic Sun Creamin Genel Özellikleri nelerdir?

Spf50 Energetic Sun Cream

Striacare Spf50 Energetic Sun Cream, sahip olduğu genel özellikleri ile geniş bir kullanım alanına sahiptir. Çok yönlü etkileri sayesinde pek çok farklı ihtiyacı karşılar. Klasik bir güneş kremi olmaktan ziyade cilt bakımı için de son derece önemli bir üründür. Ayrıca yaşlanma karşıtı etkiler de gösterir. Birden çok fayda göstermesi nedeniyle kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilir. Markanın en çok satılan ürünleri arasında yer alan Energetic Sun Cream, doğal bileşikler içeren bir formülasyona sahiptir. Bu doğal bileşiklerin arasında Vitamin E, Vitamin C, Folik Asit, Co Q 10 ve Niasinamid bulunmaktadır. Dermaprotektif özellikli bu doğal bileşikler, ürünün güvenilirliğini de artırmaktadır. Günlük kullanımda ya da tatil sürecinde gönül rahatlığıyla kullanılabilir.

Spf50 Energetic Sun Cream Ne için Kullanılır?

Bir güneş kremi olarak Striacare markası tarafından piyasaya sürülen Energetic Sun Cream, gösterdiği etkiler ve farklı kullanım amaçları nedeniyle bir güneş kreminden çok daha fazlasıdır. Sadece güneşten korunmak için değil, rutin cilt bakımı sürecinde de yoğun bir şekilde kullanılmaktadır. Energetic, cildi besleme amacıyla sık sık kullanılır. Cildi beslerken aynı zamanda bakım yapar ve nemlendirir. Nemlendirici özellik son derece önemlidir ve sağlıklı bir cildin, iyi bir nem oranına sahip olması gerekir. Bu ürün de söz konusu ihtiyacı etkili bir şekilde karşılar. Güneşin zararlı ışınlarının ciltten aldığı enerjiyi geri kazandıran Striacare Energetic Sun Cream, yaşlanma karşıtı bakım rutininin de en önemli aktörlerinden biri olarak tercih edilebilir. Ciltte yarattığı olumlu etkiler, yaşlanma karşıtı krem olarak da kullanılabilmesini sağlamaktadır.

Spf50 Energetic Sun Cream Kaliteli midir?

Striacare markası, bakım kremleri konusunda kullanıcıların güvenini kazanmış olan bir markadır. Bu güveni, ürünlerinin etkili sonuçlar göstermesiyle birlikte kaliteli olması sayesinde de kazanmıştır. Hem ambalajı hem de içeriği ile yüksek kalite standartlarına sahip olan Energetic Sun Cream, gönül rahatlığıyla satın alınıp kullanılabilecek bir üründür. Striacare Spf50 Energetic Sun Cream yorumları da ürünün kalitesini yansıtan cümlelerden oluşmaktadır. Trendyol üzerinden yorum yapabilmek için, kullanıcıların ürünü satın almış olmaları gerekmektedir. Dolayısıyla ürün için yazılan yorumlar, doğrudan kullanıcı deneyimlerini yansıttığı için oldukça değerlidir. Kullanıcılar, ürünün son derece kaliteli olduğunu bildirmektedir. Bununla birlikte gösterdiği etkilerin de dikkate değer olduğu, kullanıcılar tarafından yorum olarak yazılmıştır. Striacare markasının Spf 50 faktörlü Energetic güneş kremi, avantajlı fiyatlar ile Trendyol üzerinden temin edilebilir. Sipariş öncesi yorumları incelemek, ürünün kalitesinden ve sonuçlarından emin olmak için faydalı bir eylem olabilir.