Streak Pubg Oyun Konsolu Seti Klavye Mouse Telefon Tutucu Usb Aparatlı

299,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Streak Pubg Oyun Konsolu Seti Klavye Mouse Telefon Tutucu Usb Aparatlı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Online Vitrin Satıcı Ünvanı: ONLİNEVİTRİN TEKNOLOJİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0643059931600001 Vergi Kimlik Numarası: 6430599316
    Bu ürün Online Vitrin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Not: İOS 13.4.1 sürümü ve diğer üst (13.4 ve 13.5 gibi) sürümlere sahip cihazlar ile uyumlu değildir. Tüm Android cihazlar ile uyumludur. Maximum oyun deneyimi. Oyun zevkinizin en üst seviyeye getirmek için tasarlanmış olup kurulumu kolay ve basittir. 5 in 1 Klavye Mouse Bağlantılı Mobil Oyun Seti Klavye ( 39 tuşlu, PubG hareketlerinin sembolleri mevcut, RGB ışıklı ) Mouse ( 6 tuşlu, RGB renkli ) Stand ( Telefon yada tabletinizi istediğiniz açıda ayarlayabileceğiniz stand) Bağlantı aparatı (Mouse ve Klavyenizi bağlayabilmeniz için gereken bu aparat sayesinde dilerseniz telefonunuzu da şarj edebilirsiniz) Klavye & Mouse Pad Stand Özellikleri Oyun oynarken profesyonel bir deneyim Oyun oynarken telefonunuzu şarj edebilirsiniz Üstün nişancılık ve hassasiyet için klavye-fare bağlantısını kurun ve tadını çıkartın Android ve iOS desteği Klavye, Mouse bağlantısı desteği Bluetooth 5.0 bağlantısı Bluetooth bağlantısı açma anahtarı 2 adet USB bağlantı noktası İstediğiniz görüş açısına ayarlanabilir Katlanabilir , rahatça taşınabilir tasarım Şık ve fonksiyonel dizayn Mouse Özellikleri 6 tuşlu ergonomik tasarım Oyuncular için tasarlanmış hassas dizayn 1000-6800 aralığında 7 farklı DPI hız ayarı 1.5 metre kablo uzunluğu 5 milyon tıklama ömürlü dayanıklı tasarım 7 çeşit RGB renk ayarı Her renk ayarında farklı DPI kullanımı İleri - geri tuşu Klavye Özellikleri 39 tuşlu PubG hareketlerinin sembolleri mevcut RGB ışıklı Bilek yorgunluğu önleyici tasarım Mükemmel mekanik tuş dokunma hissi Ergonomik tasarım size rahat bir kullanım sağlar 39 tuş, portatif taşınabilir tasarım Oyunlar için özel tasarım tuş takımı, tek elle kullanım Güçlü adaptasyon, doğrudan USB üzerinden PC veya dizüstü bilgisayara bağlayabilirsiniz Oyun ihtiyacını karşılamak için optimize edilmiş klavye düzeni Uzun ömür ve iyi aşınma direnci Not: Ürün İOS 13.4.1 sürümü ve diğer üst (13.4 ve 13.5 gibi) sürümler için uyumlu değildir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver