Storice Tahriş Önleyici Yatıştırıcı Vücut Kremi 200 ml

549 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Storice Tahriş Önleyici Yatıştırıcı Vücut Kremi 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Abece Satıcı Ünvanı: NEVİL ÇAKIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1472628167400019 Vergi Kimlik Numarası: 2220098025
    Bu ürün Abece tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Storice Anti-Irritation Calming Cream 200 ml Storice Anti-Irritation Calming Cream 200ml Kuru Ciltler İçin Tahriş önleyici ve Yatıştırıcı Krem Zengin içeriği ile uzun süreli nemlendirici ve yatıştırıcı etki göstermeye yardımcıdır. Deri bütünlüğünü koruyucu etkisiyle uzun süreli konfor sağlamaya çalışır. Losyon formu yapışmayan dokusu ile kolaylıkla nüfuz etmeye çalışır. Cildin yumuşak ve esnek kalmasına yardımcı olur. Kullanım şekli: Günde 2 kez uygulanması tavsiye edilir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Kuru
  • Kullanma Amacı Matlaştırıcı
  • Hacim 151 - 250 ml
  • Tip Tüp
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Storice Tahriş Önleyici Yatıştırıcı Vücut Kremi Seçenekleri Trendyol'da!

Storice 200 ml dermatological care tahriş önleyici ve yatıştırıcı krem, tedaviye yardımcı bir üründür. Ekstra kuru ve hassas ciltlerin dermatolojik tedavisine destek olur. Tahrişe meyilli bir cilde sahip olan bireylerin günlük kullanımına da uygundur. Ürünün günde 2 defa kullanılması tavsiye edilir. Storice, düzenli kullanımda hızlı sonuç veren bir kremdir. Tüp ambalajı sayesinde hijyenik kullanım sunar. Ürünün el değmeden ambalajdan çıkarılması mümkündür. 200 ml'lik ambalaja sahip bu büyük ürünü tüm vücudunuz için uzun süre boyunca kullanabilirsiniz. Böylece cildinizin kaybettiği nemi geri kazanmasına yardımcı olursunuz.

  • Vücut için formüle edilir.
  • Kuru ciltlerin kullanımına uygundur.
  • Hassasiyeti giderir ve cildi yatıştırır.

Storice 200 ml Tahriş Önleyici Vücut Kreminin Özellikleri?

Storice 200 ml Tahriş Önleyici Vücut Kreminin Özellikleri?

Storice 200 ml dermatological care tahriş önleyici ve yatıştırıcı krem, vücut için özel olarak geliştirilir. Tüm bedeninizde kullanıma uygun olan bu ürünü yüzünüze uygulamanız tavsiye edilmez. Bu kremin amacı, tahriş olmuş ciltlerin tedavisine destek olmaktır. Aynı zamanda ürün hassas ciltlerin dış etkenlere karşı sergiledikleri tepkileri de hafifletir. Bu kremin faydalarından biri de cildi yatıştırmaktır. Yatışan cildinizdeki kızarıklar da azalır ve renk eşitliği sağlanmış olur. Storice krem, tüm bunları yaparken cildinizi ideal oranda nemlendirmeyi de başarır. Bu sayede hücrelerin yenilenmesine yardımcı olarak kuruluk ve çatlakları giderir. Cilt bariyerini koruyarak yeni çatlakların oluşmasını önler. Böylece kuruluktan kaynaklanan gerginlik ve acı hissini de ortadan kaldırır. Daima yumuşak ve sakin bir cilde sahip olmanızı sağlar.

Storice 200 ml Yatıştırıcı Vücut Kremi Kimler İçin Uygundur?

Storice 200 ml tahriş önleyici ve yatıştırıcı krem, kuru ciltler için formüle edilir. Özellikle aşırı kuru, hassas ve tahrişe meyilli ciltlere sahip kişilerin bu kremden faydalanmaları mümkündür. Çünkü bu cilt türüne sahip olan bireylerde deri altındaki sebum miktarı çok azdır. Fazla sebum üretemeyen cilt, alt dokularda yağ biriktiremez. Bu nedenle üst deriye yeterli nem aktarılmaz. İdeal nem oranına sahip olmayan ciltler; kurur, pul pul dökülür, gerilir ve bu etki sonucunda çatlar. Ayrıca nemsizlik, cilt yüzeyinde kırışıklık ve kızarıklığa yol açar. Eğer siz de bu dertlerden muzdaripseniz günde 2 kez Storice yatıştırıcı kremi kullanabilirsiniz. Etkili sonuç için iki uygulamadan birini uyumadan önce gerçekleştirmeniz tavsiye edilir. Bu krem, tüm yetişkinlerin kullanımına uygundur. Bebek, çocuk ve hamilelerin kullanımı için doktora danışılması tavsiye edilir.

Storice Tahriş Önleyici Yatıştırıcı Vücut Kremi Kaliteli midir?

Storice 200 ml dermatological care tahriş önleyici ve yatıştırıcı krem, hızlı emilen bir üründür. Cilt yüzeyinde yapışkan bir his oluşturmaz ve kıyafetlere bulaşmaz. Derinin üst tabakasında birikerek rahatsızlığa sebep olmaz. Cilde anında nüfuz eder. Ürün içeriğinde su, sıvı parafin, petrolatum, gliserin, stronsiyum chloride hexahydrate, stearil alkol, gliseril stearat ve ceteareth-25 gibi maddeler bulunur. Nem kaybına karşı fiziksel bir bariyer oluşturan dimetikon, kozmetik ürünlerin koruyucusu phenoxyethanol ve aloe vera yaprağı ekstresi de kremin içeriğinde bulunan diğer bileşenlerdendir. Kaliteli içeriği sayesinde düzenli kullanımda kısa sürede etkili sonuçlar almanıza yardımcı olur. Storice 200 ml dermatological care tahriş önleyici ve yatıştırıcı krem yorum sayfasını ziyaret ederek bu ürünü daha önce satın alan kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de kuru ve hassas cildinizin tedavisine katkı sağlamak için bu ürünü Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla satın alabilirsiniz.