Storck Werther's Original Cream Candies 90gr

147,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
184,90 TL174,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Storck Werther's Original Cream Candies 90gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAYEZİT TİCARET Satıcı Ünvanı: KÜBRA BAYEZİT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1531058014
    Bu ürün BAYEZİT TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Werther's original cream candies 90gr
Geri Bildirim Ver

Werther's Original Cream Candies 90 g

Şeker çeşitleri günlük hayatta sık tüketilen ürünlerdir. Gün içerisinde küçükten büyüğe herkes şeker tüketir. Günlük enerji ihtiyacını karşılar. Sabah kahvaltı yapmayı sevmeyen veya öğlenleri hafif ve pratik besinlerle geçiren kişiler tarafından tercih edilebilir. Bu gibi durumlarda açlığınızı bastıran ve size enerji veren şekere ihtiyaç duyabilirsiniz. Werther’s Original Cream Candies 90 gr ihtiyacınızı tam olarak karşılar. Şeker, içerdiği sütlü tadı ile size gün boyu yeteri kadar enerji ve mutluluk verir. Ürün eve gelen misafirleriniz için lezzetli bir ikram seçeneğidir. Werther’s Original şeker 90 g olarak paketlenir. Karamel aromasının tadı ile beğeni toplar. Ürün içerisinde katkı maddesi içermediği için tüketime uygundur. Bu ürünü dilerseniz kahvenin yanında tüketebilirsiniz. Özel günlerinizde sevdikleriniz ve ailenizle birlikte keyifle paylaşabilirsiniz.

  • Hijyenik ve taze
  • Sütlü lezzet
  • Katkısız içerik

Storck Werther’s Cream Candies 90 gr Özellikleri

Storck Werther’s Cream Candies 90 gr Özellikleri

Werther’s Original Cream Candies sevdiklerinizle kahve eşliğinde keyifli sohbetler yaşamanız için ideal bir üründür. Sütlü aromasıyla birçok kişi tarafından rahatlıkla tercih edilir. Ürünün pürüzsüz ve rahatlatıcı lezzeti, tereyağı ve taze krema gibi malzemeler kullanılarak elde edilir. Bol sütlü tadı her kesimden müşteri tarafından beğeni toplar. Şeker, vücuda enerji vererek beyin fonksiyonlarının sorunsuz çalışmasını sağlar. Kandaki endorfin düzeyini yükselterek kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olur. Ürünün yapımında kullanılan malzemelerin doğallığı, besin değerlerinin de olmasını sağlar. Ürün kalite ve lezzet açısından ihtiyacı karşılar. Cream Candies, hem çocukların hem de yetişkinlerin tüketimine uygundur. Çocukları mutlu etmenize yardımcı olacak bir şeker tercihidir. Werther’s Original Cream Candies 90 gr kullananlar doğal içeriği ile aradıkları ürünü bulmuş olurlar. Satın almadan önce özellikler, yorum ve değerlendirmeleri inceleyebilirsiniz.

Storck Werther’s Cream Candies 90 gr Avantajları

Storck Werther’s Cream Candies 90 gr Avantajları

Cream Candies, bol sütlü ve ağızda eriyen lezzeti ile ideal atıştırmalıktır. Değişmeyen Storck kalitesi ile hijyenik ortamlarda taze olarak üretilir. Yıllardır aşina olunan, tanınan ve güvenilen lezzettir. İş yerinde, okulda veya evde gün içerisinde ihtiyaç duyduğunuz lezzetli tadı elinizin altında bulundurmak isteyebilirsiniz. Seçilen şekerin damak tadına uygunluğu önemlidir. Sütlü tadı ve tazeliğiyle beğeni toplar. Bu ürün paketi içerisinde yer alan şekerleri kalitesi bakımından güvenle tüketebilirsiniz. Sütlü ve tereyağlı bu şekerler lezzetli bir besin kaynağıdır. Ürün, üretim ve paketleme kalitesi bakımından müşteri memnuniyeti sağlar. Gün içerisinde enerji verici olması sayesinde bu şekeri atıştırmalık olarak tüketebilirsiniz. Bol sütlü tadı ve Storck kalitesi ile bu ürünü devamlı elinizin altında bulundurmak isteyebilirsiniz. Werther’s Original Cream Candies 90 gr yorumları inceledikten sonra dilerseniz satın alabilirsiniz.

Storck Werther’s Cream Candies 90 gr Fiyatı

Storck Werther’s Cream Candies 90 gr Fiyatı

Faydası ve özellikleri ile atıştırmalık seven müşterilerin beğenisini kazanan Cream Candies, lezzetli tadıyla da müşteriler tarafından beğeni toplar. Werther’s Original Cream Candies 90 gr fiyatı sunduğu kalite ve lezzet açısından uygundur. Ürünü tekli minik paketleriyle kolayca yanınızda taşıyabilirsiniz. Şeker kandaki endorfin seviyesini yükselterek kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Ürünün şık görünümü ile misafir ağırlayıp ve özel günlerde sevdiklerinize gönül rahatlığı ile ikram edebilirsiniz. Ürün uzun süreli kullanıma uygundur. Ambalajını serin, kuru bir yerde saklayabilirsiniz. Dilerseniz cam bir kavanoz içinde muhafaza ederek de kullanım ömrünü uzatabilirsiniz. Werther’s Original Cream Candies 90 gr satın almak isteyen müşteriler bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilir. Satın alma işleminden kısa bir süre sonra elinize ulaşacak olan bu lezzetli ürünü sevdiklerinizle birlikte tüketebilirsiniz.