StopEver Well Tooth Kürdanlı Diş Ipi

69,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
69,90 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
89 TL83,90 TL
3 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
89,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

StopEver Well Tooth Kürdanlı Diş Ipi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Interday Satıcı Ünvanı: İNTER DAY KİMYA PLASTİK VE TEKSTİL SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0996001712200018 Vergi Kimlik Numarası: 9960017122
    Bu ürün Interday tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • StopEver Well Tooth Kürdanlı Diş İpi

Ürün Özellikleri

  • Aroma Naneli
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Çeşit Kürdanlı
Geri Bildirim Ver

Stopever Well Tooth Kürdanlı Diş İpi

Ağız ve diş temizliği genel sağlığınız için oldukça önemli bir yer tutar. Gündelik yaşamınızı etkileyen ağzınızın ve dişlerinizin günlük olarak temizlenmesi gerekir. Bunun için uygun macunlar ve fırçalar sıklıkla kullanılan ürünler arasında sayılır. Ancak ağız içi temizliği esnasında kullanılan farklı malzemeler de bulunur. Gargara suları, arayüz fırçaları ve diş ipleri bu ürünler arasında sayılabilir. Sıkı bir fırçalama sonrasında sıklıkla tercih edilen ürün ise diş ipi olarak sayılabilir. Adından da anlaşılacağı üzere dişlerin arasına girerek yemek artıklarını temizlenmesi konusunda yardımcı olan bu ürünler birçok müşteri tarafından zorlayıcı bulunabilir. Kullanışlı bir alternatif olarak tercih edebileceğiniz Stopever Well Tooth kürdanlı diş ipi ürünü kürdan şeklindeki tasarımı sayesinde kolaylık ve pratiklik sunarak temizliği daha kolay hale getirir.

  • Basit kullanım
  • Ağız sağlığını koruma
  • Ergonomik tutuş

Stopever Well Tooth Kürdan Destekli Diş İpi Özelliği

Stopever Well Tooth Kürdan Destekli Diş İpi Özelliği

Diş ipleri birçok müşteri tarafından kullanımı zorlu olarak görülen bir ürün olsa da kürdanlı diş ipi modeli tasarımı sayesinde kullanımı daha kolay hale getirir. Ürün bu nedenle daha kullanışlı tasarıma sahip olması için kürdan şeklindeki özel modelle üretilir. Kürdan kısmından tutarak kullanacağınız ürün iki plastik arasında dişleriniz arasında geçebilecek kadar ince ipe sahip olarak tasarlanır. Aralara giren ürünü ileri geri hareket ettirerek kullanabilir ve birikmiş yemek artıklarını kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Ürün sayesinde fırçanın ulaşamadığı yerlere ulaşarak tam anlamıyla temizlik ve bakım sağlayabilirsiniz. Satın alacağınız paket içerisinde elli adet kürdan bulunur. Tasarımındaki ergonomik yapı sayesinde her yemek sonrasında rahatlıkla kullanabilir ve ağız sağlığınızı kontrol altında tutabilirsiniz. Yapısı sayesinde kullanımında ihtiyaç duyulan baskıyı kolay bir şekilde yapmanızı sağlar ve kuvveti eşit olarak dağıtır.

Stopever Well Tooth Kürdan Destekli Diş İpi Kullanımı

Stopever Well Tooth Kürdan Destekli Diş İpi Kullanımı

Beyaz ve sağlıklı dişler tüm müşterilerin istediği bir gülümseme için olmazsa olmazlar olarak sayılabilir. Mükemmel bir ağza ulaşmak için ise birçok ürünü bir arada kullanmanız gerekir. Her yemek sonrasında size uygun bir fırça ile yıkama öncesinde yapmanız gereken bir adımın olduğunu bilmeniz gerekir. Fırçalar ne kadar ergonomik tasarıma sahip olsa da dişler arasındaki bazı noktalara ulaşmayabilir ve giremeyebilir. Bu durumda Stopever Well Tooth tipi ürünler özellikle kullanılması gereken modeller olarak öne çıkar. Eşit baskı uygulayarak aralarda yer alan artık yemeklerin kolay bir şekilde temizlenmesinde etkili rol oynayan Stopever kürdanlı diş ipi, oluşabilecek çürükleri de önler. Her bir fırçalama sırasında yeni bir kürdanı kullanmanız gerekir. Böylece hem hijyenik kullanımı sağlayabilir hem de bir önceki temizlikten kalan pisliklerin tekrar ağzınıza geçmesini önleyebilirsiniz.

Stopever Well Tooth Kürdan Destekli Diş İpi Fiyatı

Stopever Well Tooth Kürdan Destekli Diş İpi Fiyatı

Diş sağlığınızı korumada önemli bir rol oynayan ürün özellikle tasarımı sayesinde birçok müşteri tarafından vazgeçilmez bir seçenek olarak görülür. Günde en az bir kere kullanılması önerilen ürün, tasarımı sayesinde hem kolay kullanım hem de yanınızda taşıma konusunda avantaj sağlar. Stopever Well Tooth kürdanlı diş ipi fiyatı belirlenirken bu özel tasarımı göz önünde bulundurulur. Kürdan şekli ile pratik bir şekilde tutabileceğiniz ürünün ortasında yer alan ipi dişleriniz arasına sokarak sadece ileri geri yapmanız yeterli olur. Her seferinden ne kadar uzunlukta ip kullanacağınızı düşünmenize gerek olmayan ürünü kullanan diğer müşterilerin de yorumlarını inceleyebilirsiniz. Stopever Well Tooth kürdanlı diş ipi yorumları sayesinde ürünün sizin için uygun olup olmasını keşfedebilirsiniz. Trendyol üzerinden inceleme yaparak sipariş verebileceğiniz ürünü avantajlı fiyat fırsatlarıyla ihtiyacınız kadar satın alabilirsiniz.