4
Yakı ve Isıtıcı Ped kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

StopEver Lady Comfort Isıtıcı Ped - 1x2 Adet

104 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
600 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
69,90 TL
Kurumsal Fatura
87,90 TL
3 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
5.000 TL'ye 99 TL İndirim
Kurumsal Fatura
3. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
89,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

StopEver Lady Comfort Isıtıcı Ped - 1x2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trend Öncü Satıcı Ünvanı: TREND ÖNCÜ SANAL MAĞAZACILIK GIDA KOZMETİK İNŞAAT TEKSTİL SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859143803800001 Vergi Kimlik Numarası: 8591438038
    Bu ürün Trend Öncü tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lady Comfort, doğal ısı terapi etkisi ile adet ağrılarının giderilmesine menstrual krampların azalmasına ve regl döneminde rahatlamaya yardımcı olan ısıtıcı bir banttır. Lady Comfort Isıtıcı Ped, kolay kullanıma sahip pratik bir üründür. Yapılması gereken onca iş varken, evde sıcak su torbasına yapışık yaşama devri artık bitti. Evde, alışverişte, sporda
  • her yerde kolaylıkla kullanabilen Lady Comfort, 8 saate kadar etkin ısıtıcı etkisi ile adet ağrılarını gidermeye yardımcı olur. İç çamaşırınızın üstüne kolayca yapıştırabileceğiniz bantlar, hayatınızı kolaylaştırmak için özel teknolojisi ve tasarımı ile en büyük yardımcınız olurken, Lady Comfort Isıtıcı Ped ile yapmanız gereken tek şey: Hayattan zevk almak olacak! Günlük hayat hızla akıp giderken, adet ağrılarıyla uğraşmak hiç kolay değil! Ama artık, pratik tasarımı, kolay kullanımı ve ergonomik tasarımı ile Lady Comfort Isıtıcı Ped, sizi adet döneminde de hayatı yaşamaya çağırıyor. * Paket içerisinde 2 adet (1x2 adet) ürün vardır.
Geri Bildirim Ver