Stokke Stokke Portbebe (Crusi+Trailz) / Grey Melange

479,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Stokke Stokke Portbebe (Crusi+Trailz) / Grey Melange

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JokerBaby Satıcı Ünvanı: ATM DIŞ TİCARET PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 1030015647
    Bu ürün JokerBaby tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • StokkeBebek arabasi Portbebe ile, yeni dogan guzel bebeginizi dunyayi kesfederken yaniniza alin. Luks ve yumusak ic kismi ve sert kabuklu dis kismi, sehirdeki maceralarinizda, Buyuk Annesini ziyarete giderken veya sehirde gezerken, yenidogan bebeginizi sicak ve guvende tutmak icin ozel olarak tasarlanmistir. Oldukca saglam olan StokkeBebek arabasi Portbebe, StokkeCrusi ve Trailz govdesine tam oturur ve disarda gezerken siz ve bebeginiz icin mukemmel bir tasima aracidir. Dogumdan 9 kiloya kadar uygundur. Portbebe Kumasli Kilifi 1 Puset Portbebe Ortusu 2 Portbebe Minderi 3 Portbebe Tentesi 4 Portbebe Tente icin Vizor 5Ozellikler Yuksek portbebe, bebegi ebeveyne yakinlastirir. Yumusak ic astarli, genis tasima besigi, bebek icin konforlu bir alan yaratir. Tentedeki havalandirma, hava kalitesini yukseltir ve portbebe icinde nem riskini azaltir.Icindekiler Portbebe ile kumaslar Vizorlu Tente, Sivrisinek Teli ve Yagmur Ortusu.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver