stilmax Germany Style 24v 5ah Darbeli Çift Akülü Li-ion Vidalama Şarjlı Matkap + 5 Ad Uç

709,95 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

stilmax Germany Style 24v 5ah Darbeli Çift Akülü Li-ion Vidalama Şarjlı Matkap + 5 Ad Uç

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: STİLMAX POWER TOOLS Satıcı Ünvanı: ATILIM TEKNİK YAPI HIRDAVAT MAKİNE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0101104688400001 Vergi Kimlik Numarası: 1011046884
    Bu ürün STİLMAX POWER TOOLS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Evde İşte Arabada Tüm İşlerinizde En büyük Yardımcınız Marka: STİLMAX Yurt dışında önde gelen matkap motoru üreticisi ve dağıtıcısıdır. Türkiye'deki Yetkili tek bayi Atılım Teknik Yapı Hırd Mak ve San LTD ŞTİ Firmasına Aittir. Satışa konu olan ürünün 2 Yıl Garantisi mevcuttur. Tüm ürünlerimizde Garanti Belgesi + Kullanım Kılavuzu mevcuttur. Tuğla Yutong Metal Ve Ahşapta Çift Vites Sayesinde Sorunsuz Vidalama Özellikler: ? Düz delme fonksiyonu ile vida ve darbe fonksiyonu arasında bir anahtar ? Emniyet kilidi fonksiyon, etkili koruma ? Ergonomik kaymaz sap konfor ve kontrol sağlar ? Sonsuz değişken hız, istediğiniz gibi hızı kontrol edin ? LED ışıkları, karanlık çalışma ortamında uygun ? Yüksek ve düşük hız dönüşümü, farklı çalışma koşullarını kolayca karşılar Hızlı ve basit bit değiştirme için Anti shake 6D ince çelik matkap chuck ? Büyük bakır çekirdek motor, güçlü mukavemet, düşük ısı üretimi, daha iyi darbe etkisi ? Kolayca ev dekorasyon sorunları, duvar delme, ev kurulum, sökmeye, vb çeşitli çözebilir Özellikler: Fiş (opsiyon): Türkiye Uyumlu Akü anma gerilimi: 24V Stil (seçenek): Çantalı Ambalaj Tipi: çift hız Tork dişlisi: 25 + 3 N.m Maksimum delme çapı: 10mm (3/8 ") Yüksüz hız: 1350rpm Ürün boyutu (L * W * H): yaklaşık 12cm * 8cm * 21cm / 4.7 "* 3.1" * 8.3" Paket İçeriği 1: 1 x Şarjlı matkap 1/2 x pil 1 x plastik kasa 5 takım matkap ucu 1 x fiş şarj cihazı Not: -Herhangi bir sorun veya endişeniz varsa, lütfen bize ulaşın, biz her zaman yanınızdayız. -Monitörler aynı kalibre edilmez, fotoğraflarda görüntülenen ürün rengi gerçek nesneden biraz farklı gösterilebilir. Renk olarak Mavi Ya da Sarı renk olabilir. Garanti Durumu: 2 Yıl Faturalı ve Resmi STİLMAX Garantisi Dahilindedir.
Geri Bildirim Ver