Stilevs Mago Pro El Blender Seti - Pembe & Gri

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Stilevs Mago Pro El Blender Seti - Pembe & Gri

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Mago Pro El Blender Seti - Pembe & Gri

Ürün Özellikleri

  • Güç 1200 Watt +
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Stilevs Mago Pro El Blender Seti - Pembe & Gri STI - MGO

Stilevs Mago Pro el blender seti - pembe & gri renkleri ile müşterilere sunulan bir üründür. Kaliteli ve kullanışlı bir ürün olması ile müşterilere mutfakta pek çok konuda faydalı olur. Şık ve estetik bir tasarıma sahip olması, mutfağınızda modern bir görünüm oluşmasını sağlar. Yemekler ve tatlılar için kullanışlı olan ürün, size hem zaman konusunda hem de iş konusunda kolaylık sağlar. Yemekler için şık bir sunum hazırlamak önemlidir. Bu noktada markanın seti, sunuma eklenecek yiyecekleri en ince parçasına ayırır. Böylece size hızlı ve kolay bir sunum hazırlama imkanı sunar. Evlerde ve restoranlarda kullanışlı olan Stilevs Mago Pro blender seti, ezilecek ya da parçalanacak yiyecekleri hızlı ve kolay bir biçimde hazır hale getirerek size yardımcı olur.

  • Paslanmaz çelik robot bıçağı
  • 1500 W güç
  • 1500 ml robot haznesi

Stilevs Mago Pro El Blender Seti - Pembe & Gri Özellikleri

Stilevs Mago Pro El Blender Seti - Pembe & Gri Özellikleri

Çırpma, dilimleme, doğrama ve rendeleme gibi işlemleri hızlı ve kolay bir şekilde yapan Stilevs Mago Pro el blender seti, müşterilere mutfak işlerinde yardımcı olur. Çelik bıçakları ile hijyenik ve hızlı bir şekilde yiyecekleri, istediğiniz kıvama getirir. Paslanmaz çelik bıçakları ile yiyecekleri hızlı bir şekilde ve fiziksel güç gerektirmeden parçalar. Size zamandan ve güçten tasarruf etme imkanı sunar. Ürünün özellikleri, mutfakta sağladığı kolaylıklar ile dikkat çeker. Kaydırmaz tabanı ile olduğu yerde sabit kalır ve rahat bir çalışma alanı sunar. Boyutu ve tasarımı ile mutfağınızda fazla yer kaplamaz. Böylelikle alandan tasarruf imkanı da sağlar. Şık ve estetik bir ürün oluşu, müşterilerin beğenisini kazanır. Müşteriler için pek çok konuda faydalı olan ürün, mutfakların vazgeçilmez gereçleri arasında bulunur.

Stilevs Mago Pro El Blender Seti - Pembe & Gri Kullananlar

Stilevs Mago Pro El Blender Seti - Pembe & Gri kullananlar

Stilevs Mago Pro el blender seti - pembe & gri kullananlar, ürünün sağladığı faydaları yorumlarında dile getirirler. Kaydırmaz tabanı ile rahat çalışma alanı sunan ürün, müşterilere kolaylık sağlar. Paslanmaz çelik bıçakları ile hijyenik ve hızlı işlemler sağlar. 1500 ml robot haznesi ile işlem gören yiyeceklere geniş alan bırakır. Tek seferde fazla gramajda yiyecek doğrama ya da dilimleme imkanı sunar. Müşteriler açısından her anlamda faydalı bir üründür. Stilevs el blender seti, yemekler ve tatlılarda kullanılacak yiyeceklerin hızlı kolay bir şekilde farklı kıvamlara getirilmesini sağlar. Kaliteli ve uzun ömürlü materyallerden imal edilmesi sebebiyle, müşterilere uzun yıllar kullanım imkanı sunar. Tatlılar ve yemekler için çırpılması gereken karışımları hızlı ve kolay bir şekilde karıştırır. Hem zamandan hem de güçten tasarruf sağlar. Sizi yormadan hızlı ve rahat işlemler yapan seti satın alabilirsiniz.

Cazip Stilevs Mago Pro El Blender Seti - Pembe & Gri Fiyatı

Cazip Stilevs Mago Pro El Blender Seti - Pembe & Gri Fiyatı

Stilevs Mago Pro el blender seti - pembe & gri fiyatı ve performansı ile müşterilerden tam not almayı başarır. Kaliteli ve pratik olmasının yanı sıra bütçe dostu bir ürün olarak değerlendirilir. Kullanışlı özellikleri ve kaliteli materyalleri ile uzun yıllar kullanım imkanı sunar. Farklı kriterlere göre fiyatlandırılan ürün, genel olarak uygun fiyatlı ve bütçe dostudur. Stilevs Mago Pro el blender seti - pembe & gri yorumları, ürünü kullanan kişilerin deneyimleri konusunda bilgiler içerir. Uygun fiyatı ve işlevi ile dikkat çeken ürün, müşterilere mutfakta kolaylık sağlar. Fiyat ve performans olarak değerlendirildiğinde pek çok kişi tarafından beğenilir. Restoran ya da ev mutfaklarında gerçekleştirdiği işlemler ile dikkat çeker. Set olarak satışa sunulan ürün, müşterilere pek çok konuda avantaj sağlar. Uygun fiyatlı ve kullanışlı Stilevs blender setine Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.