Stilevs Limitless El Blender Seti Rose Sgh22052

3.750 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Stilevs Limitless El Blender Seti Rose Sgh22052

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ONAY Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ONAY MOB ZÜCDAY TÜK MAD TEL KOZİNŞ GID TİC LTD ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hakkari Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0624041613100031 Vergi Kimlik Numarası: 6240416131
    Bu ürün ONAY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Stilevs 2000watt Limitless El Blender Seti-siyah Motor: 2000 W DC Motor Hız Kademesi: 2 adet Robot Haznesi: 1500 ml HAZNE Malzeme: Paslanmaz Çelik 4 BIÇAKLI RENDELE DİLİMLEME ÖZELLİĞİ KARIŞTIRMA VE ÖLÇÜ KABI KAYDIRMAZ TABAN

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1501 - 2200 Watt
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Materyal Plastik
  • Renk Altın
  • Hacim 750 ml
  • Hamur Kancası Yok
  • Hız Ayarı 2 Kademeli
  • Zamanlayıcı Yok
Geri Bildirim Ver

Stilevs Limitless El Blender Seti Rose

Stilevs Limitless el blender seti mutfakta zaman geçirmekten hoşlanan müşterilerin rahatlıkla tercih edebileceği ve kullanırken de kendi yeteneklerini yeniden keşfedecekleri bir üründür. Ergonomik tasarımı ve birbirinden farklı özellikleri ile sizin de mutfakta bir şef edasıyla çalışmanıza yardımcı olur. Bu el blender seti, pratik kullanımı sayesinde mutfak işlerinde size kolaylık sağlar. Blender setinin hızlı ve kullanışlı olması kısa sürede işleminizi tamamlayarak zamandan tasarruf ettirir. Ürün, bünyesinde bulundurduğu farklı çelik aparatlar sayesinde kendinizi yormadan lezzetli yemekler ortaya koymanız için pratiktir. Güçlü motoru, yoğun bir güç uygulamadan küçük bir kuvvetle işleminizi tamamlama olanağı sunar. Dayanıklı iç malzemesi ile uzun süre herhangi bir sorun yaşamadan rahatlıkla kullanmanız için uygundur.

  • Çok kanatlı paslanmaz çelik bıçak
  • Geniş iç hazne
  • 2 farklı hız kademesi

Dikkat Çeken Şık Tasarım

Dikkat Çeken Şık Tasarım

Stilevs Limitless el blender seti rose rengi ve birbirinden farklı fonksiyonel özellikleri ile mutfağınızın düzenine eşlik edebilecek şekilde üretilmiş bir modeldir. Ürün rose rengi ve göz alıcı güzelliği sayesinde mutfağınızın stiline yakışabilecek bir settir. Şık duruşu, dikkat çeken tasarımı ve metalik rengi ile mutfağınızın baştacı olabilecek bir mutfak robotudur. Bu ürün geniş iç haznesinin yanı sıra zarif bir duruşa sahiptir. Küçük ev aletlerinin kullanışlılığının yanında estetik görüntüsüne de önem veren müşterilerin öncelikli tercihleri arasındadır. Blender setinin çelik kısımları paslanmaya karşı dayanıklı iken plastik parçaları da çizilmeye karşı dayanıklı malzemeden üretilmiştir. Bu blender seti güzelliğinin yanı sıra farklı fonksiyonel özellikleri sayesinde işlerinizde kolaylık sağlar. Set içerisindeki bulunan aparatlar rendeleme, dilimleme, parçalama ve çırpma gibi geniş kullanım alanlarına sahiptir.

Stilevs Limitless El Blender Seti Özellikleri

Stilevs Limitless El Blender Seti Özellikleri

Özel tasarım olan bu blender seti estetik olmasının yanı sıra pratik ve rahat kullanım olanağı sunar. Ürünün üzerinde bulunan hassas güç düğmesi sayesinde büyük bir kuvvet uygulamadan robotunuzu kullanabilirsiniz. Bu mutfak robotu 1500 ml karıştırma haznesi ve 1250 ml ölçü kabı sayesinde az zamanda çok iş başarmanıza yardımcı olur. Stilevs Limitless el blender seti 2000W motor gücü ile saniyeler içinde yüksek verimlilik alabileceğiniz kesme, dilimleme ve çırpma işleri yapar. Ürünü oluşturan parçalar dayanıklı ve kaliteli malzemelerdir. Limitless seti kaydırmaz alt tabanıyla güvenli kullanım imkanı sunar. Farklı özellikteki bıçakları, rendeleme ve dilimleme işleri için özel olarak tasarlanır. Paslanmaz çift çırpıcı aparatı sayesinde karıştırma işleminde kolaylık sağlayabilirsiniz. Blender setinin elektronik kısımları dışında kalan parçalarını kullanım sonrası yıkayarak kolayca temizleyebilirsiniz.

İndirimli Stilevs Limitless El Blender Seti Fiyatı

İndirimli Stilevs Limitless El Blender Seti Fiyatı

Limitless setini yapacağınız işe göre kendi belirleyeceğiniz hız ayarında çalıştırabilirsiniz. Bu mutfak robotu farklı sertlikte olan malzemeleri zorlanmadan istediğiniz boyutlara getirmenize yardımcı olur. Marka, gelişmiş teknolojik özellikleri ile hoşunuza gidecek bir deneyim yaşamanızı sağlar. Ürünün dikkat çeken rose rengi ile siz de tarzınızı yansıtabilirsiniz. Blender setini önceden denemiş olan müşterilerin ürün hakkındaki görüşlerine Stilevs Limitless el blender seti yorum kısmından kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ürün, güçlü ve keskin paslanmaz çelik bıçakları sayesinde uzun süreli kullanım ömrü vadeder. Çeşitli amaçlar için hazırlanan parçaları ve diğer aparatları kolaylıkla temizlenebilme özelliğine sahiptir, leke tutmaz. Seti oluşturan parçalar herhangi bir araç kullanma gereği olmadan kolay takıp çıkarılabilecek bir mekanizmaya sahiptir. Stilevs Limitless el blender seti rose fiyatı seçeneklerini ve avantajlı kampanyaları Trendyol’dan inceleyebilirsiniz.