Stihl Ms170 Motorlu Testere

10.990 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Stihl Ms170 Motorlu Testere

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ay-Ticaret Satıcı Ünvanı: YUNUS EMRE ALDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0500388733
    Bu ürün Ay-Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünümüz olup garanti kapsamındadır. faturası kesilerek garantisi başlatılıp size iletilecektir.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1001 - 1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Pala Boyu 20-24
  • Zincir Diş Sayısı 27,5
Geri Bildirim Ver

Stihl MS170 Motorlu Testere - Ağaç Motoru 1.8 HP

Bahçelerinizdeki kuruyan ağaçların temizliğinde kullanılan Sti̇hl MS170 motorlu testere - ağaç motoru 1.8 HP aleti, birçok kişi tarafından beğenilerek kullanılan bir üründür. Sıklıkla ağacın kesimini yapmak için tercih edilen bu ürün, ağacın uzun ömürlü olmasını sağlar. Bahçelerine özen gösteren insanların sevdiği tasarımı olan bu model, her türlü ağaç yapısında rahatlıkla kullanılabilir. Stihl markalı tasarım, metal testeresinin kalitesi verimli ve düzgün yağlanma sonucu uzun zamanlar kullanım kolaylığı sağlar. Ağaç kesmek için rahatlıkla kullanıldığı için insanların yaşamını kolaylaştıran tatbikli bir alettir. 13.90 kg ağırlığına sahip olan bu alet, 0.25 l benzin deposuna sahip olmasıyla uzun süre çalışmasına rağmen bitmeyen benziniyle büyük beğeni alır. Testereden kaynaklanan titreşim sizi rahatsız etmeden istediğiniz zaman rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Kaliteli yapı
  • Hafif ağırlık
  • Geniş benzin deposu

Kaliteli Sti̇hl MS170 Motorlu Testere Özellikleri

Kaliteli Sti̇hl MS170 Motorlu Testere Özellikleri

Stihl MS170, bahçelerde kullanılan bir ağaç motorudur. 13.90 kg tasarımı ve 0.25 l benzin deposuna sahiptir. Ağaç dallarının veya gövdelerinin hem ıslak hem kuru olması fark etmeden kolay bir şekilde işinizi gören içeriğiyle dikkat çeker. Dayanıklı ve kullanışlı özelliğe sahip bu ağaç motoru, kullanılan her ağaçta sizi rahatsız etmeyen testere türü ile üretilir. Tatbikli kullanımıyla sizin için avantaj sağlar. Sti̇hl MS170 1.8 HP benzinli motorlu testere kaliteli yapısıyla müşterilerin sıklıkla tercih ettiği bir seçenektir. Dikkat çeken özelliklere sahip bu zarif tasarımlı ürünü kullanırken sizi yormayan ağırlığı özgürce çalışmanıza imkan tanır. Motorunun yağ akıtmayan kapak tasarımı, problem yaşamadan uzun zamanlar aleti kullanmanızı sağlar. Yapısı ve özellikleriyle oldukça işlevseldir. Motor yapılı bir ağaç kesme aletine ihtiyacınız varsa bu ürüne bakabilirsiniz.

Hafif Sti̇hl MS170 Motorlu Testere Avantajları

Hafif Sti̇hl MS170 Motorlu Testere Avantajları

Her cins ve yapıdaki ağaç dalında veya gövdesinde rahatlıkla kullanılabilen bir Stihl markalı bir üründür. Ağaç kesmedeki dikkat çeken yapısı, 1.30 kW motor gücüne sahip olduğunu gösterir. 0.25 l benzin deposunun sahip olmasıyla müşterilerin beğenisini toplar. Stihl MS170 motorlu alet, paslanmayan metal testeresiyle uzun bir süre boyunca ilk günkü kalitesini sürdürür. Ayrıca elinizde veya kolunuzda ağırlık yapmadan pratik kullanım rahatlığı sağlar. Ürünün keskin testeresinin dişleri ağacınıza zarar vermeyerek kalın gövdesini yıkamadığınız ağaçlarda bile üretiminde kullanılan paslanmaz metal malzemesinin kalitesini gösterir. Ayrıca günlük yağlanma ile çalışma hızınızı artırır. Sizi her anlamda memnun eder. Geniş tasarıma sahip olan Sti̇hl MS170 motorlu testere - ağaç motoru 1.8 HP fiyatı ürünün kaliteli testeresi ve motor gücü göz önünde bulundurularak belirlenir.

Geniş Depolu Sti̇hl MS170 Motorlu Testere İncelemesi

Geniş Depolu Sti̇hl MS170 Motorlu Testere İncelemesi

Motorlu ev tipi bir testere olan bu ürün, şık tasarımlı bir alettir. Kullanışlı ve pratik olan bu modern tasarımı sayesinde tampon bölgesi ağaca değmez. 1.3 kW motor gücü kullanıma sahip olmasıyla müşterilere kullanım avantajı sağlar. Modelin bu avantajı sayesinde hızlı bir şekilde işinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Arada sırada ürününüzü yağlamanız size kesim sırasında rahatlık sağlar. 0.25 l benzin deposu ile çalışmak istediğiniz zaman kadar kullanılabilen yapısı işinizi kolaylıkla yapabimenize yardımcı olur. Testeresinin kaliteli yapıda ve kolay bir şekilde eskimeyen palalarının bulunması ürünün beğenilen özelliklerindendir. İsterseniz siz de Trendyol aracılığıyla Sti̇hl MS170 motorlu testere - ağaç motoru 1.8 HP yorumları bölümüne bakarak şık tasarımlı bu ürün hakkında fikir edinebilirsiniz. Bu ürünü cazip fiyat avantajlı ile değerlendirip güvenle satın alabilirsiniz.