1
Göz ve Burun Damlası kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Sterimar Yetişkin Deniz Suyu Burun Spreyi 100 ml

211 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (44)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
230 TL215 TL
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
213,50 TL
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
256,86 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sterimar Yetişkin Deniz Suyu Burun Spreyi 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Farmasepeti Satıcı Ünvanı: MARATON E TİCARET İLAÇ SATIŞ PAZARLAMA DANIŞMANLIK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612101624900001 Vergi Kimlik Numarası: 6121016249
    Bu ürün Farmasepeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • STERİMAR İZOTONİK DENİZ SUYU BURUN SPREYİ 100 ML – 3 yaş üzeri çocuklar ve yetişkinlerin kullanımına uygun %100 DOĞAL DENİZ SUYU burun spreyidir. Deniz tuzlarının ve eser elementlerin kanıtlanmış faydalarından yararlanan, filtrelenmiş ve koruma maddesi içermeyen, Fransa’daki Cancale körfezinden alınan doğal deniz suyu çözeltisidir. Günlük burun hijyenini sağlamaya yardımcı olur. Kalın mukus, kabuklar, hücre atıkları, alerjenler ve hava kirliliği kaynaklı partikülleri doğrudan fiziksel olarak temizler. Hava kirliliği olumsuz etkilerinden burunun korunmasına yardımcı olur. Daha kolay nefes almanızı sağlar
  • Yaşam kalitesini artırır
  • Doğal nem dengesini korur
  • Burun temizliğini kolaylaştırır
  • Kiri ve mukusu ortadan kaldırır
  • Sterimar teknolojisi sayesinde 3 yıl boyunca kullanılabilir. Püskürtme teknolojisi sayesinde burun içine homojen olarak dağılır ve tüm açılardan (başınız dik ve yatay konumdayken) rahatlıkla kullanılabilir. Günde her bir burun deliğine 2- 6 kez kullanılabilir.
Geri Bildirim Ver

Sterimar Yetişkin Deniz Suyu Burun Spreyi 100 ml

Deniz tuzunun araştırmalarla kanıtlanmış olan faydalarına sahip olan yetişkin deniz suyu burun spreyi 100 ml, burnun tamamen temizlenebilmesine olanak sağlar. Hava kirliliğinin olumsuz etkilerini en aza indiren burun spreyi, herhangi bir koruyucu madde içermemektedir. Burnu fiziksel olarak ve detaylı şekilde temizlediği için nefes alışverişini de kolaylaştırır. Gelişmiş sprey özelliği ile öne çıkan yetişkin deniz suyu burun spreyi 100 ml, burna sıkıldığında her noktaya eşit şekilde dağılır ve temizler. Burunda nefes almayı zorlaştıran partiküller temizlendiği için burnun tıkanıklığı da tamamen açılmış olur. Özellikle grip ve nezle gibi hastalıklarda baş gösteren ve yaşam kalitesini ciddi anlamda düşüren burun tıkanıklığı Sterimar deniz suyu ile sorun olmaktan çıkar.

  • Tamamen doğal içerik formülü
  • Cancale körfezinden gelen deniz suyu
  • Burun tıkanıklığına kesin çözüm

Yetişkin Deniz Suyu Burun Spreyi Genel Özellikleri

Sterimar Yetişkin Deniz Suyu Burun Spreyi 100 ml

Fransa’da bulunan Cancale körfezinden alınmış olan deniz suyu çözeltisinin kullanıldığı Sterimar 100 ml deniz suyu burun spreyi, oldukça kaliteli bir üründür. Özel formülü sayesinde benzer ürünlere kıyasla daha etkili bir sonuç elde edebilmeyi sağlar. Yetişkinler için deniz suyu spreyi yalnızca formülüyle değil aynı zamanda kolay kullanım sağlayan şişe tasarımıyla da dikkat çekmektedir. Püskürtme teknolojisi sayesinde farklı açılardan da spreyin verimli bir şekilde kullanılması mümkündür. Yatay veya dikey olarak uygulanabilen burun spreyi, her iki şekilde kullanıldığında da detaylı temizlik sağlar ve nefes almayı kolaylaştırır. Sterimar’ın özel teknolojisi sayesinde benzersiz bir formüle sahip olan Sterimar deniz suyu içerikli burun spreyi, 3 yıl boyunca kullanılmaya devam edilebilir. Günlük kullanımda burnu temizler, yaşam kalitesini artırır ve tüm bunları yaparken burundaki doğal nem dengesini korur.

Yetişkin Deniz Suyu Burun Spreyi Ne İçin Kullanılır?

Burun tıkanıklığı gibi yaşam kalitesini olumsuz etkileyen durumları ortadan kaldırmayı amaçlayan Sterimar yetişkin deniz suyu burun spreyi 100 ml, hava kirliliğinin kötü etkilerinden kurtulmayı sağlar ve nefes almayı kolaylaştırır. Burundaki kabuklar, mukus tabakası, alerjenler, hücre atıkları ve hava kirliliğinden kaynaklanan partiküller tamamen temizlenir. Püskürtme için özel olarak tasarlanmış şişe sayesinde sıvı tüm burun içerisine homojen olarak dağılır ve her noktada temizlik sağlar. Yüzde 100 doğal içeriğe sahip olan Sterimar yetişkin deniz suyu burun spreyi 100 ml, gerçek deniz suyu çözeltisinden üretilmiştir. Bu çözeltinin filtrelenmesiyle elde edilen spreyde koruyucu olarak herhangi bir madde kullanılmamıştır. 3 yaşın üzerindeki çocuklar ve yetişkinler için uygun olan spreyi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Yetişkin Deniz Suyu Burun Spreyi Nasıl Kullanılmalıdır?

Sterimar deniz suyu kullanımı son derece kolaydır. Yatay veya dikey konumdayken kullanılabilen sprey, burnun her yerine tamamen dağılır ve derinlemesine bir temizlik sağlar. Düzenli olarak kullanım ile burnunuzu her zaman temiz tutabilir, kurumayı önleyebilir ve böylece daha rahat nefes alabilirsiniz. Ürünü kullanmak için şişenin kapağını açın ve her burun deliğine bir veya ikişer kez spreyi sıkın. Kısa süre içerisinde burnunuzun temizlendiğini, tıkanıklığın açıldığını ve burnun nemlendiğini hissedeceksiniz. Bu işlemi her bir burun deliği için günde 2 ila 6 kez arasında tekrarlayabilirsiniz. 100 ml miktarındaki spreyi ortalama bir kullanım sıklığı ile epey uzun bir süre boyunca kullanmaya devam edebilirsiniz. İndirimli olan Sterimar deniz suyu fiyatı sayesinde bütçenizi aşmadan burnunuzun sağlıklı ve temiz olmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca bebeğiniz için Sterimar baby deniz suyu burun spreyi 100 ml ürününü de satın almayı düşünebilirsiniz. Trendyol’da bulunan Yetişkin Deniz Suyu Burun Spreyi 100 ml yorum bölümünde ürünle ilgili yapılan tüm yorumlara göz atabilirsiniz.