Sterimar Deniz Suyu Burun Spreyi 50 Ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (36)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
158,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sterimar Deniz Suyu Burun Spreyi 50 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bebeye Satıcı Ünvanı: GT BİLİŞİM TURİZM REKLAM PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0411038255500015 Vergi Kimlik Numarası: 4110382555
    Bu ürün bebeye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Deniz Suyu Burun Spreyi 50 Ml

Ürün Özellikleri

  • Hacim 50 ml
Geri Bildirim Ver

Sterimar Deniz Suyu Burun Spreyi 50 ml

Tıkalı burnu açmak ve günlük burun temizliği için kullanılan Sterimar deniz suyu burun spreyi 50 ml mevsim alerjisi ve hava kirliliğinin olumsuzluklarından etkilenenlerin kullandığı bir üründür. Rahat taşınabilir olduğu için her yere kolayca götürülebilir. Kullanışlı ve hafif tasarıma sahip olan bu ürün beğeni toplar. Aynı zamanda burnun kişisel temizliğini ve mukusu ortadan kaldırmaya yarayan ürün, sıklıkla tercih edilir.Bu ürünü, sahip olduğu sterimar teknoloji sayesinde bebeklerinizin burnunu temizlerken herhangi bir problem yaşamadan uzun süre kullanabilirsiniz. Özellikle bebeklerin tıkanan burunlarını açmada kullanılan ve burnun doğal nem dengesini sağlayan sprey, bebeğinizin yaşam kalitesini artırır. Ürün şık görünüm ve pratik kullanımıyla sizi her anlamda memnun eder. Sahip olduğu Sterimar teknolojisi sayesinde bebeklerinizin burnunu temizlerken bir problem yaşamadan uzun süre kullanabilirsiniz.

  • Kaliteli Sterimar teknoloji
  • Kolay burun temizliği
  • Pratik kullanım

Pratik Sterimar Deniz Suyu Spreyi Özellikleri

Pratik Sterimar Deniz Suyu Spreyi Özellikleri

Hafif ve kullanışlı olan Sterimar deniz suyu 50 ml, püskürtme teknolojisi sayesinde burun içine eşit bir şekilde dağılır. Günlük olarak kullanılabilecek ürün sizi rahatlatır. İdeal ölçüsü ve pratik kullanımı sayesinde ihtiyaç duyulan her yere rahatlıkla taşınabilir. Kaliteli malzemeye sahip olan bu ürün, püskürtme teknolojisi müşteriler için avantaj sağlar. Ürünün bu avantajı sayesinde 3 yaş ve üzeri çocukların tek başına kullanmasına olanak sağlar. Aynı zamanda spreyin içindeki deniz suyu burun içindeki nem dengesini arttırır ve kolaylıkla burnun içindeki mukusları temizler. İzotonik deniz suyu olan sprey, çevre dostu bir ürün olarak size hizmet sunar. Ayrıca kimyasal içermez. Fazla büyük olmayan yapısı ve ideal ölçüsüyle birçok alanda rahatlıkla kullanılabilir. Böylelikle sağlık açısından güvenilir bir üründür. Sağlıklı içeriğe sahip olan bu spreyi güvenle tercih edebilirsiniz.

Sterimar Deniz Suyu Spreyi 50 ml Fiyatı

Sterimar Deniz Suyu Spreyi 50 Ml Fiyatı

Deniz suyu spreyi Sterimar’ı her mevsim rahatlıkla ve güven içinde kullanmak mümkündür. Sağlıklı içeriğe sahip olan bu sprey, uzun süre boyunca ilk günkü kalitesini sürdürür. Hafif yapısı ve kullanışlı tasarımıyla dilediğiniz her yere rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Sağlıklı içeriği ve her yaş grubunun rahatlıkla kullanmasına uygun olduğu için severek kullanılır. Kullanım kolaylığı ve doğal nem dengesini sağlamasından dolayı büyük beğeni toplar. Günlük pratik kullanıma sahip olan bu ürün, her zaman kullanıma hazırdır ve yanınızda her yere götürebilirsiniz. Püskürtme teknolojisine sahip olması beğenilen detayları arasında yer alır. Püskürtmeli model, özellikle 3 yaş grubu için ideal tasarımdır. Sterimar deniz suyu burun spreyi 50 ml fiyatı tüm bu özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Pratik kullanımıyla dikkat çeken benzersiz bu ürüne göz atabilirsiniz.

Sterimar Deniz Suyu Burun Spreyi Kullanımı

Sterimar Deniz Suyu Burun Spreyi Kullanımı

Sterimar sprey, doğal nem dengesini sağlamasından dolayı sıklıkla tercih edilir. Markanın bu modeli, yaşam kalitenizi arttırmak için tasarlanır. Ürünün yanında burun kişisel temizliği için herhangi bir ürün kullanmanıza gerek kalmaz. Çünkü model, kiri ve mukusu ortadan tamamen kaldırır. Ürünün dikey bir görünüm ile püskürtmeli tasarıma sahip olması, kullanım rahatlığına imkan tanır. Ürün, sahip olduğu teknoloji ve takılıp çıkarılabilen başlığıyla hayatınızı her anlamda kolaylaştırır. Tıkanan burnu açması ve nemlendirmesi ile beğeni toplayan bir üründür. Kaliteli püskürtme tasarımı ile oldukça uzun ömürlü bir performans sunar. Bu sebeple markanın bu modeli, bir fiyat performans ürünü olarak değerlendirilir. Trendyol aracılığıyla Sterimar deniz suyu burun spreyi kullanımı hakkında yapılan yorumları okuyup ürün hakkında değerlendirme yaparak uygun fiyat avantajlarıyla satın alabilirsiniz.