3
Damla, Serum, Sprey kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Sterimar Burun Spreyi Nose Hygiene Bebe 100 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (37)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sterimar Burun Spreyi Nose Hygiene Bebe 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aloanne Satıcı Ünvanı: APRON34 BEBE GİYİM TEKSTİL TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0071044906500017 Vergi Kimlik Numarası: 0710449065
    Bu ürün Aloanne tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • STERİMAR BABY İZOTONİK DENİZ SUYU BURUN SPREYİ 100 ML – 0-3 yaş bebeklerin hassas burunları için özel olarak geliştirilmiş püskürtme ucuna sahip %100 DOĞAL DENİZ SUYU burun spreyidir. Deniz tuzlarının ve eser elementlerin kanıtlanmış faydalarından yararlanan, filtrelenmiş ve koruma maddesi içermeyen, Fransa’daki Cancale körfezinden alınan doğal deniz suyu çözeltisidir. Bebeklerin günlük burun hijyenini sağlamak için kullanılır.
  • Emzirmeden ya da beslenmeden önce uygulanması önerilir.
  • Püskürtme basıncı hassas bebek burunları için ayarlanmıştır.
  • Püskürtme teknolojisi sayesinde kullandıktan sonra bebeğin burnunun aspire edilmesine gerek yoktur.
  • Kirleri ve mukusu ortadan kaldırır.
  • Bebeğin daha rahat/kolay nefes almasını sağlar.
  • Beslenme ve uykuyu kolaylaştırır.
  • Sterimar teknolojisi sayesinde 3 yıl boyunca kullanılabilir. Püskürtme teknolojisi sayesinde burun içine homojen olarak dağılır ve tüm açılardan (bebeğin başı dik ve yatay konumdayken) rahatlıkla kullanılabilir. Günde her bir burun deliğine 2- 6 kez kullanılabilir. Evde,yolculukta ve bebek kucağınızdayken rahatlıkla kullanılabilir. Takılıp çıkarılabilen ve yıkanabilen başlığı sayesinde kullanımı hijyeniktir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 100 ml
Geri Bildirim Ver

Sterimar Baby Deniz Suyu Burun Spreyi 100 ml

Burun tıkanmasının sık yaşandığı durumlarda bebeğin burnunun doğal mukozasına zarar vermeden açmak için burun spreyi kullanılır. Bazen soğuk algınlığı bazen ise alerjik durumlardan kaynaklı bebeklerde burun tıkanıklığı yaşanır. Bu durum çocuk için son derece rahatsızlık verici bir durumdur. Sağlıklı ve olması gerektiği gibi nefes alamadığından tüm yaşamının kalitesi düşer. Düzenli bir uyku uyuyamaz bu da gelişimini olumsuz etkiler. Sterimar Baby deniz suyu burun spreyi 100 ml, bebeklerin hassas burun yapısı için özel olarak geliştirilir. Çocuğu rahatsız etmeyecek hassasiyette tasarlanan püskürtme ucuna sahip, yüzde yüz doğal deniz suyu burun spreyidir. Rahat bir biçimde nefes alıp vermeye olarak tanıdığı için beslenme ve uykuyu kolaylaştırır. Deniz tuzunun ve eser elementlerin kanıtlanan yararlarından faydalanan doğal bir üründür.

  • Doğal içerik
  • Rahat kullanım
  • Gelişmiş püskürtme teknolojisi

Rahatlatıcı Sterimar Bebek Deniz Suyu Özellikleri

Rahatlatıcı Sterimar Bebek Deniz Suyu Özellikleri

3331300097023, filtrelenmiş ve koruma maddesi içermez bu sebeple ebeveynler tarafından sıklıkla tercih edilir. Fransa'nın Cancale Körfezi’nden alınan doğal deniz suyu ile size sunulur. 0-3 yaş arasındaki bebeklerin günlük burun bakımını sağlamak için üretilir. Sterimar bebek deniz suyu burun spreyi 100 ml, emzirmeden veya beslenmeden önce uygulanması önerilir. Püskürtme basıncı hassas bebek burun yapısı için özel olarak ayarlanır. Özel püskürtme teknolojisi sayesinde kullanıldıktan sonra çocuğunuzun burnunun aspire edilmesine gerek kalmaz. Burun içerisindeki kirleri ve mukusu ortadan kaldırır. Bu sayede bebek rahat bir şekilde nefes alıp verir. Bu da onu büyük ölçüde rahatlatır. Mutlu ve sağlık bir büyüme sürecine katkı sağlayan ürün müşterilerin beğenisini toplar. Beslenme ve uykuyu kolaylaştırdığı için hem size hem de bebeğinize fayda sağlar. Yüzde yüz doğal olduğundan güvenle kullanılabilir.

Doğal Deniz Suyu Burun Spreyi 100 ml Fiyat

Doğal Deniz Suyu Burun Spreyi 100 ml Fiyat

Bazen hastalıklar bazende alerjik durumlar sebebi ile burun tıkanıklığı çocuklarda sıklıkla görülen ve rahatsız edici bir durumdur. Hem bebeğinizin hem de sizin yaşam kalitenizi olumsuz etkileyen bu durumu tamamen doğal yapıdaki bu sprey ile ortadan kaldırabilirsiniz. Bu sayede rahat nefes alıp verebileceği için hem uyku hem de beslenmesine katkıda bulunur. Sterimar teknolojisi ile üretilen sprey, belirli aralıklarla kullanılabilir. Püskürtme teknolojisi güzel olan ürün burun içerisinde homojen bir şekilde dağılır. Bebeğin başı dik veya yatay pozisyonda olsun, her açıdan rahat bir şekilde kullanım imkanı sunar. Günde her iki burun deliğine 2- 6 defa püskürtülebilir. Evinizde, yolculukta çocuğunuz kucağınızda iken rahat bir biçimde kullanabilirsiniz. Sterimar baby deniz suyu burun spreyi 100 ml fiyat bakımından da müşterinin beklentilerini karşılar.

Pratik Deniz Suyu Burun Spreyi Yorumları

Pratik Deniz Suyu Burun Spreyi Yorumları

Bebek gelişiminde sağlıklı beslenme ve düzenli ve rahat bir uyku önemli iki etmendir. Uykusunu rahat bir şekilde alan bebek mutlu olur. Mutlu çocuk güzel bir biçimde yemeğini yer ve sağlıklı gelişir. Ancak burun tıkanıklığı maalesef bebeklerin çoğunda sık karşılaşılan bir durumdur ve uykuyu, beslenmeyi olumsuz yönde etkiler. Buna bulunabilecek etkili yöntem burun spreyi kullanmaktır. Ürün, beklentilerinizi doğal yolla karşılar. Yüzde yüz deniz suyu burun spreyi, ebeveynlerin güvenle kullanabileceği doğallıktaki üründür. Organ içerisindeki kiri ve mukusu ortadan kaldırarak rahatlık sağlar. Özel geliştirilen püskürme ucu sayasında çocuğa rahatsızlık vermeden tüm burun içine homojen şekilde dağılır. Sterimar bebek deniz suyu burun spreyi 100 ml yorumları ve ürünün tüm özelliklerine Trendyol üzerinden rahat bir şekilde bakıp spreyi kolay biçimde satın alabilirsiniz.