Sterimar Baby Hygiene Deniz Suyu 100 Ml Burun Spreyi

344,09 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
50 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sterimar Baby Hygiene Deniz Suyu 100 Ml Burun Spreyi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: dermodies Satıcı Ünvanı: DERMODİES KOZMETİK ITRİYAT ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293097689700001 Vergi Kimlik Numarası: 2930976897
    Bu ürün dermodies tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sterimar Baby Deniz Suyu Burun Spreyi 100 ml Özellikleri
  • Sterimar Baby Deniz Suyu Burun Spreyi 100 Ml Sterimar baby deniz suyu spreyi100 ml 0-3 yaş bebek ve çocuklar için %100 doğal deniz suyu spreyi.Sterımar baby, içerdiği deniz suyu ile bebeğinizin günlük burun temizliğinde kullanılır.Özel tasarlanmış püskürtücü ucu ile hassas bir burun yıkaması ve burun temizliği sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 100 ml
Geri Bildirim Ver

Sterimar Baby Deniz Suyu Burun Spreyi 100 ml

Burun tıkanıklığı, solunum sisteminin yeni gelişme aşamasında olduğu zamanlarda dikkatli olunması gereken önemli bir durumdur. Sterimar Bebek deniz suyu burun spreyi 100 ml ambalajlı ürün, bebeğinizin yaşadığı tıkanıklığı giderip rahat nefes alabilmesi için kullanılır. Soğuk algınlığı gibi durumlarda burun spreyinden yararlanmanız gerekebilir. Ürün, doğal deniz suyu formülü ile tıkanıklığı gidermeye ve rahat nefes almaya yardımcı olur. Ekonomik bir seçenek olan sprey hem evlerde hem de hastanelerde yaygın olarak kullanılır. Şişe formunun yapısı nedeniyle oldukça hijyeniktir. Sürekli temizlenmesi gereken bakteri tutan aparatları yoktur. Sadece sprey ucunu temiz tutmanız yeterlidir. Kullanmak için yapmanız gereken tek şey burun deliğinin hemen altına yerleştirmek ve hafifçe sıkmaktır.

  • %100 doğal deniz suyu formüllü
  • Kullanım kolaylığı sunan sprey başlık
  • Rahat nefes almaya yardımcı

Doğal Formüllü Sterimar Baby Deniz Suyu Burun Spreyi

Doğal Formüllü Sterimar Baby Deniz Suyu Burun Spreyi

Sterimar Baby deniz suyu burun spreyi 100 ml, ilk birkaç ay sadece burnundan nefes alan yeni doğan bebeklerin tıkanıklığını gidermeye yardımcı olur. Fazla mukusun solunum yollarını tıkaması nefes darlığı problemini de beraberinde getirerek çocuğunuzun hem beslenmesini hem de uyumasını olumsuz yönde etkiler. Bebeklerin huzursuz olması, anne ve babalarının da huzursuz olması anlamına gelir. Sterimar Baby deniz suyu spreyi 100 ml, bebeğinizin biraz rahatlamasına yardım eder. Deniz suyu spreyi, özellikle gribal enfeksiyonlardan kaynaklanan solunum problemlerinde ve alerjilerde büyük oranda rahatlama sağlar. Sterimar Baby deniz suyu burun spreyi yapışkan mukusu inceltir, burundaki bazı enflamatuar kimyasalları temizler, mukus tıkaçlarını çıkarabilir, iç dokuları nemlendirir ve burnun iyi nefes almasına yardımcı olur. Spreyi kullanarak uykusuzluk, beslenme problemleri, burun içi yara ve kuruluk oluşumunu büyük ölçüde engelleyebilirsiniz.

Pratik Sterimar Baby Deniz Suyu Burun Spreyi

Pratik Sterimar Baby Deniz Suyu Burun Spreyi

Sterimar burun spreyi kullandığınızda hapşırma başladığını fark edebilirsiniz. Bunlar, solunum yollarının doğal olarak temizlemesine izin veren oldukça normal bedensel reaksiyonlardır. Böylece minikler hem rahatsızlık duymadan yemek yer hem kolay nefes alır hem de huzurlu uyur. Bu ürün herhangi bir pozisyonda veya herhangi bir açıda kullanılmasına izin veren, kullanımı kolay ve hızlı hale getiren özel püskürtücü bir başlığa sahiptir. Sterimar Baby deniz suyu burun spreyi kullananlar için fonksiyonel ve işe yarar bir üründür. Çocuğunuzun burun deliklerini açmak için ilk önce rahat bir pozisyona getirmeniz gerekir. Aplikatör ucunu bebeğin burun deliğinin hemen altına yerleştirip gerekli dozu iki burun deliğine püskürtebilir, sonra yumuşak bir bezle silebilirsiniz. Sterimar Baby burun spreyi fiyatı ile de çok ekonomiktir. Çocuğunuz yemek yemeden 10 dakika önce uygulayabilirsiniz.

Avantajlı Sterimar Baby Burun Spreyi Fiyatı ve Yorumları

Avantajlı Sterimar Baby Burun Spreyi Fiyatı ve Yorumları

Tıkalı bir burun, küçük çocuğunuzun nefes almakta güçlük çekmesine sebebiyet verebilir. Hafif tıkanıklık sağlık açısından çok endişe verici değildir ancak yine de rahatsızlık vericidir. Bir bebek için nefes alma eylemi, ilk aşamalarda fazla çaba gerektiren bir eylemdir. Yetişkinlerde bile tıkanıklık, nefes alma kolaylığını ortadan kaldırdığı için huzursuzluk ve tahrişe neden olur. Bebeğiniz iyi bir şekilde nefes almak için ağlayabilir veya öksürebilir. Bu ise farklı bir soruna neden olabilir. Tıkalı burnun temizlenmesi bebeklerde çok önemlidir ve Sterimar Baby deniz suyu burun spreyi bu konuda çok etkilidir. Belirtiler ne sıklıkta meydana geliyorsa, burun deliklerinden bu oranda sprey uygulanabilir. Bunun haricinde aşırıya kaçmadan kullanılması gerekir. Bebekler ve küçük çocuklar için güvenlidir. Trendyol'dan Sterimar Baby deniz suyu burun spreyi 100 ml fiyatlarındaki fırsatlarla ürünü satın alabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Sterimar Baby deniz suyu kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.