Stella Gri Üç Fonksiyonlu Kedi Yatak

389,99 TL
Son 2 ürün!
Beden: 35/35
35/35
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
389,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
379,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Stella Gri Üç Fonksiyonlu Kedi Yatak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PatiShop Satıcı Ünvanı: DENİZ AKVARYUM EVCİL HAYVANLAR GIDA VE TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0291009854800001 Vergi Kimlik Numarası: 2910098548
    Bu ürün PatiShop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRETİCİ FİRMA PANDAGROUP.Stella kedi ve köpek yatağı. İçinde ayrı olarak minderi bulunmaktadır.TAY TÜYÜ KUMAŞ olarak Evcil Dostlarımızın rahatlığı için özel üretilmiştir. Değişkenlik gösteren özel yapısı sayesinde üç farklı şekilde kulube-yatak-koltuk olarak kullanabilirsiniz. Kullanmış olduğumuz silinebilir ve leke tutmaz tay tüyü kumaşı sayesinde temizlemesi çok kolay!dır. Ölçü: ÜST KISIM: 35 CM KARE YÜKSEKLİK: 45 CM ALT TABAN: 50 CM KARE

Ürün Özellikleri

  • Tip Ev Yatak
  • Boyut Büyük Boy
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Stella Gri Üç Fonksiyonlu Kedi Yatağı

Stella kedi yatağı tay tüyü kumaş kullanılarak üretilir. Bu sayede patili dostlarınızın kullanımı için oldukça uygundur. Temizlenebilen kumaşı sayesinde oluşabilecek kazalarda ürünün temizliğini kolaylıkla yapabilirsiniz. Tay tüyü kumaş leke tutmayan ve silinebilir yapıdadır. Ürün üç farklı şekilde kullanılabilir. Bunlardan birincisi kedi yatağının içindeki minderin tek başına kullanılmasıyla olur. İkinci kullanım şekli ürünün minik bir çadırı andıran görüntüsüyle yapılır. Diğer kullanım şekli ise ürünün tepeden bastırılarak daha kalın bir dokuya ulaştığı formattır. Kedilerin taşıdığı farklı yapıdaki karakterler tıpkı insanlardaki gibi farklı şeyleri sevmelerini sağlar. Sizin patili dostunuz, hangi kullanım şeklini beğenirse öyle kullanabilirsiniz. Tekrar tekrar kullanım şeklini değiştirerek çeşitlilik sağlayabilirsiniz. Ürün küçük ırk köpeklerinin de severek kullanabileceği yapıdadır.

  • Konforlu yapı
  • 45 cm yükseklik
  • Kolay temizlenebilen yapı

Evcil Hayvanlar İçin Stella Gri Üç Fonksiyonlu Yatak

Evcil Hayvanlar İçin Stella Gri Üç Fonksiyonlu Yatak

Stella gri üç fonksiyonlu kedi yatağını, kendi evcil hayvanınızın konforunu artırmak için alabileceğiniz gibi sokak hayvanları için de tercih edebilirsiniz. Küçük ırk köpeklerin de kullanabileceği ürün özellikle kedi dostlarınızın beğenisini kazanır. Kedilerin dar ve kapalı alanlara girmeyi sevdikleri bilinir. Bunun sebebi ise sıcak kalabilmeleri ve güvende hissedebilmeleridir. Patili dostunuza uyku saatlerini sıcak ve güvenli geçirebileceği özel bir alan sunarak onu mutlu edebilirsiniz. Kedinizin sürekli aynı yerde yatıyor olması tek bir bölgede uzun saatler geçirmesi manasına gelir. Bu sayede de tüylerini bu bölgeler ağırlıklı olacak şekilde dökerler. Ürünün kolay temizlenen tay tüyü dokusu sayesinde temizlik süreci oldukça kolaylaşır. Stella gri üç fonksiyonlu kedi yatağı evcil dostlarınızın rahatlığı için özel olarak üretilir. Değişkenlik gösteren özel yapısı sayesinde üç değişik biçimde kullanabilirsiniz.

Tay Tüylü Stella 3 Fonksiyonlu Kedi Yatağı Özellikleri

Tay Tüylü Stella 3 Fonksiyonlu Kedi Yatağı Özellikleri

Stella 3 fonksiyonlu kedi yatağı yumuşak dokusuyla kedinizin beğenisini kazanır. Son derece geniş iç yapısı sayesinde kediniz içinde huzurla bulunabilir. Farklı pozisyonlara ayarlanabilen Stella kedi yatağını yaz ve kış ayları için kullanılabilecek 2 ayrı ürün olarak değerlendirebilirsiniz. Minik bir çadır görünümündeki kullanım hali ısıyı daha iyi koruyabileceği için kış aylarına daha uygun olabilir. Kedinin üst tabana oturabileceği kullanım şekli ise yaz ayları için son derece ideal bir seçim olabilir. Ayrıca ürünü farklı noktalara yerleştirebilirsiniz. Kalorifer peteklerine yatmayı seven evcil dostunuz için tercih edebileceğiniz Stella marka yatağı güvenle petek üzerine yerleştirebilirsiniz. Kediniz dış dünyada özgür dolaşabilen bir varlıksa, yatağını sık bulunduğu ev dışı bir noktaya da rahatlıkla yerleştirebilirsiniz. Ürün oldukça kolay silinebildiği için temizlik konusunda endişe etmenize de gerek yoktur. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Stella gri üç fonksiyonlu kedi yatağı kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Avantajlı Stella Gri Üç Fonksiyonlu Kedi Yatağı Fiyatları

Avantajlı Stella Gri Üç Fonksiyonlu Kedi Yatak Fiyatları

Stella gri üç fonksiyonlu kedi yatağı fiyatları kullanılan malzeme kalitesine göre son derece avantajlıdır. Bütçenizi zorlamayacak şekilde belirlenen fiyatlar, indirim dönemlerinde daha da uygun hale gelebilir. İndirimli fiyatlardan yararlanabilmek için dünya hayvanlar günü gibi özel dönemlerde ürünleri kontrol edebilirsiniz. Stella üç fonksiyonlu kedi yatağını kedinize tanıtırken, yatağın içine girmesi için de zorlamamak önemlidir. Kediler doğaları gereği çevrelerindeki objeleri keşfetmeyi severler. Satın aldığınız yatağı kedinin görebileceği bir noktaya bırakarak alışma sürecini başlatabilirsiniz. Eğer buna rağmen kediniz yatağı kullanmaya başlamazsa, yatak içine sevdiği kuru mamalardan ya da ödül mamalarından koyabilirsiniz. Bu şekilde de yatağına daha hızlı ısınabilir. Sevgiyle baktığınız minik dostunuz için en iyisini tercih edebilmek adına Stella markasına ait bu modeli değerlendirebilirsiniz. Alışverişinizi Trendyol’un avantajlı fiyatlarından yararlanarak satın alma işlemini tamamlayabilirsiniz.