SteelSeries Rival 650 Wireless Oyuncu Mouse - Çift Optik Sensör - Ayarlanabilir Ağırlık Sistemi

3.699 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.799 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.649 TL

Ürün Bilgileri

SteelSeries Rival 650 Wireless Oyuncu Mouse - Çift Optik Sensör - Ayarlanabilir Ağırlık Sistemi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TAZOSUN Satıcı Ünvanı: TAZOSUN TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833115084800001 Vergi Kimlik Numarası: 8331150848
    Bu ürün TAZOSUN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yok

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 10000 - 15000 Dpi
  • RGB Aydınlatma Var
  • Buton Sayısı 10
  • Mouse Tipi Laser
  • Renk Siyah
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Sensör Tipi Optik
  • Kablo Uzunluğu Yok
  • Batarya Tipi Şarjlı
  • Bağlantı Türü Kablosuz
Geri Bildirim Ver

SteelSeries Rival 650 Wireless Oyuncu Mouse - Çift Optik Sensör - Ayarlanabilir Ağırlık Sistemi

Steelseries Rival 650 Wireless oyuncu mouse modeli kablosuz olarak karşınıza çıkar. Bu sayede daha esnek hareket edebilme imkanı sunar. Hızlı şarj özelliği sayesinde dilediğiniz an kullanılabilir. Hassas oyun sensörü ile işlevselliği üst düzeydedir. Geliştirilerek üretilen bu yeni teknoloji 1000 Hz yenileme hızına sahiptir. Aynı zamanda da 1 MS gecikme ve 24 saatlik pil ömrü mevcuttur. Kablosuz olarak efsane bir performans sergileyen ürün oyun maratonlarında da frekans optimizasyonu sağlar. Bu sayede turnuvalar uzun süre devam eder. Mouse 15 dakikada kolayca şarj edilerek uzun süre kullanılabilir. Dolayısıyla 10+ saatten daha uzun sürede oyun keyfinin tadını çıkarabilirsiniz. Steelseries 650 Wireless mouse modeli 2 adet üst seviye hassasiyet sensörüne sahiptir. Ürünün barındırdığı eşsiz özellikler şu şekilde sıralanabilir:

  • Hassasiyet sensörü
  • Kaldırma tespiti
  • Ayar sistemi

Şaşırtıcı Bir Oyun Deneyimi Sunan Steelseries 650 Wireless

Şaşırtıcı Bir Oyun Deneyimi Sunan Steelseries 650 Wireless

True Move 3+ ve teknoloji harikası oluşturan, yerden kaldırma tespiti yapabilmeyi bir arada sunan bir modeldir. Dolayısıyla oyun içinde kalkışta da size tam kontrol edebilme imkanı verir. Mükemmel bir ağırlık merkezine ve dengeye sahiptir. Steelseries Rival 650 kablosuz oyuncu mouse modelinde bulunan RGB aydınlatma sistemini kendinize göre kişiselleştirebilirsiniz. Ağırlık merkezi ayarları sayesinde hareket edebilen cisimleri ve hafifliği değiştirebilme imkanı sunar. Ayrıca sahip olduğu şarj sistemi ile oyunun ortasında pilinin bitmesi gibi bir sorunla karşılaşmanızı önler. Ağırlık konumlandırması sayesinde de elinizle bütün tutuş şekillerinde ve farklı oyun tarzında dengenizi kaliteli bir şekilde korur. Steelseries Rival 650 mouse etkileyici ve sezgisel yapıya sahip bir üründür. Gelen bildirim özelliği sayesinde oyun içinde gerçekleşen olayları hızlı bir şekilde görebilmenizi sağlayan bu modeli siz de deneyebilirsiniz.

Performansı ile Steelseries Rival 650 Mouse Modeli

Performansı ile Steelseries Rival 650 Mouse Modeli

Kaliteli performans için silahlandırılan ve güçlü bir 32 Bit ARM işlemcisine sahip olan Steelseries Rival 650 Wireless mouse modeli, çok sevilir. Dahili hafızaya kaydedebilen özelliği ile tuş atamalarını ve ışıklandırma efektlerini yazılım olmadan saklayabilirsiniz. Ergonomik tasarımı ile her yönden oyuncuların zorlu taleplerini karşılayan bir konfor sunar. Uzun süreli ve yoğun oyun seanslarında mükemmel bir performans sergiler. Ürünün ağırlık sistemi yan taraflarına 8 yuva ve 4 gr eklenerek çalışır. Bu sayede dengeyi kendinize göre ayarlayabilir ve tutuş şekillerinizi en iyi hale getirebilirsiniz. SteelSeries Rival 650 Wireless oyuncu mouse - çift optik sensör - ayarlanabilir ağırlık sistemi ile konumlandırma tamamen sizin tercihinize bağlıdır. Özellikleri sayesinde sizi şaşırtan bu ürün birçok kişi tarafından sevilerek kullanılır. Dolayısıyla içiniz rahat bir şekilde bu mouse modelini tercih edebilirsiniz.

Müşteri Deneyimi ile Steelseries Rival 650 Oyuncu Mouse

Müşteri Deneyimi ile Steelseries Rival 650 Oyuncu Mouse

SteelSeries Rival 650 Wireless oyuncu mouse - çift optik sensör - ayarlanabilir ağırlık sistemi kullananlar ürün hakkındaki düşüncelerini, beğenilerini ve memnuniyetlerini yorum bölümüne yazarak dile getirirler. Bu sayede kararsız kalan müşterilerin detaylı fikir sahibi olmalarına yardımcı olurlar. Siz de SteelSeries Rival 650 Wireless oyuncu mouse - çift optik sensör - ayarlanabilir ağırlık sistemi yorumları bölümünde bulunan yazıları okuyarak ürün ile ilgili kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca avantajları ve özellikleri hakkında da fikir edinebilirsiniz. SteelSeries Rival 650 Wireless oyuncu mouse - çift optik sensör - ayarlanabilir ağırlık sistemi fiyatları da taşıdığı özellikler göz önüne alınarak her bütçeye hitap eder. Keyif veren tarafı ile eğlencenizi iki kat artırır. Ürün hakkındaki bütün detaylara Trendyol üzerinden ulaşabilir ve eşsiz özelliklere sahip bu modele siz de sahip olabilirsiniz.