SteelSeries Qck Medium Gaming Mousepad - Oyun Sensörleri İçin Optimize Edilmiştir

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

SteelSeries Qck Medium Gaming Mousepad - Oyun Sensörleri İçin Optimize Edilmiştir

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR Satıcı Ünvanı: VATAN BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632003607286721 Vergi Kimlik Numarası: 6320036072
    Bu ürün VATAN BİLGİSAYAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Qck Medium Gaming Mousepad - Oyun Sensörleri İçin Optimize Edilmiştir

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
  • Garanti Süresi Belirtilmemiş
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • RGB Aydınlatma Yok
Geri Bildirim Ver

SteelSeries Qck Medium Gaming Mousepad - Oyun Sensörleri İçin Optimize Edilmiştir

Mouse pad çeşitleri, bilgisayar kullananlar tarafından sıklıkla ihtiyaç duyulan bir üründür. Kullanışlı özellikleri ve estetik tasarımı ile dikkat çeken mouse pad SteelSeries QcK büyük beğeni toplar. Aynı zamanda oyunseverlerin çokça tercih ettiği bir ürün olan SteelSeries mouse pad, kullanışlı özellikleri ile öne çıkar. Maksimum kontrol sağlamanız için özel olarak mikro dokulu QcK kumaş ile üretilen mouse pad modeli sizi her anlamda memnun eder. Bu ürün ile oyun oynadığınız süre boyunca mouse kontrolünü her zaman elinizde tutabilirsiniz. Mouse pad QcK 320 x 270 x 2 mm boyutuna sahiptir. SteelSeries mouse pad, test edilerek üretilmesi ile dikkat çeken bir üründür. Öne çıkan özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Maksimum kontrol için QcK mikro dokulu kumaş
  • Yıkanabilir dayanıklı yapı
  • Yüksek lif yapısı ve pürüzsüz yüzey

Mouse Pad SteelSeries QcK Özellikleri

Mouse Pad SteelSeries QcK Özellikleri

Pratik ve rahat kullanım avantajı sağlayan aletler her zaman ön plana çıkar. SteelSeries QcK medium gaming mouse pad sayesinde en sevdiğiniz bilgisayar oyununda kolaylıkla başarı elde edebilirsiniz. Bu modelde hem lazer sensörlü hem de optik farelerin izleme doğruluğunu artırmak üzere yüzey pürüzsüzleştirilir ve lif yapısı yüksektir. Bu model maksimum kontrol için özel QcK mikro dokulu kumaş ile üretilir. Düşük ve yüksek CPI izleme hareketleri için uygun olan SteelSeries mouse pad, oyunlardaki en güzel başarılarınıza eşlik eder. Bu ürün ile artık savaşın ortasında mouse takip alanınız hiçbir zaman bitmez ve kontrol her zaman sizde olur. Ergonomik tasarımı ile öne çıkan ürünün dayanıklı ve kolay yıkanabilir yapıya sahip olması müşteriler için bir avantajdır. SteelSeries QcK medium mouse pad bu avantajı sayesinde uzun yıllar kullanım imkanı sunar.

SteelSeries QcK Medium Gaming Mouse Pad Avantajları

SteelSeries QcK Medium Gaming Mouse Pad Avantajları

Bilgisayar oyunlarında üstün bir başarı ve mükemmel bir oyun performansı elde etmek istiyor olabilirsiniz. SteelSeries QcK medium gaming mouse pad - oyun sensörleri için optimize edilmiştir ürünü sayesinde istediğiniz oyun performansına kolaylıkla ulaşabilir ve mouse kontrolünü her an elinizde tutabilirsiniz. Dayanıklı yapıya ve kullanışlı özelliklere sahip olan bu mouse pad, uzun yıllar boyunca ilk günkü gibi kullanım avantajı sunar. Bu model, kullanışlı özellikleriyle öne çıkan bir üründür. 320 x 270 x 2 mm boyutlarındaki ürün bilgisayar masanıza tam uyum sağlar. Ürünün dayanıklı yapısı ve yıkanabilir kumaşa sahip olması pratik temizlik imkanı tanır. Bunların yanı sıra hem düşük hem de yüksek CPI izleme için uygundur. Ürün hakkında bilgi sahibi olmak için SteelSeries QcK medium gaming mouse pad - oyun sensörleri için optimize edilmiştir yorumlarına göz atabilirsiniz.

SteelSeries QcK Medium Gaming Mouse Pad Uygun Fiyatlarla

SteelSeries QcK Medium Gaming Mouse Pad Uygun Fiyatlarla

SteelSeries QcK medium gaming mouse pad - oyun sensörleri için optimize edilmiştir fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Ergonomik tasarımı ile beğeni toplayan ürün, dayanıklı ve yıkanabilir kumaşa sahiptir. QcK medium mouse pad pürüzsüz yüzeyi ve lif yapısının yüksek olması sayesinde çeşitli fare türlerinde izleme doğruluğunu artırır. SteelSeries mouse pad ile artık savaşın ortasında mouse takip alanınız hiçbir zaman bitmez ve kontrol her zaman sizde olur. Oyunlarınızda elde edeceğiniz başarılara eşlik eden bu ürün en iyi mouse sensörü üreticileri tarafından test edilir. Ürün hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için SteelSeries QcK medium gaming mouse pad - oyun sensörleri için optimize edilmiştir kullananlar tarafından yapılan müşteri yorumlarına göz atabilirsiniz. Kullanışlı özelliklere ve kullanım kolaylığına sahip bu ürünü Trendyol’dan uygun bir fiyata temin edebilirsiniz.