SteelSeries Qck Heavy XXL Gaming Mousepad - Oyun Sensörleri İçin Optimize Edilmiştir

239 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SteelSeries Qck Heavy XXL Gaming Mousepad - Oyun Sensörleri İçin Optimize Edilmiştir

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nethouse Satıcı Ünvanı: NETHOUSE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631002870700015 Vergi Kimlik Numarası: 6310028707
    Bu ürün Nethouse tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Steelseries qck xxl boyutları : 900x400x4mm

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi Belirtilmemiş
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • RGB Aydınlatma Yok
Geri Bildirim Ver

SteelSeries Qck Heavy XXL Gaming Mousepad

Mousepad ya da Türkçeye çevrilmiş adı ile fare altlığı, bilgisayar kullanımını daha konforlu hâle getiren bir üründür. Farenin altına yerleştirilen bu ürünler, ciddi bir hareket kolaylığı sağlar. Genel bilgisayar kullanımı için böyle bir avantaj getiren mousepadler, oyuncular açısından çok daha önemlidir. Hareket kabiliyetinin ve hızın çok önemli oyunlarda başarılı olmak adına en uygun araçları kullanmak gerekir. SteelSeries QcK XXL oyun mousepad, oyunlarda en yüksek performansı hedefleyenler için özel olarak geliştirilmiştir. Profesyonel oyuncular tarafından da tercih edilen bu mousepad, hareket rahatlığı getiren geniş boyutları ve kaymaz taban özelliği ile öne çıkar. Oyunlardaki başarınızı artırmak istiyorsanız SteelSeries QcK XXL oyun mousepadi tercih edebilirsiniz.

  • Boyutlar: 90 x 40 cm
  • Kaymaz taban
  • Yıkanabilir ve kolayca temizlenebilir.

SteelSeries QcK Gaming Mousepad’in Özellikleri Nelerdir?

SteelSeries QcK Gaming Mousepad’in Özellikleri Nelerdir?

SteelSeries QcK Heavy XXL gaming mousepad, tamamen oyuncuların performansını yükseltmek için tasarlanmış bir üründür. Boyutları 90 x 40 cm’dir. Geniş boyutları ile farenin hareketini hiçbir şekilde kısıtlamaz. Oyunlarda istediklerinizi yapmanızı kolaylaştırır. Mikro dokulu kumaş yüzeyi ile pürüzsüz bir hareket hissi yaratır. Üst düzey kontrol kabiliyeti veren bu yüzey, en iyi mouse sensörü üreticileri tarafından test edilmiştir. Böylece hem optik hem de lazer sensöre sahip mouselarla yüksek performans almanızı sağlar. Kauçuk tabanı 4-6 mm kalınlığındadır. Bu kalınlık, ellerin ve bileklerin yorulmasını önler ve ekstra konfor getirir. Ürünün kauçuk tabanının en önemli özelliklerinden biri de kayma yapmamasıdır. SteelSeries QcK XXL oyun mousepad mat siyah renklidir.

SteelSeries QcK Heavy XXL Gaming Mousepad Kaliteli midir?

SteelSeries QcK Heavy XXL Gaming Mousepad Kaliteli midir?

SteelSeries, 10 milyondan fazla satış yapmış ve oyun camiasında saygı duyulan önemli bir firmadır. SteelSeries QcK XXL oyun mousepad, firmanın yüksek oyun performansı sunan kalite geleneğini devam ettiren bir üründür. Yüzeyinde kullanılan efsanevi mikro dokulu kumaş, sağladığı hareket kabiliyetine ek olarak son derece dayanıklıdır. Kolay kolay aşınmaz, ürünün kauçuk tabanından ayrılmaz. Benzer şekilde kauçuk taban da oldukça kalitedir. Ezilmez, uzun bir kullanım ömrü sağlar. SteelSeries QcK XXL, kolay temizlenebilir olması ile de dikkat çeker. Mousepadler, uzun saatlere yayılan zorlu oyun oynama süreçleri sonunda kirlenir ve temizlenmesi gerekir. SteelSeries QcK XXL oyun mousepad yıkanabilme özelliğine sahip bir üründür. Bu özelliği sayesinde rahatça temizlenebilir. Dayanıklı yapısı sayesinde yıkanma esnasında yıpranmaz.

SteelSeries QcK Heavy Gaming Mousepad’i Kimler Tercih Eder?

SteelSeries QcK Heavy Gaming Mousepad’i Kimler Tercih Eder?

SteelSeries XXL mousepad, oyun sensörleriyle en iyi performansı alabilmek için optimize edilmiş bir üründür. Bu da oyuncuların başarısına doğrudan yansır. Bu mousepad, son 15 yılda profesyonel e-spor oyuncularının tercihi hâline gelen QcK serisine ait bir modeldir. SteelSeries’in ürünleri, profesyonellere diğer tüm markalara göre daha fazla para ödülü kazandırmıştır. Siz de ister profesyonel olarak ister keyifli vakit geçirmek için oyun oynuyor olun, SteelSeries QcK XXL oyun mousepad ile yüksek performansa ulaşabilirsiniz. Mouseların tepkime sürelerinin ekrana yansımasını kolaylaştıran bu ürün ile yapmak istediğiniz tüm aksiyonları en kısa sürede ve tam da aklınızdaki gibi oyuna yansıtabilirsiniz. Böylelikle SteelSeries Heavy mousepad ile çok kısa anların belirleyici olduğu oyunlardaki başarınız hissedilir ölçüde artar. SteelSeries QcK Heavy XXL gaming mousepad yorumlarını Trendyol üzerinden okuyabilirsiniz. Kullanıcılarına uygun fiyatlı ve güvenli alışveriş imkânı sunan Trendyol üzerinden bu ürünü sadece birkaç tıklama ile satın alabilirsiniz.