SteelSeries Qck Heavy Large Gaming Mousepad - Oyun Sensörleri İçin Optimize Edilmiştir

749 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SteelSeries Qck Heavy Large Gaming Mousepad - Oyun Sensörleri İçin Optimize Edilmiştir

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zoccoshop Satıcı Ünvanı: SETUP BİLİŞİM ORGANİZASYON VE EĞİTİM HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0764037087800011 Vergi Kimlik Numarası: 7640370878
    Bu ürün Zoccoshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Teknik Özellikler: Meteryal: Kauçuk tabanlı Kumaş. Ölçüler: 450 x 400 x 6 mm / 17,7 x 15,7 x 0,23 in. Boyut: XL. Kayganlık: Pürüzsüz. Uyumluluk: Tüm mouselar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
  • Garanti Süresi Belirtilmemiş
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • RGB Aydınlatma Yok
Geri Bildirim Ver

SteelSeries Oyun Sensörleri İçin Optimize Edilmiş Qck Heavy Large Gaming Mousepad

Oyunseverler için hareket kabiliyeti en önemli detayların başında gelmektedir. Mouse’un istenildiği gibi hareket etmesi ve konforlu bir kullanım sunması için iyi bir mousepad ürününe ihtiyaç duyulur. Steelseries Qck Heavy Gaming Mousepad sizlere ihtiyaç duyduğunuz tüm özellikleri sunan konforlu ve işlevsel bir üründür. En hassas kontroller derecesinesahip olan oyunlar için bile kusursuz sonuçlar sunar. Kaliteli kumaşı; mouse’un pürüzsüz bir şekilde kaymasını ve rahat hareket etmesini sağladığı için tercih sebebidir. Siz de üstün kalite ve işçilik ile imal edilmiş bu ürünü tercih ederek konforlu bir oyun keyfinin tadını çıkarabilirsiniz.

  • Kauçuk tabanlı kumaştan imal edildiği için yumuşak ve konforlu bir kullanım sunar.
  • Tüm mouse türleri ile kullanım için uygun olan avantajlı bir üründür.
  • XL boyutunda olduğu için daha fazla hareket alanı sağlar.

Qck Heavy Gaming Mousepad’in Özellikleri Nelerdir?

Qck Heavy Gaming Mousepad

Bilgisayarınızdan tam performans almanız için rahat hareket edebiliyor olmak büyük önem taşır. Hayal ettiğiniz hareket kabiliyetini size sunan Steelseries Qck Heavy Large Gaming Mousepad gelişmiş özellikleri ile dikkat çeker. 450 x 400 x 6 mm ebatlarına sahip olan ürün XL boyutundadır. Böylece çok geniş bir yüzeye sahiptir ve mouse’un özgürce hareket etmesini kolaylaştırır. Kauçuk tabanlı olan kumaşı yüzeye tam olarak oturur ve kullanım sırasında kaymaz ve hareket etmez. Diğer bir yandan pürüzsüz bir yapıya sahip olan bu kumaş, mouse’un rahatça yüzeyde kaymasını sağlar. Hassas kontrol gerektiren oyunlar için bile ideal bir yapıya sahiptir. Dayanıklı tasarımı ile memnuniyetinizi garanti eder ve seneler boyunca sorunsuz bir kullanım vadeder. Ürün yüksek ve düşük CPI değerlerinde mouse kullanımlarına uygundur.

Steelseries Qck Heavy Gaming Mousepad Kullanışlı mıdır?

Qck Heavy Gaming Mousepad

Steelseries Qck Heavy Gaming Mousepad standart mousepadlere kıyasla çok daha kullanışlı ve işlevsel bir üründür. Bu özel yapısı sayesinde 15 yıldan daha uzun süredir Esports turnuvalarında kullanılmaktadır. Ürünü bu kadar eşsiz yapan en önemli özelliği mikro dokuma kumaşıdır. Son derece dayanıklı bir kumaşa sahip olduğu için çok uzun bir kullanım ömrüne sahiptir. Bu özel kumaş en yoğun kullanımda bile kolay kolay deforme olmaz ve aşınmaz. Ayrıca tüm mouse modelleri ile kullanıma uygun olması da bu ürünü avantajlı bir hâle getirmektedir. Her ne kadar oyuncular için üretilmiş olsa da bu ürünü çalışma hayatınız ya da günlük kullanım için de rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Dayanıklı yapısı ile yıkama ya da silme işlemi ile kolayca temizlenir. Ürün uzun süreli kullanımlarda bile yüksek lif sayısı sayesinde işlevselliğini korur.2 mm kalınlığındaki ürün el konforu ve hareket kabiliyeti için özel olarak tasarlanır.

Steelseries Qck Heavy Gaming Mousepad Kaliteli midir?

Qck Heavy Gaming Mousepad

Steelseries Qck Heavy Large Gaming Mousepad üstün kalitesi ile dikkat çeken ve kullanıcılardan tam not alan bir üründür. Bir mousepad’den istenilen tüm özelliklere sahip olduğu için özellikle oyun severler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Hem malzemesi hem de özellikleri ile kullanım sırasında memnuniyet yaratır. Steelseries Qck Heavy Large Gaming Mousepad yorum itibariyle de fark yaratır. Tüm kullanıcılardan olumlu yorumlar alan ürün isteklerinizi tam olarak karşılar. Tüm dünyada milyonlarca oyunsever tarafından güvenle tercih edilen Steelseries Qck Heavy Large Gaming Mousepad ile üst düzey performansın tadını çıkarabilirsiniz. Bu eşsiz ürünü güvenli ödeme ayrıcalıkları ile pratik bir şekilde satın almak için online alışverişin doğru adresi olan Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz. Online ödeme işlemleriniz uçtan uca şifrelenir ve sorunsuz bir şekilde tamamlanır. Tüm bu ayrıcalıklara sahip olmak için siz de hemen sipariş verebilirsiniz.