SteelSeries Arctis 9 Kablosuz Oyuncu Kulaklık - 2.4 GHz Wireless + Bluetooth - PC, PS, Mobil, Mac

5.399 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SteelSeries Arctis 9 Kablosuz Oyuncu Kulaklık - 2.4 GHz Wireless + Bluetooth - PC, PS, Mobil, Mac

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: donvito Satıcı Ünvanı: EBUBEKİR HAKAN UYANIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2215403423600001 Vergi Kimlik Numarası: 8970226284
    Bu ürün donvito tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Bağlantı Türü Kablosuz
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Kablo Uzunluğu 1-2 m
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Steelseries Arctis 9 Kablosuz Oyuncu Kulaklık - 2.4 Ghz Wireless + Bluetooth - PC, PS, Mobil, Mac

Gelişen teknolojiyle beraber kulaklık kullanımı artış gösterir. Bu yüzden yeni çıkan kulaklıklara farklı özellikler eklenir. Steelseries Arctis 9 PC kablosuz Bluetooth siyah oyuncu kulaklığı birçok özelliği ile kullanıcıların beğenisini toplar. Bu kulaklığın en büyük özelliği kablosuz olarak kullanılabilmesidir. Bu ürünün avantajlarından biri her türlü cihazda çalışabilir olmasıdır. Bilgisayar, oyun konsolları ve telefona Bluetooth ile bağlayarak kullanabilirsiniz. Kablosuz olmasıyla birlikte istediğiniz her yerde güvenle kullanabilirsiniz. Hafif ve ergonomik tasarımı ile bu ürünü rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Bu ürünün tasarımında paslanmaz çelikten kafa bandı ve onun altında ise ski band denile bir kafa bandı bulunur. Ayrıca kulaklığın içinde bulunan mikrofonla istediğiniz gibi görüşmelerinizi yapabilirsiniz. Ürünün ses iki yönlü ses iletimi görüşmelerinizi sorunsuz bir şekilde tamamlamanızı sağlar.

  • Kablosuz kullanım
  • Uzun ömürlü pil
  • Yüksek ses kalitesi

Steelseries Arctis 9 Kablosuz Oyuncu Kulaklık Özellikleri

Steelseries Arctis 9 Kablosuz Oyuncu Kulaklık Özellikleri

Steelseries Arctis 9 kulaklık birçok önemli özelliği beraberinde getirir. Ergonomik ve hafif bir yapıya sahiptir. Ortalama 370 g ağırlığı ile orta ağırlıkta bir kulaklıktır. Steelseries kablosuz kulaklık modelinin teknik özellikleri arasında chatmix tekeri de vardır. Bu özellik sayesinde oyun sesleriyle diğer uygulamalardan gelen seslerin dengesi ayarlanır. Model üzerinde ses seviyesini ayarlama tekeri ve onun altında sırasıyla mikrofonu açıp kapatma, Bluetooth, kulaklık açma kapatma tuşları, mikro USB girişi ve ses paylaşım jakı vardır. 20 saate kadar kullanım sağlayan pil ömrü vardır. Bu üründe ses kalitesi için 40 mm neodimyum sürücüler kullanıldığı için yüksek çözünürlüklü sesler sağlar. Mikrofonu ise 100 – 6500 Hz frekans tepkisi, -38 dBV/Pa hassasiyet, 2200 Ohm mikrofon empedansı ve çift yönlü tasarım ile farklı bir özellik sunuyor.

Steelseries Arctis 9 Kablosuz Oyuncu Kulaklık Avantajları

Steelseries Arctis 9 Kablosuz Oyuncu Kulaklık Avantajları

Steelseries Arctis 9 PC kablosuz Bluetooth siyah oyuncu kulaklığı kullananlar birçok özelliğe ve avantaja sahip olur. Bu avantajların başında ise bu ürün kulağı terletmeyen bir yapıya sahiptir. Bu yüzden hem bataryasıyla hem de kulağı rahatsız etmeyen yapısıyla uzun süreli kullanım için uygundur. Ses yalıtımı üst düzeyde olduğu için güzel bir kullanım deneyimi sağlar. Model ergonomik ve hafif bir yapıya sahip olduğu için katlayıp kolayca saklayabilirsiniz. Aynı zamanda dahili mikrofonu kulaklığın içine girebilen özelliğe sahiptir ve yer kaplamaz. Kablosuz olduğu için her türlü cihaza Bluetooth ile bağlantı sağlanır. Arctis 9un üzerindeki bantlar ile kafanıza göre ayarlayabilir ve böylece rahatlıkla kullanabilirsiniz. İkinci bir kulaklık için paylaşım jakı vardır ve burada 3.5 mm kablo ile başka bir kulaklığa paylaşım yapabilirsiniz. Kaliteli bataryasıyla uzun süreli kullanıma uygundur.

Steelseries Arctis 9 Kablosuz Oyuncu Kulaklık Fiyatları

Steelseries Arctis 9 Kablosuz Oyuncu Kulaklık Fiyatları

Steelseries Arctis 9 PC kablosuz bluetooth siyah oyuncu kulaklığı fiyatı ürünün teknik ve donanımsal özelliklerine göre belirlenir. Ergonomik ve şık bir tasarıma sahip olan bu ürünü her yerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca kolay bir şekilde müzik dinleyebilir, oyun içi sesleri duyabilir ve konuşabilirsiniz. Ürün yapısı gereği iyi bir ses yalıtımına sahiptir. Kutu içeriğinde kulaklık, USB şarj kablosu, kablosuz verici ve ürün bilgi kılavuzu vardır. Steelseries Arctis 9 PC kablosuz bluetooth siyah oyuncu kulaklığı yorumları ürünü daha önce alıp kullanan müşterilerin değerlendirmelerini içerir. Siz de bu yorumları okuyarak merak ettiklerinizi öğrenebilir, detaylı bilgi edinebilirsiniz. Görselleri ve teknik özellikleri inceleyip modelin tasarımı, ölçüsünü öğrenebilirsiniz. Ergonomik ve şık yapısı ile bu kulaklığa uygun fiyatlarla online alışverişin güvenli ve keyifli adresi Trendyol üzerinden temin edebilirsiniz.